IPB

Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )

4 Stránky V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> kaidomain.com
redbolt
příspěvek 9.12.2011 07:52
Příspěvek #61


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 273
Registrován: 25.4.2009
Člen číslo: 317



Ináč som tušil, že to bude zbytočné a lepšie bude urobiť si to sám, ale keď som to už nafotil chcel som, aby to videli aké šmejdy posielajú, Chlapi no neviem, iba ja som taký slepý ako patrón? sad.gif Ja na tej stránke žiadny enter nevidím a s enterom PC sa to poslať nedá. Vy tam ten enter vidíte? blink.gif http://kaidomain.com/home/contactus
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 9.12.2011 08:27
Příspěvek #62


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 928
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



Je to takova ta cerna carka pod polickem pro pridani obrazku...


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
redbolt
příspěvek 9.12.2011 09:09
Příspěvek #63


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 273
Registrován: 25.4.2009
Člen číslo: 317



No taká lama už asi nemôžem byť, tu je skreenshot , ale ja tam nič nevidím. Ináč som skúšal odpájkovať tú ledku, drží ako sviňa, je prilepená? Však ju upečiem, daj sem prosím ťa nejaký odkaz ako sa dá dole z tej hviezdy. Ešte som nedával žiadnu dole, len spájkoval na hviezdu, ale niekde som videl návod. Dík
Přiložený náhled(y)
Přiložený obrázek
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivan
příspěvek 9.12.2011 09:19
Příspěvek #64


Bc
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 745
Registrován: 29.9.2009
Bydliště: Bratislava-Slovensko
Člen číslo: 408



QUOTE(redbolt @ 9.12.2011 09:09) *
No taká lama už asi nemôžem byť, tu je skreenshot , ale ja tam nič nevidím. Ináč som skúšal odpájkovať tú ledku, drží ako sviňa, je prilepená? Však ju upečiem, daj sem prosím ťa nejaký odkaz ako sa dá dole z tej hviezdy. Ešte som nedával žiadnu dole, len spájkoval na hviezdu, ale niekde som videl návod. Dík


ono to takmer nieje vidiet..skus iny monitor...a nie vzdy to je vidiet..sak im napis normalny mail,maju ho tam.


--------------------
Convoy S2+red/blue XPL nw/cw bistro,Romisen RC-T5 XPLHI nw,Headlamps-Acebeam H10 V2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
grimmi
příspěvek 9.12.2011 09:58
Příspěvek #65


Neosvícený
*

Skupina: Člen
Příspěvků: 31
Registrován: 23.11.2011
Bydliště: KV, PLZ
Člen číslo: 8 995



Protože to tlačítko SUBMIT se správně zobrazí jen v IE prohlížeči. V jiném je jen čárka.


--------------------
Na LED počátku bylo zhruba toto cosi.
Fenix L2D CE -- Lumintop L2A -- Tank007 M20 Magnetism -- Tank007 TK-737 XM-L -- Balder BD-2
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 9.12.2011 13:23
Příspěvek #66


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 928
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



No jo. V Internet Explorer je to v poradku. To je ale ignorace biggrin.gif

S odpajovanim/pripajovanim LED nemam zkusenosti, ale tady to delali na plotynce smile.gif


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
redbolt
příspěvek 9.12.2011 15:15
Příspěvek #67


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 273
Registrován: 25.4.2009
Člen číslo: 317



QUOTE(Benik3 @ 9.12.2011 13:23) *
No jo. V Internet Explorer je to v poradku. To je ale ignorace biggrin.gif

S odpajovanim/pripajovanim LED nemam zkusenosti, ale tady to delali na plotynce smile.gif


Sorry, na akej "plotynce"? blink.gif , hodte mi sem nejaký odkaz ako na to, lebo tá ledka drží na hviezde ako prikovaná, pájkovačkou sa mi nejak nedarí. Dík
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 9.12.2011 21:23
Příspěvek #68


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 928
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



Plotynka na sporaku na vareni smile.gif
Proste ohrat cely star tak, aby se rozpustil cin. Bude totiz nejspis na chladic pripajena, takze to normalni pajeckou neohrejes tak, aby se dal chip sundat...
Odkaz netusim vubec kde to bylo, ale mam dojem, ze Dezo sem daval jednou nekam fotku...


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
redbolt
příspěvek 10.12.2011 06:23
Příspěvek #69


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 273
Registrován: 25.4.2009
Člen číslo: 317



QUOTE(Marcio @ 8.12.2011 11:49) *
Spíš si tu LED znovu napájej. Já u nich také kdysi reklamoval a po druhém mailu přestali reagovat.
Než se doškubeš nějaké náhrady, tak zestárneš. Napájení netrvá ani 5 minut...

Marcio tak poraď ako to urobiť, keď to trvá iba 5 minút, ja som to ešte nerobil, pajkovačkou mi to nejak nejde. huh.gif Ledka je na 20mm hviezde.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
redbolt
příspěvek 11.12.2011 09:35
Příspěvek #70


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 273
Registrován: 25.4.2009
Člen číslo: 317



Hm, je to také jednoduché ani nie 5 minút a nikto mi nevie poradiť? Niekde to tu bolo, ale neviem to nájsť. Hoďte sem aspoň nejaký odkaz.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marcio
příspěvek 12.12.2011 20:11
Příspěvek #71


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 223
Registrován: 7.8.2008
Člen číslo: 118



Vždyť ti to Benik píše, jak na to. Nevím, co nechápeš. Hodíš star na žejličku nebo na plotnu, vezmeš kousek cínu, přiložíš na kontakt, kde se pájí drátky. Když se ti cín začne tavit, pinzetou sundej ledku a znova umísti. Pod ledkou nesmí být moc cínu, aby nezkratoval přívody. Po vycentrování star sundej a nechej pomalu vychladit.


