![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 120 Registrován: 2.11.2018 Člen číslo: 16 620 ![]() |
Jasne s termomanagmentem se musi pocitat. Treba do podzemi, kde je stabilne 6-8°C se da pri chuzi uchladit i mnohem vetsi ztrata. Samodomo baterka s 10W UV 356nm diodou ktera ma ucinnost neco kolem 30% se v podzemi nezahreje ani na 40°C.
A ten pokus s XHP110 , kde jse ms laseroveho ukazovatka zbastlil svitilnu s 2x 18650 , poustim do 6V ledky 3A a je to v pohode uchladitelne pod 60°C. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
Nevím, zda to tu už je, ani nevím, zda autor je třeba člen fóra, ale narazil jsem na neuvěřitelnej test svítilen a myslím, že pokud sem někdo půjde na poradu, můžeme ho odkazovat i tam, protože to, co ten člověk vytvořil, je opravdu ojedinělý, a to nejen v měřítku ČR. Odkaz: MEGATEST 203 SVÍTILEN
Ten člověk ten test ještě přepsal (!) do textové verze. Odkaz: PDF TESTU SVÍTILEN 2024. Až budu mít 3 hodiny čas, zkouknu to. ![]() -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 647 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Na tohoto člověka jsem narazil už dříve. Testoval nabíječky, aku a další věci. Bere to hodně důkladně. Potkal jsem ho v jedné diskuzi, kde jsem ho upozornil na jeden nesmysl ohledně strojařiny. Nedal se ale přesvědčit, i když je primárně elektro, a já strojař, tak jsem ho o jeho omylu nebyl schopen přesvědčit. Moje argumenty a důkazy ignoroval.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Tak podle toho budeme brzy muset mít zbrojní průkaz i na svítilny. 😁
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-vojens...ybnuje-40506339 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 010 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Nevím, zda to tu už je, ani nevím, zda autor je třeba člen fóra, ale narazil jsem na neuvěřitelnej test svítilen a myslím, že pokud sem někdo půjde na poradu, můžeme ho odkazovat i tam, protože to, co ten člověk vytvořil, je opravdu ojedinělý, a to nejen v měřítku ČR. Odkaz: MEGATEST 203 SVÍTILEN Ten člověk ten test ještě přepsal (!) do textové verze. Odkaz: PDF TESTU SVÍTILEN 2024. Až budu mít 3 hodiny čas, zkouknu to. ![]() Je to psavec, ale na spoustu věcí má velmi vyhraněné názory a řekl bych, že dost často je bohužel mimo. Posuzuje svítilny ze svého velmi úzkého pohledu asi elektrikáře, nebo čeho... Dost mě překvapilo třeba tvrzení, že TIR optiky jsou podle něj na hovno, ovládání jedině Andůril, Luminus LED jsou inferiorní atd. A to jsem to obří PDF jen prosvištěl během 5 minut. -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 647 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Už jsem na něj narazil v jedné diskuzi. Když jsem ho upozornil na jeden zjevný nesmysl, navíc podepřený i důkazy, tak moje tvrzení smetl bez toho, že by svoje tvrzení podpořil jakýmkoliv důkazem. Prostě jen tím, že on má pravdu a já se pletu. Mnou dodané důkazy úplně ignoroval.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 13.3.2025 22:42 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 17.3.2025 - 18:18 |