Technické zajímavosti a vychytávky |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
Technické zajímavosti a vychytávky |
29.11.2013 21:38
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 5 564 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 |
To jo, uvidíme co s tím udělají, ale očekával bych nějaký zákony na omezení používání na určitých místech apod...
|
|
|
30.11.2013 12:44
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 |
Jako sprchy, kina ? A co ti zákon pomůže ? Stejně je to americký výrobek a tam to mají jinak ..
-------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
30.11.2013 13:16
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 5 564 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 |
Tak myslel jsem samozřejmě zákony v Česku, až to vyjde oficiálně.
Určitě na to budou stížnosti právě takový jako kina nebo banky, letiště apod... Teoreticky by to mohlo fungovat i tak, že když vejdeš do nějaký oblasti, tak ti to třeba automaticky vypne právě kameru apod... |
|
|
30.11.2013 15:56
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 640 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 |
QUOTE Teoreticky by to mohlo fungovat i tak, že když vejdeš do nějaký oblasti, tak ti to třeba automaticky vypne právě kameru apod... A nakonec to dopadne u nás tak, že to nebude fungovat nikde. Jelikož každý si prosadí vyjímku "u mě ne", ale všude jinde jo. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
30.11.2013 16:05
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 |
No a nebo každému s brejlema lidi preventivně rozbijou hubu, a pak budou teprve zjišťovat, zda to nebyli dioptrické... Poslední dobou je poněkud překamerováno a osobně už mi to začíná vadit
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
30.11.2013 20:24
Příspěvek
|
|
Místní maskot Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 |
Dneska už tomu člověk nemůže moc utéct, google indexuje a indexuje a data prodává.. Facebook to samý.
Fakt asi jen, nepoužívat počítač on-line a žít někde mimo civilizaci. -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
1.12.2013 11:36
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 640 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 |
QUOTE Poslední dobou je poněkud překamerováno a osobně už mi to začíná vadit Tak to nedpopručuju jezdit do Londýna. Tam je zamoření mnohem vyšší, než u nás. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
1.12.2013 16:58
Příspěvek
|
|
Místní maskot Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 |
Tak to nedpopručuju jezdit do Londýna. Tam je zamoření mnohem vyšší, než u nás. Okraje Prahy jsou relativně bez kamer, ale zkus si prdnout kdekoliv u Hradu nebo ve Starým městě... Jen na Karlově mostě je asi 200kamer. -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
9.1.2014 12:06
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 |
Musím se pochlubit, dneska jsem vyzkoušel Google Glass a moc se mi to líbí, už si na to šetřím Nějak ty brýle přibývají a přilby přibývají. Za chvíli si budeš moci vybírat. A ještě Google Glass. -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
9.1.2014 12:10
Příspěvek
|
|
Hmm...
|
|
|
9.1.2014 12:17
Příspěvek
|
|
Ta přilba vypadá dobře.. tam se HUD displayi vůbec nebráním.
-------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
28.1.2014 11:52
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 |
To se dalo čekat Samsung Galaxy Glass
-------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
28.1.2014 13:00
Příspěvek
|
|
Teda to je název...
|
|
|
28.1.2014 19:01
Příspěvek
|
|
Flashaholik & sběratel Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 |
Cože? Samsung Galaxy Ass? :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
23.10.2014 10:32
Příspěvek
|
|
Kde jsem tohle jen viděl.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
23.10.2014 18:57
Příspěvek
|
|
Flashaholik & sběratel Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 |
Já bych asi věděl :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
3.11.2014 15:23
Příspěvek
|
|
Narazil jsem na malou. vcelku levnou (cca 6000Kč) 3D tiskárnu. Umí 40x20x90 mm, ale používá drahý UV vytvrditelný materiál.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
17.11.2014 13:04
Příspěvek
|
|
Bc Skupina: Člen Příspěvků: 1 978 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 |
http://forum.fonarevka.ru/showthread.php?t=5427
chlapi,kedze chcem toto skusit,by ma zaujimalo,ako dosiahli tych 8 amperov....a ako to dali na doporucenych 4?cim? sipiky mam,ledky tiez,liony imr tiez...nechapem ale ako tie ampere tam upravili..cim?? -------------------- EDC-Wurkkos TS22 nw,Wildtrail WT3M,Sofirn SC32 XHP.70.3 nw hotrod
Headlamp-Thrunite TH30 nw |
|
|
10.12.2014 15:19
Příspěvek
|
|
Tahle svítilna vypadá dizajnově zajímavě. I když mě osobně tento tvar připomíná úplně něco jinýho.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 10.12.2014 15:20 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
10.12.2014 15:48
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 |
http://forum.fonarevka.ru/showthread.php?t=5427 chlapi,kedze chcem toto skusit,by ma zaujimalo,ako dosiahli tych 8 amperov....a ako to dali na doporucenych 4?cim? sipiky mam,ledky tiez,liony imr tiez...nechapem ale ako tie ampere tam upravili..cim?? Ivan, 8A ti pojde z AW IMR 18650 a 4A z Trust Fire 18650. Namiesto prepinaca modov budes perahadzovat baterie. -------------------- |
|
|
PDA verze | Aktuální čas: 2.11.2024 - 20:25 |