IPB

Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )

11 Stránky V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technické zajímavosti a vychytávky
zoom
příspěvek 10.12.2014 15:58
Příspěvek #41


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 3 036
Registrován: 4.10.2011
Bydliště: okr. Senec
Člen číslo: 8 292



QUOTE(Kolbaba71 @ 10.12.2014 15:19) *
Tahle svítilna vypadá dizajnově zajímavě. I když mě osobně tento tvar připomíná úplně něco jinýho. rolleyes.gif


Zial teplo z LEDky zostava zatvorene v tej vrchnej trubke ale zaujimave riesenie to urcite je lebo je uplne ine .



Tento příspěvek byl editován zoom: 10.12.2014 16:05


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MaofKO
příspěvek 10.12.2014 19:27
Příspěvek #42


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 713
Registrován: 30.12.2010
Bydliště: Brezová pod Bradlom, SK
Člen číslo: 830



Mal som možnosť vyskúšať na jednom zraze, fajn vec, naprogramuješ si to ako len chceš. Akurát škoda toho slabého výkonu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivan
příspěvek 10.12.2014 20:11
Příspěvek #43


Bc
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 764
Registrován: 29.9.2009
Bydliště: Bratislava-Slovensko
Člen číslo: 408



zoomko ale ved ten sipik ide na 14500!!!:))

Tento příspěvek byl editován ivan: 10.12.2014 20:12


--------------------
Convoy S2+red/blue XPL nw/cw bistro,Romisen RC-T5 XPLHI nw,Headlamps-Acebeam H10 V2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zoom
příspěvek 11.12.2014 09:30
Příspěvek #44


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 3 036
Registrován: 4.10.2011
Bydliště: okr. Senec
Člen číslo: 8 292



Ivanuska,

Ja som myslel ze mas tohto SIPIKA
http://www.ebay.com/itm/1000Lm-CREE-XM-L-T...=item1e925b9572

Ale mozno ze aj AW IMR 14500 tam natlaci 8A po dobu 1 min.
Potom tam hodis TF 14500 a ides okolo 2-4A - inac pov edane prepnes na LOW.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivan
příspěvek 11.12.2014 10:09
Příspěvek #45


Bc
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 764
Registrován: 29.9.2009
Bydliště: Bratislava-Slovensko
Člen číslo: 408



QUOTE(zoom @ 11.12.2014 09:30) *
Ivanuska,

Ja som myslel ze mas tohto SIPIKA
http://www.ebay.com/itm/1000Lm-CREE-XM-L-T...=item1e925b9572

Ale mozno ze aj AW IMR 14500 tam natlaci 8A po dobu 1 min.
Potom tam hodis TF 14500 a ides okolo 2-4A - inac pov edane prepnes na LOW.

nie nie,toho maleho mam.:)vraj nenatlaci a hlavne upozornuju na riziko,ze to urobi male bum a bude po baterke..dali to na styri ampere,len enchapem ako sa to robi:)


--------------------
Convoy S2+red/blue XPL nw/cw bistro,Romisen RC-T5 XPLHI nw,Headlamps-Acebeam H10 V2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zoom
příspěvek 12.12.2014 03:54
Příspěvek #46


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 3 036
Registrován: 4.10.2011
Bydliště: okr. Senec
Člen číslo: 8 292



Citat sa mi to vôbec nechcelo ale v pricipe asi takto:
Plne nabitu AW IMR 14500 pripojis s krátkymi a hrubymi kablikmi ku LEDke a drzis az kym udrzis a potom pustis.
Mozno ze by sa to dalo 3x urobit aj cez SIPIK vypinac.

Ale ak by si ale upravil vypinac podla Mikovho navodu a dal tam cez DD dratiky XM-L2 ( najlepsie s odlúpnutou cockou a samozrejme na medi ) tak by to mohlo fungovat az 300x
a hlavne výsledok by mohol byt pouzitelnejsi ako s sst90.




--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivan
příspěvek 12.12.2014 09:15
Příspěvek #47


Bc
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 764
Registrován: 29.9.2009
Bydliště: Bratislava-Slovensko
Člen číslo: 408



ja sipiky s xml mam na 2,7 ampera...s vedatorovym driverom.myslim,ze viac z toho nedostanem.samozrejme s aw:)) ale diiiiky za radu chlape:)


--------------------
Convoy S2+red/blue XPL nw/cw bistro,Romisen RC-T5 XPLHI nw,Headlamps-Acebeam H10 V2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivan
příspěvek 29.12.2014 00:35
Příspěvek #48


Bc
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 764
Registrován: 29.9.2009
Bydliště: Bratislava-Slovensko
Člen číslo: 408



http://www.aliexpress.com/item/Free-Shippi...2255743135.html
ludia,videli ste uz niekto nieco podobne?? toto sa mi paci...


--------------------
Convoy S2+red/blue XPL nw/cw bistro,Romisen RC-T5 XPLHI nw,Headlamps-Acebeam H10 V2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zoom
příspěvek 29.12.2014 07:54
Příspěvek #49


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 3 036
Registrován: 4.10.2011
Bydliště: okr. Senec
Člen číslo: 8 292



Zaujimavy napad. Maju tam asi podobnu bateriu ako ja.
http://forum.fotonmag.cz/index.php?showtopic=2871&hl=

Nepaci sa mi vsak ta vaha 1/4kg a to ze to nie je sucast samotných hodiniek.
Viac by sa mi pacila podlozka pod hodinky a samozrejme ovela mensia tj, s menesou Lir baterkou.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Miloš
příspěvek 29.12.2014 21:08
Příspěvek #50


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 182
Registrován: 1.4.2012
Bydliště: Czech Vitriol
Člen číslo: 10 347



Mohlo by tohle nahradit PC? Není to nějak levné?
Přiložený náhled(y)
Přiložený obrázek
 


--------------------
Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML
TIR 70mm
Cyklosvětlo
TRON
P08
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 29.12.2014 21:45
Příspěvek #51


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 985
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



No bude to výkon podobný mobilnímu zařízení, takže na nějaký nenáročný aplikace by to nemuselo být od věci...


