IPB

Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )

18 Stránky V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Zkusenosti s neznamymi obchody
Martin
příspěvek 19.1.2012 10:19
Příspěvek #121

Flashaholic

Skupina: Člen
Člen číslo: 26

Tak na to ti můžu odpovědět přesně-včera objednáno a bylo mi strženo $49.58 USD( 1015Kč,)ale to je včetně článku...Tak jen doufám,že to projde bez celního obseru a díky za tip-podle jiných recenzí by už to mohlo být to pravé:-) Jen bacha na tu barvu těla-přemýšlel jsem o té světlé,ale pak podle fotek to vypadá,že je povrch vyleštěn jak psí gule...
Go to the top of the page

+Quote Post
MaofKO
příspěvek 19.1.2012 11:19
Příspěvek #122

Flashaholic

Člen číslo: 830

S colnicou som zatiaľ problémy pri ostatných obchodoch nemal. Tá čierna by mala byť matná?

--------------------

+Quote Post
Martin
příspěvek 20.1.2012 09:52
Příspěvek #123

Flashaholic

Doufám ,že bude matná-on naštěstí ten elox vždy mírně zmatovatí povrch,ale jedna z fotek té světlé verze vypadala ,že šlo o pokovení a to je hnus velebnosti...:-)Jinak jsem byl včera na celnici pro něco jiného a zůstal jsem paf-za patnáct min hotovo se vším všudy a ještě se usmívali!!!!To jsem dlouho nezažil....(jen kdyby ty kurvy nechtěli prachy:-))

+Quote Post
MaofKO
příspěvek 20.1.2012 10:31
Příspěvek #124

Flashaholic

Tak potom daj vedieť, či ti prišla matná.

Farebné papieriky má každý rád...

--------------------

+Quote Post
IceMan
příspěvek 30.1.2012 21:44
Příspěvek #125

Neosvícený
*

Bydliště: Co by kamenem z Prahy dohodil a zbytek za hodinu dojel autobusem. :-)
Člen číslo: 9 502

Zdravím všechny,
na registraci mi sice ještě nezaschl inkoust, ale nedá mi to a musím se podělit o zkušenost.
Poté co jsem učinil rozhodnutí, že už opravdu potmě na kole v současném provozu s přední blikačkou nevystačím, pominu-li bezpečnost, tak jezdit po paměti a spoléhat se na to, že nějaká dobrá duše mi přes cestu na mé oblíbené zkratce nehodí větev nebo něco podobného (pneumatiku, pytel s odpadky aj.), začal jsem vybírat světlo. Po zběžné prohlídce e-shopů s cyklosvítilnami a osobní prohlídkou i některých typů jsem si řekl, že tudy cesta nepovede. Co tedy dál? Náhodou mě internetový vítr zavál na zdejší forum, samozřejmě oklikou. A už jsem v tom lítal. xpg, xre, mce, ssd sst, xml ... hlava mi z toho šla kolem. Jako člověk pohodlný jsem dopředu zamítl objednávání ze zahraničí, dělat si paypal, kdesi se registrovat, čekat jestli to přijde nebo přijdu o peníze, řešit celníky, no prostě fuj.
Vybral jsem tedy na ledshopu.cz svítilnu MTE M-2 zoomable na 3xAAA, slušná svítivost (nejsem přece magor jako všichni ti tady co musí LEDkama vypalovat trávník), akumulátory i nabíječku taky mám takže nebylo co řešit, no raději si vezmu nové akumulátory, co kdyby mé 4 roky staré energizery už nebyly 100%ní. Objednáno.
Za pár dní přišel balíček a já z nadšením z nové věci rozbaloval. Přišlo vše co jsem objednal a to doslova. Trochu mě zarazilo, že je přibalen pouze 1ks AAA GP Recyko. No co, jsou tam taky přece jenom lidi, tak mi to dopošlou, přesto jsem se na jejich stránky kouknul znovu a zjistil, že i když je u položky vyfoceno čtyřbalení tak jsem přehlédl poznámku cena za 1ks. Takže Tupoun jsem já 1:0 pro ledshop a já budu dokupovat akumulátory.
Dobil jsem tedy své staré, zasunul, rozsvítil. Paráda, nikdy předtím jsem silnější baterku neměl. Při zůmování na mě padla nostalgie z dob baterky na dva buřty a žárovku. Vypnul a už se těšil na ranní cyklocestu. Ráno jsem naklapnul do držáku (klasika jednoduchá DX gumová věc) a vyrazil. V pohybu už to tak silně nesvítilo ale pořád výrazně lépe než nabízená cyklosvětla od odborníků na kola.
Bohužel po 300 metrech světlo zhaslo. A dojet jsem musel zase na blikačku blink.gif . Při cestě zpět to samé. Viníka jsem určil hned, byl to chlad. Doma jsem tedy porušil své 1. přikázání: Koupené věci v záruce nerozebereš ni opravovati nebudeš.
Abych to zkrátil, nebyly to mé staré aku, které fungovaly i po půlhodinovém pobytu v mrazáku, ani led, ale vypínač, takže mechanická věc. No co vypsal jsem tedy RMA a odeslal zpět do Ledshopu. Pevně jsem věřil tomu, že něco dotáhnou či doletujou a světlo mi vrátí. Mé zklamání nebralo konce, když jsem se dozvěděl že ne a vrátí mi peníze, což se také stalo.
Padla na mě deprese, po měsíci stráveném na internetu a bezesných nocích jsem byl zase na bodu nula. Chvíli jsem uvažoval o koupi druhé blikačky dopředu abych viděl lépe nebo o nárazu ve tmě do stromu abych si z peněz od pojišťovny za úraz mohl koupit jediné svítící světlo v nabídce od Sigmy za cca 6 tis. Kč.
Naštěstí za chvíli přebrala otěže racionální část mozku. Vzal jsem si tedy k ruce kalkulačku, zjistil kurz USD, založil si účet paypal (bylo to překvapivě snadné a ani jsem nepotřeboval místní návod :-), registroval se na DX a teď už jen čekám na konec volna v Číně.
A objednám tohle: UF C2 xm-l