--------------------
Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 12.12.2011 23:11
Příspěvek #72


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 928
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



Jeste doplnim trik od Deza - poloz si ten star na kousek alobalu, bude se ti potom daleko lip sundavat smile.gif

Ten cin mozna ani neni potreba, staci zkouset kdy proste chip pujde sundat. Hlavne neprepalit! smile.gif


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
redbolt
příspěvek 14.12.2011 04:56
Příspěvek #73


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 273
Registrován: 25.4.2009
Člen číslo: 317



Samozrejme vypadá to jednoducho, len sa mi nezdalo, že zahriatím celej hviezdy neupečem aj ledku, ale keď to šlo vám, pojde to i mne. thumbsup_anim.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vědátor
příspěvek 1.2.2012 22:13
Příspěvek #74


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 982
Registrován: 11.4.2008
Bydliště: Jeseník n.O.
Člen číslo: 51



Objednáno 7.1. doručeno 1.2 .. docela v pohodě. Zato z DX odeslali 22.11. a 22.12. a stále nic dry.gif


--------------------
Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vasek
příspěvek 7.10.2012 21:41
Příspěvek #75


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 222
Registrován: 9.8.2009
Člen číslo: 377



Chtěl jsem si prvně něco objednat z KD. Nejprve jsem se zaregistroval a pak naházel věci do košíku. Poé klikl na Paypal, napsal heslo, vabral odresu a pak mi to vyskočí na stránky KD a napíše Error a Ooops...., an error occurred while processing your request. Please contact us for any assistance.

Nevíte čím to?


--------------------
Romisen RC-G2, UltraFire C3, Romisen RC-A5-Q5, TrustFire TR - 801, UltraFire U4, 2 x FandyFire 2100, Aurora AK-P7 ----> většina přebastlena, zbytek rozdán a rozprodán ;-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fart
příspěvek 8.10.2012 17:34
Příspěvek #76


Neosvícený
*

Skupina: Člen
Příspěvků: 7
Registrován: 10.4.2011
Člen číslo: 2 523



QUOTE(Vasek @ 7.10.2012 22:41) *
Chtěl jsem si prvně něco objednat z KD. Nejprve jsem se zaregistroval a pak naházel věci do košíku. Poé klikl na Paypal, napsal heslo, vabral odresu a pak mi to vyskočí na stránky KD a napíše Error a Ooops...., an error occurred while processing your request. Please contact us for any assistance.

Nevíte čím to?


Ja asi tusim čim to Totiz postovni sporka a csob aktivovaly novou sluzbu platby na internetu 3d secure a bohuzel zablokovaly platby do zahranici ale jde to znovu zprovoznit jen aktivovat !
Tuším že je to novinka od května smile.gif

viz:
QUOTE




Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vasek
příspěvek 8.10.2012 18:05
Příspěvek #77


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 222
Registrován: 9.8.2009
Člen číslo: 377



Nejde mi platit ani na intl-outrore. Před týdnem mi to normálně šlo a o víkendu jsem platil jinde přímo kartou. Mám ČSOB. Jestli to není tím, že mám zůstatek 500,--


--------------------
Romisen RC-G2, UltraFire C3, Romisen RC-A5-Q5, TrustFire TR - 801, UltraFire U4, 2 x FandyFire 2100, Aurora AK-P7 ----> většina přebastlena, zbytek rozdán a rozprodán ;-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Benik3
příspěvek 8.10.2012 20:18
Příspěvek #78


Flashaholic
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 4 928
Registrován: 5.2.2011
Bydliště: Plzeň
Člen číslo: 1 102



QUOTE(fart @ 8.10.2012 18:34) *
Ja asi tusim čim to Totiz postovni sporka a csob aktivovaly novou sluzbu platby na internetu 3d secure a bohuzel zablokovaly platby do zahranici ale jde to znovu zprovoznit jen aktivovat !
Tuším že je to novinka od května smile.gif

viz:


Mám také ČSOB a mám aktivované 3D secure. Žádný problém v placení jsem nezaznamenal...
Ale nikdy mi nedorazil žádný ten klíč pro autorizaci. Vždy mi jen přijde, kolik bylo kartou zaplaceno...
Kartou jsem platil zatím jen PayPalem a jednou v Baumaxu, tak na to se to asi nevztahuje

Tento příspěvek byl editován Benik3: 8.10.2012 20:20


--------------------
http://vseumel.blog.cz aneb blog všechno o všem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ivan
příspěvek 30.1.2015 18:39
Příspěvek #79


Bc
***

Skupina: Člen
Příspěvků: 1 745
Registrován: 29.9.2009
Bydliště: Bratislava-Slovensko
Člen číslo: 408



zdarec.som teraz takmer 24hod denne v kontakte s kaidomain.teda,pokial nejdu na chvilu spat:)pokial by ste nieco z kaidomain chceli alebo chcete vediet viac o nejakom vyrobku (ich popisy by mohli byt veru aj dokladnejsie niekedy),urychlit odoslanie objednavky,prehliadnut pred odoslanim tovar,vyriesit reklamaciu alebo nechat si cez nich nechat zohnat nieco,co neviete najst na cinskom trhu-tak dajte vediet.nakupil som u nich pred vianocami za par sto eur,tak su teraz neskutocne uctivi a ochotni...alebo ich tam vsetkych zoziera dx,tak sa musia snazit:)


--------------------
Convoy S2+red/blue XPL nw/cw bistro,Romisen RC-T5 XPLHI nw,Headlamps-Acebeam H10 V2
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Stránky V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
3 členů čte toto téma (3 hostů a 0 anonymních uživatelů.)
0 Členů:

 



RSS PDA verze Aktuální čas: 23.1.2018 - 09:20