Výber a kúpa lasera, Informácie o kúpe lasera |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
Výber a kúpa lasera, Informácie o kúpe lasera |
3.12.2013 04:36
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 |
Mám tu brýle k červenému stavebnímu laseru a ty fungují jako dobré zvýrazňovadlo i když na denním světle paprsek vidět není...:-( Myslel som vlastne na to iste len v zelenom a sice ze slabsi zeleny luc v dennom svetle strelec neuvidi ale Ty ho so zvyraznovacimi brylemi uvidis. Laser na brokovnici by mal mat asi moznost nastavenia vykonu aby sa intenzita prisposobila podla svetelnych podmienok. Tento příspěvek byl editován zoom: 3.12.2013 04:38 -------------------- |
|
|
9.12.2013 02:59
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 273 Registrován: 25.4.2009 Člen číslo: 317 |
No to je pekne, ze tu riesite luce a filtre, len nezabudnite na to, ze ak to chce montovat na brokovnicu, tak to musi byt poriadne pevna konstrukcia, nakolko brokovnica ma celkom slusny spatny naraz a drviva vacsina laserov sa rozsype, alebo minimalne "rozladi" a potom ukazuje celkom inde ako ide vystrel.
|
|
|
9.12.2013 14:34
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 |
S tym suhlasim a mam aj vlastne zazitky a to dokonca aj s maloraznou pistolkou.
Prvy vystrel - super. Druhy vystrel - mimo terca a 8mm laserovy modul vybehol von z crienky a vysel na napajacich kablikoch . Po opatovnom nainstalovani a nastaveni som to zalial lepidlom a zatial to drzi. -------------------- |
|
|
9.12.2013 17:37
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 220 Registrován: 14.3.2008 Člen číslo: 26 |
Tohle vyřešit umím,ale princip není pomoci si v zaměřování-já potřebuju jen zhruba vidět kam kdo předsazuje...Ty dohady jak kdo moc a jak rychle jsou na nic...Na pokus jsem zakoupil(lžu-kámoš mi to nadělil) :-) zelený laser a při pohledu přes ty brýle pro červený-není vidět ani ta tečka...S těmi filtry to bude asi na betla-mám nový nápad(a už jsem jim to koupil)-2,5m 6mm dural trubička-jak na prvního máje!!!
|
|
|
PDA verze | Aktuální čas: 4.11.2024 - 14:12 |