Díky janko.hrasko za info.

Abych nezapomněl, celé jsem to vlastně psal kvůli tomu, že jsem chtěl pochválit ledshop.cz za rychlé a vstřícné řešení problému. Jen více takových obchodů.

Tento příspěvek byl editován IceMan: 10.2.2012 20:45

--------------------
MTE M-2-(RMA); UF C2-T60 XM-L; UF WF504B XM-L

+Quote Post
MaofKO
příspěvek 30.1.2012 21:48
Příspěvek #126

Flashaholic

Tú UF C2 si si vybral dobre, budeš spokojný smile.gif

--------------------

+Quote Post
Benik3
příspěvek 30.1.2012 21:49
Příspěvek #127

Flashaholic

Člen číslo: 1 102

QUOTE(IceMan @ 30.1.2012 21:44) *
nejsem přece magor jako všichni ti tady co musí LEDkama vypalovat trávník

To přijde biggrin.gif

+Quote Post
MaofKO
příspěvek 30.1.2012 21:51
Příspěvek #128

Flashaholic

Presne tak...ja som tiež začínal s 1 x AAA svetlom, a kde som teraz...samé 3A XM-L biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
mickielli15
příspěvek 30.1.2012 23:40
Příspěvek #129

Flashaholic

Člen číslo: 89

Vítej na fóru. Je vidět, žes přemýšlel. Na kolo jsi si vzal nejmodernější LED, napájení Li-ion a vybral sis se strukturovaným reflektorem pro hladší, širší kužel. thumbsup_anim.gif Takže teď už jen vyčkat až Číňani dopijí (už dopili myslím) a pak nezbývá, než popřát mnoho světlých kilometrů. thumbsup_anim.gif

--------------------
Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue-----
Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW
Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT
.
Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd...

PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-)))

+Quote Post
ivan
příspěvek 31.1.2012 08:58
Příspěvek #130

Bc

Člen číslo: 408

helou...komu som tu nakupil na dx?vymazal som spravy...prisiel mi majl z dx....ozvi sa mi..smile.gif)

--------------------
EDC-Wurkkos TS22 nw,Wildtrail WT3M,Sofirn SC32 XHP.70.3 nw hotrod
Headlamp-Thrunite TH30 nw

+Quote Post
IceMan
příspěvek 1.2.2012 19:07
Příspěvek #131

Neosvícený
*

Bydliště: Co by kamenem z Prahy dohodil a zbytek za hodinu dojel autobusem. :-)
Člen číslo: 9 502

Mé rozhodovací trauma je u konce a objednal jsem:
nabíječka WP2 II
baterie Xtar 2600 mAh
neobjednával jsem to tedy přímo na tom obchodě, ale přes kontakt co jsem vyčetl na BLF.com, včera objednáno a dnes už mám od nich tracking no.
Schválně jsem zvědav na srovnání rychlosti versus DX kde jsem dnes objednal již dříve zmíněnou:
UF C2-T60
Taky jsem s hrůzou zjistil, že mi na paypalu zůstalo nějaké to oběživo k dispozici a hádejte co, poslal jsem si ho zpět na můj běžný účet? ........
nebudu Vás napínat, neposlal. V košíku na DX už mi svítí:
tahle maličká.
počkám jak dopadne první nákup a pak to případně pošlu.

