EU s platností od 1.4.2017 zakáže LED diody |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
EU s platností od 1.4.2017 zakáže LED diody |
1.4.2017 06:54
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 |
EU při včerejším mimořádném zasedání ohlásila plošný zákaz LED diod na celém území Unie. Důvodem je to, že nikdo z europoslanců není schopen pochopit, jak vlastně taková dioda funguje. Jak prohlásil říšský protektor Jean-Claude Juncker: "To co nejsou pochopit ani takové mozky, jako mám já, to je nebezpečné". Podobnou strategii ostatně uplatnil nedávno v souvislosti se zákonem o zbraních. Rovněž prohlásil: "Já rozumím třeba tomu, jak má být zakřivený banán, aby moje žena byla spokojená"
K tomu není co dodat, prostě tento celek řídí velká skupina odborníků. Jen musíme doufat, že nám nezakážou třeba oheň, dnes vystoupila velká skupina europoslanců s tím, že nerozumí jeho vzniku... Zároveň s tím se mění znak EU na kondom, neboť tento symbol lépe vystihuje její politiku než hvězdičky. Kondom se dokáže rozpínat, brzdí produkci, ničí budoucí generace, chrání čůráky a dává člověku pocit jistoty, zatímco je jebán. -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
PDA verze | Aktuální čas: 1.11.2024 - 22:37 |