IPB

Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )

15 Stránky V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ZORA Scorpion 4xXM-L / 6xXM-L, svítilna na kolo se světelným tokem 4000 / 6000 lumen na LED diodách
Automatické bliknutí ZORY po zapnutí (obdoba startu Xenonů)
Chtěli byste, aby ZORA po zapnutí blikla na 1sec na 100% a rychle ubrala na nastavený 5% režim?
ANO určitě [ 2 ] ** [8.70%]
ANO nevadí mi to [ 3 ] ** [13.04%]
NEVÍM je mi to jedno [ 4 ] ** [17.39%]
NE ale zaujme to [ 1 ] ** [4.35%]
NE časem otravné a rušící [ 13 ] ** [56.52%]
Celkový počet hlasů: 23
Host nemůže hlasovat 
Mike
příspěvek 10.6.2013 00:00
Příspěvek #221

Flashaholic

Skupina: Člen
Člen číslo: 189

Dežo: Ano FR4 je klasický materiál. A pochopil jsi to správně LED jsou přímo přes cín spojeny na chladič. Porovnávačky samozřejmě udělám. Plošky jsou zvlášť a myslím dobře vidět na obrázcích.

Jedno tohle DPS je dlc drahý. Když si chceš někde nechávat vyrábět DPS, tak čím větší deska tím levnejší. Já třeba za DPS oboustranou a prokovenou 20x20 cm jsem dal skoro 2000 Kč u jednoho chlápka (normálně tak 3000Kč) Pro orientaci jednostraná stojí 3x méně, kvůli poloviční práci a není potřeba prokovení... Takže na takový 20x20 cm DPS dáš 100 kusů STAR pro LED. Takže tě jedno vyjde na 20Kč a to je dcl dost. Samozřejmě ti v nějaký fabrice možná udělají třeba jen 5 ks - jako k nějaký větší desce..., ale nevím na kolik tě to vyjde.

zoom@Vědátor: Přesně na tyhle LEDky jsem někam na forum před lety už odkaz dával wink.gif

--------------------
Profesionální měření světelného toku v integrační kouli spektrometrem v TUL Liberec a měření světelných map v laboratoři s certifikací TÜV Berlin: http://...
Lehoučká čelovka na běh...................:SOLC Spider T-24 5000 lumen 59 gramů ANSIhttp://solclighting.com....
Ultra výkoná a lehká čelovka..............: SOLC Scorpion T-23 8400 lumen 79gramů ANSI http://solclighting.com....
Kompaktní cyklosvítilna.....................: SOLC Spider T-58 6250 lumen ANSI 169gramů i s baterií! http://solclighting.com....
Ultimátní čelovka s extra chlazením....: SOLC Scorpion T-44 až 12000 lumen 120gramů ANSI http://solclighting.com....
Výkonná svítilna na kolo....................: SOLC Scorpion T-73 až 12000 lumen 168gramů ANSI http://solclighting.com....
Go to the top of the page

+Quote Post
Mike
příspěvek 30.8.2013 18:43
Příspěvek #222

Flashaholic

Někde jsem viděl fotku s třemi LUPINE R a nějak přes 10 000 lm, tak jsem musel také udělat fotku rovnou se čtyřmi Zorami, výkon něco přes 25 000 lumen a přes 270 Wattů...

Fotil jsem rychle teďka už navečer a fptky nejsou už nic moc, protože za chvíli odjíždím pryč, tak vůbec nebyl čas, ale nemohl jsem odolat, nějaké pěkné fotky s rozsvícenými Zorami udělám až se vrátím..., teď nebyly všechny stejnak funkční a všechno to napájet není sranda biggrin.gif Takhle na fotce zblízka vypadají tak mohutně...
Přiložený obrázek
Přiložený obrázek
Přiložený obrázek
Přiložený obrázek

Přiložený obrázek

--------------------
Profesionální měření světelného toku v integrační kouli spektrometrem v TUL Liberec a měření světelných map v laboratoři s certifikací TÜV Berlin: http://...
Lehoučká čelovka na běh...................:SOLC Spider T-24 5000 lumen 59 gramů ANSIhttp://solclighting.com....
Ultra výkoná a lehká čelovka..............: SOLC Scorpion T-23 8400 lumen 79gramů ANSI http://solclighting.com....
Kompaktní cyklosvítilna.....................: SOLC Spider T-58 6250 lumen ANSI 169gramů i s baterií! http://solclighting.com....
Ultimátní čelovka s extra chlazením....: SOLC Scorpion T-44 až 12000 lumen 120gramů ANSI http://solclighting.com....
Výkonná svítilna na kolo....................: SOLC Scorpion T-73 až 12000 lumen 168gramů ANSI http://solclighting.com....

+Quote Post
mickielli15
příspěvek 31.8.2013 00:03
Příspěvek #223

Flashaholic

Člen číslo: 89

Tvé Zory bych už dávno měl... kdybych jezdil na kole. Jezdím ale každý den do práce a v noci zpět na skútru, na který to ale dát nemůžu... jednak legislativa, jednak bych tím magneticky přitahoval srnky biggrin2.gif
Teď vážně Miku, budu se opakovat, ale je to krásná práce... thumbsup_anim.gif

--------------------
Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue-----
Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW
Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT
.
Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd...

PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-)))

+Quote Post
Kolbaba71
příspěvek 31.8.2013 07:52
Příspěvek #224

Flashaholic

Člen číslo: 7 262

Tahkle varianta bude asi nejsilnější světlo, co jde na kolo dát. cool.gif Pokud ovšem opomenu to, že by šly ještě další přidat. biggrin2.gif Jedinou konkurenci by si měl v tom magorovi, co si dal na kolo půmetrový reflektor, ale s tím normálně jezdit nejde, jelikož to má příšernou hmotnost.

--------------------
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi

+Quote Post
eMpathier
příspěvek 31.8.2013 09:55
Příspěvek #225

empatír

Člen číslo: 109

Pekne Ti všetko ladí so Sparkom a dokonca aj s tachometrom. :) Škoda, že mám zeleného Sparka, robíš Zorku aj v zelenej? :P

--------------------
root@empathier:/# man life
No manual entry for life

FotonMag Live Chat - neváhæjte a vstúpte

+Quote Post
krtek
příspěvek 31.8.2013 13:44
Příspěvek #226

Flashaholic

Člen číslo: 113

Ty jsi prostě "MikeGyver" smile.gif Nemáš firmu Lupine rád, že jim děláš takovou antireklamu, viď? Nedivím se ti. Ty prachy co za to Lupine chtějí, je na zabití. Jinak Zora se mi moc líbí.

--------------------
Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900
Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650
Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO
MGLite: X-Thrower XML U2
Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver
Olight: M3X
Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI
Zebralight: SC50w, H51W
TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá
Spark: ST6-500CW
ITP: A3 XPG R5
SmallSun: ZY T13

+Quote Post
zoom
příspěvek 31.8.2013 20:07
Příspěvek #227

Flashaholic

Člen číslo: 8 292

Uzasne,
25kLM to odstrasi aj havkacou len musis asi nosit aj slnecne okuliare ?

--------------------

+Quote Post
Burda
příspěvek 2.9.2013 13:50
Příspěvek #228

Osvícený
**

Člen číslo: 545

Já myslím, že je to super nápad, jen montáž by měla proběhnout spíše "dozadu" neb jen o kousek víc a už tě bude pohánět tlak "fotonů". Ale možná že ne, množství nešťastníků s vypálenou sítnicí, které by se ohlédli za tím ufem co se prořítilo, by asi bylo nepřiměřenéwink.gif))

+Quote Post
Vart
příspěvek 4.9.2013 16:57
Příspěvek #229

Osvícený
**

Člen číslo: 7 340

Ještě nějakou fotku beamshotu těchdle čtyř, třeba i v porovnání s něčím.. nejlépe s tímhle

+Quote Post
Miloš
příspěvek 15.9.2013 11:23
Příspěvek #230

Flashaholic

Člen číslo: 10 347

Že by konkurence pro Zoru? Xeccon Sogn 700 Hexa XM-L2 . Ve fóru je tam tenhle borec. Čekám, že ta dvě spodní světla vymění za Sogn 700 Hexa... Ale jinak ty Xeccony nevypadají špatně...
Přiložený náhled(y)
Přiložený obrázek
Přiložený obrázek

--------------------
Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML
TIR 70mm
Cyklosvětlo
TRON
P08
Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70...

+Quote Post
Kolbaba71
příspěvek 15.9.2013 14:40
Příspěvek #231

Flashaholic

Když si uvědomím, že jedna Zora je jen o něco slabší něž tohle hejno svítidel, tak stačí přidat jednu a nemá šanci. cool.gif

--------------------
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi

+Quote Post
Miloš
příspěvek 15.9.2013 15:56
Příspěvek #232

Flashaholic

Člen číslo: 10 347

Ale ten Sogn 700 Hexa XM-L2 už asi jedné Zoře konkurovat bude... Mohli tam dát 2x triple optiku...

--------------------
Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML
TIR 70mm
Cyklosvětlo
TRON
P08
Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70...

+Quote Post
Kolbaba71
příspěvek 15.9.2013 16:30
Příspěvek #233

Flashaholic

2x3 led a 6 led - to bude hodně vyrovnaný. smile.gif

--------------------

+Quote Post
Mike
příspěvek 17.9.2013 21:59
Příspěvek #234

Flashaholic

Díky za pochavly
eMpathier: Jo mám to sladěné, dokonce jsem si koupil i pěkné červené šlapky biggrin.gif Pokud chceš mohu ti asi poslední žebro nějak nechat nastříkat zelenou barvou

krtek: Já mám LUPINE dcl rád, ale jako rivala biggrin.gif Dycky mě děsně naštvou, když zvýší lumeny,to mě nabudí, abych udělal zase něco lepšího na mém světle smile.gif Pamatuji když měli 1800, 2600, ... :/