POZOR, POZOR !!!! Všeobecné varování. Pokud jste tu noví nebo si to tu jen pročítáte, nedejte na janka.hraska je to hrozný našeptávač! tongue.gif

--------------------
MTE M-2-(RMA); UF C2-T60 XM-L; UF WF504B XM-L

+Quote Post
Tommu
příspěvek 1.2.2012 20:08
Příspěvek #132

Flashaholic

Člen číslo: 21

QUOTE(IceMan @ 1.2.2012 19:07) *
POZOR, POZOR !!!! Všeobecné varování. Pokud jste tu noví nebo si to tu jen pročítáte, nedejte na janka.hraska je to hrozný našeptávač! tongue.gif

Já jsem tu sice starý, ale stejně mám kvůli němu jednu novou svítilnu. smile.gif

+Quote Post
janko.hrasko
příspěvek 1.2.2012 22:19
Příspěvek #133

Flashaholic

Člen číslo: 736

bleh.gif dufam, ze budu sluzit dobre smile.gif
tommu, to si este nevidel toto:

--------------------
mam: Big Head!, Zebralight H600W MkII, HEXBRIGHT, DQG tiny IV AAA nw, Klarus P2A, Zebralight SC52, Zebralight H600w XM-L nw, Tank007 e09 XP-E, DRY 3*T6 3C!, UF C2 XM-L2 T4 5B1 80+CRI, "Solarforce L2" s predlztrubkou a XM-L T4 5A3 3-18V, LL H7 XP-G Q2 hicri s akupackom, UF-2100 XM-L T5 4B, Small Sun ZY-T08 XM-L2 U2 1C dedomed na medi, UniqueFire UF-T20 XM-L2 T6 3C na medi, NEW 612 XP-G R5 nw, Lumintop L1C XP-G
mal som: UQ HS-802 XM-L (povodne R2 mala bodka, predana), MTE XM-L (povodne P7 kobliha, sla bratovi), NF-500 Q5 zoom (predana), FF-2100 XP-G R5 (predana), UF C2 XM-L T4 5A3 (predana), CQG S1 XP-E nw (venovana), DXfire C3 XP-E nw (sla svagrovi), Ultrafire M5 XP-G (venovana)
budem mat: ?
neutral white ftw!

+Quote Post
eMpathier
příspěvek 1.2.2012 22:31
Příspěvek #134

empatír

Člen číslo: 109

Toto patrí do iného threadu. :}

--------------------
root@empathier:/# man life
No manual entry for life

FotonMag Live Chat - neváhæjte a vstúpte

+Quote Post
Tommu
příspěvek 3.2.2012 09:16
Příspěvek #135

Flashaholic

Člen číslo: 21

biggrin2.gif Jo pečené FL, to tu ještě nebylo.
Jinak díky JH mám UF D1 a jsem spokojen.

+Quote Post
Martin
příspěvek 12.2.2012 11:27
Příspěvek #136

Flashaholic

Nebudu to sem dávat dvakrát,ale protože jen bzučím tak bacha na http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1329 Tohle mi po všech těch peripetiích přišlo(doufám že si dělají prdel) a už od nich nikdy objednávat nebudu...This is to inform you that this batch of Black HA version has big
> scratch in the body, we can not ship this to you.
> Now We have only grey color 4mode JM07 in stock. Next batch of Black or
> Stone white will not come back until the end of this month.
> Please advise what to deal with this order. If you wanna a full refund ,
> i will agree to make a full refund for this order.
> Sorry for all the issue.
> Looking forward to your reply!
> Thanks
> Ric

+Quote Post
MaofKO
příspěvek 12.2.2012 11:34
Příspěvek #137

Flashaholic

Stáva sa, inak je to dobrý obchod. Ja som JM 07 objednal z intl-outdoor, pred poslaním zistili, že je tam vadné náhradné sklíčko, tak mi objednali druhé, a až teraz mi to poslali, takže 100% spokojnosť so službami.

--------------------

+Quote Post
Martin
příspěvek 12.2.2012 12:09
Příspěvek #138

Flashaholic

Nevím jestli je to dobrý obchod...-nejdřív šedou neměli-tak jsem to změnil na černou-vzápětí zjistili že třímodovou nemají-tak jsem to změnil na 4modovou-teď mají jen poškozenou černou-tak už mě fakt na.....!!!Jo a nenechte se zmást rychlostí-co pomlčka to týden!!!Jinak DX se k nim na černou listinu dostane taky brzo-protože jsem diletant a bordelář s hlavou děravou,tak brácha zjistil,že nemám dodaných 5ks zásilek v celkové hodnotě asi 115US(nejstarší říjen2009-nejmladší loňský listopad-prosincové ještě nepočítám)...
Těd jsem zjistil,že i 8.11.2011 objednaná http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1177 nedorazila bez jakéhokoli vysvětlení-(v té době byla skladem)...škoda,že jsem si na to nedal pozor...

Tento příspěvek byl editován Martin: 12.2.2012 12:19

+Quote Post
MaofKO
příspěvek 12.2.2012 12:11
Příspěvek #139

Flashaholic

musíš na nich tlačiť, prípadne spomenúť zázračné slová paypal dispute, potom sa veci pohnú smile.gif

--------------------

+Quote Post
Martin
příspěvek 13.2.2012 11:47
Příspěvek #140

Flashaholic

To je snad špatný sen-oni už nemají ani tu 4modovou a jako debil se mě ptá co má dělat!!!Hodně špatný obchod...Místo těch 8emailů ji mohl udělat pilníčkem na nehty z ingotu...

+Quote Post

18 Stránky V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 členů čte toto téma (1 hostů a 0 anonymních uživatelů.)
0 Členů:

RSS PDA verze Aktuální čas: 10.11.2024 - 14:13