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
m@roš
příspěvek 29.12.2014 21:52
Příspěvek #52


LED maniac
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 290
Registrován: 26.3.2009
Bydliště: KE/RV (SK)
Člen číslo: 295



asi ako mobil bez LCD ...


--------------------


J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Miloš
příspěvek 29.12.2014 22:11
Příspěvek #53


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 182
Registrován: 1.4.2012
Bydliště: Czech Vitriol
Člen číslo: 10 347



Dnes už je asi každý mobil výkonnější než moje Pentium 4 crying_anim.gif . Hry nehraju. Linguatec by to mohlo zvládnout, spotřeba bude minimální...


--------------------
Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML
TIR 70mm
Cyklosvětlo
TRON
P08
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tommu
příspěvek 29.12.2014 22:39
Příspěvek #54


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 2 278
Registrován: 4.3.2008
Bydliště: Praha 10
Člen číslo: 21



Tady je o tom článek. Nevím jaké by to pro mě mělo využití, to si snad radši koupím tablet, ale možná by se to na něco hodilo. Lepší bude však jeho varianta pojmenovaná Vensmile iPC002.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 29.12.2014 22:44
Příspěvek #55


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 985
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



Výhoda může být že OS je prostě windows smile.gif
Ovšem očekával bych větší "disk". Musí to být nějaká ořezaná verze...

Tento příspěvek byl editován Benik3: 29.12.2014 22:45


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HentaiRush
příspěvek 29.12.2014 23:43
Příspěvek #56


Místní maskot
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 980
Registrován: 22.8.2008
Bydliště: Praha
Člen číslo: 124



Jako "počítač" na internet to bohatě stačí. Cokoliv náročnějšího než normální používání brosweru či office je problém.
Paměť není až takovej problém, byť W8.1 sežere z 16Gb půlku. tzn. 8Gb k využití. Jenže se k tomu dá připojit ledajaká flashka či exhdd..
Je to čistě pro specifický použití.

To už radši tablet s W8.1, jenž se dá normálně nadockovat na monitor a klávesnici. Třeba naše tablety s W8.1 nejsou kdovíjaká výkonnová výhra, ale pro normální užití bohatě stačí.
Rozhodně se na tom dá dělat mnohem širší škála věcí než na Android/iOS. smile.gif
Sám uvažuju, že si nějákej Windowsáckej tablet pořídím. smile.gif (není to ořezaný jako RT verze, ale plnohodnotný Windows)

Tento příspěvek byl editován HentaiRush: 29.12.2014 23:44


--------------------
"The Grill" ~800W of pure madness....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 30.12.2014 01:18
Příspěvek #57


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 985
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



Počkal bych na windows 10, ty mají být "stejné" jak pro tablety/mobily tak pro PC wink.gif
U tý 16GB verze už mi přijde, že ten systém bude dost na těsno...

Tento příspěvek byl editován Benik3: 30.12.2014 01:23


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zoom
příspěvek 30.12.2014 08:34
Příspěvek #58


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 3 036
Registrován: 4.10.2011
Bydliště: okr. Senec
Člen číslo: 8 292



Snad ten Windows 10 uz bude robit to co che uzivatel a nie to co chce on.

Ja som na TV pocitaci Revo W 7.1 makal niekolko dni na tom aby som povipinal vsetky UPGRADE a ohromne som sa tesil.
Po troch tyzdnoch sa mi vsak pocitac tak spomalil ze bol nepouzitelny.
Po 2 hodinach UPGRADE_ov opat zacal frcat.

Teraz fungujem tak ze ked maju prist vnucence na navstevu (cize ho zapinam cca 1x za mesiac ) tak si rucne sputim povinnu 2hodinku vitiahnem UTP kabel aby nas uz nic neotravovalo.

Master-Slave je zial u Windowsu nastavene zatial naopak.

Tento příspěvek byl editován zoom: 30.12.2014 15:53


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HentaiRush
příspěvek 31.12.2014 00:17
Příspěvek #59


Místní maskot
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 980
Registrován: 22.8.2008
Bydliště: Praha
Člen číslo: 124



QUOTE(Benik3 @ 30.12.2014 01:18) *
Počkal bych na windows 10, ty mají být "stejné" jak pro tablety/mobily tak pro PC wink.gif
U tý 16GB verze už mi přijde, že ten systém bude dost na těsno...

8.1 jsou už teď stejný pro tablety a pro desktop.

Si vezmi, že i 64Gb není moc, ale na druhou stranu, nic ti nebrání při "static" použití připojit externí disk libovolné kapacity. W8.1 až tak prostoru nepotřebuje.


--------------------
"The Grill" ~800W of pure madness....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 31.12.2014 01:17
Příspěvek #60


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 985
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



Ne tak úplně. Na windows 10 by měly běžet stejné aplikace jak na mobilu, tak na PC smile.gif

64GB je v pohodě. S windows 8.1 x64 i veškerými programy mam zabráno 53GB. Pro uživatelský data by se samozřejmě použil nějaký externí HDD...


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post

11 Stránky V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 členů čte toto téma (1 hostů a 0 anonymních uživatelů.)
0 Členů:

 



RSS PDA verze Aktuální čas: 26.4.2018 - 20:28