Milos: První jsem dcl koukal, ale pak jsem si něco málo přečetl. Výkon u Sogn 700 píší 3000 lumen, to mají i jiní, nechápu proč uvádějí "teoretický" výkon 6600lm+ smile.gif Je to někdo od magicshine, ale prý jakože lepší, že se to vyrábí jinde a nemá to s tím nic společného..., ale to uvádění lumenů je divný, u té Sogn 900 (2XM-L2) píší výkon 1300lm a teoretický výkon 2300lm, tj. 1150lm na XM-L2 - to ještě přepočetli při 25°C, aby to bylo větší číslo... Datasheetově má 975lm/3Amp/85°C

A když se podíváš sem http://www.google.cz/imgres?um=1&sa=X&...x=135&ty=83, tak je to takový děsně veliký a tak hodně divně vpředu, musí se to děsně kymácet a v terénu otáčet dolů... A reflektory na kolo jsou dost nevhodné, většinou mají přepálený střed anesvítí vůbec do stran, nevytváří tak žádné světlo přimo před kolem. Optika má halo takřka v 180°, reflektor tak 120° a pak tma. smile.gif Podívej se na fotku toho světla, i v takovém to úhlu nevidíš LED, to znamená, že i v tomto místě bude skoro tma...

Kolbaba71:
Sice to má 2x3LED, ale jiný nejen čínský svítilny mají i více..., jde o to kolik do toho pak pustí, aby se to uchladilo, utáhla elektronika a baterie atd. smile.gif

Tento příspěvek byl editován Mike: 17.9.2013 22:33

--------------------

+Quote Post
Kolbaba71
příspěvek 18.9.2013 07:20
Příspěvek #235

Flashaholic

Měl jsem na mysli tohle konkrétní světlo s 2x3 ledkama. Ledek tam číňani mohou nasekat kolik chtějí. Klidně i 12ks.

Číňani jsou machři. Dokážou vytáhnout z jediný XML T6 i 1800 lm. A ze tří 5000 lm. To neumí ani výrobce ledek v laboratorních podmínkách - ten má co dělat, aby se dostal na polovinu tongue.gif Škoda, že to jsou čml a ne lm co tam udávají. rolleyes.gif

Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 18.9.2013 07:21

--------------------

+Quote Post
Mike
příspěvek 19.9.2013 22:28
Příspěvek #236

Flashaholic

Tak jsem nafotil nové akumulátory typu Li-ion složené z PANASONIC 18650 3100mAh, snad brzy by měly být dostupné u firmy 3400mAh. Fotil jsem to dnes venku a skoro pršelo a nebylo moc světlo biggrin.gif ale naštěstí se všechno dalo vyretušovat a upravit. Packy mají dva konektory, krátký konektor XT60 pro nabíječku, díky krátkému konektoru se akumulátor dříve nabije, protože v režimu CV nejsou na kabelu žádné napětové ztráty.

TYPY:
6x Panasonic 22,2V 3300mAh 75Wh, 280gram
12x Panasonic 22,2V 6600mAh 150Wh, 560gram
18x Panasonic 22,2V 10200mAh 225Wh, 840gram

Přiložený obrázek
Přiložený obrázek
více: http://www.zoralight.com/?id=akupacky/zora_spider

Jen dodám, že 18x18650 22,2V 10200mAh 225Wh by měl v porovnání s akumulátroy o napětí 7,4V kapacitu 30600mAh. Většina světel se totižjen chlubí třeba 6600mAh, jenomže právě pouze 7,4V.

Tento příspěvek byl editován Mike: 19.9.2013 22:35

--------------------

+Quote Post
Benik3
příspěvek 20.9.2013 00:13
Příspěvek #237

Flashaholic

Člen číslo: 1 102

Bez konektoru pro balancování huh.gif

+Quote Post
Mike
příspěvek 20.9.2013 01:14
Příspěvek #238

Flashaholic

Bylo mi řečeno, že je to zbytečné, takhle fitma packy vyrábí, články mají ochranu, takže se jim nic stát nemůže. Vždyt žádný jiný Liion packy pro světla balancér nemá. http://www.batteryspace.com/222VLi-Ion/Pol...ackModules.aspx

Krom toho svítilna ty články absolutně nemůže vybít, Panasonic snesei 2,5V, což je 15V a na to 6LED v seriiužvůbecnesvítí wink.gif Což je ochrana sama o sobě. A takhle kvalitní články by měly být srovnány z výroby a zcela rovnoměrně nabity.

Tento příspěvek byl editován Mike: 20.9.2013 01:16

--------------------

+Quote Post
zoom
příspěvek 20.9.2013 06:14
Příspěvek #239

Flashaholic

Člen číslo: 8 292

Ten zlty konektor mas na dynamo alebo eletromotor ?

--------------------

+Quote Post
Benik3
příspěvek 20.9.2013 12:05
Příspěvek #240

Flashaholic

Člen číslo: 1 102

Mike: OK, ale stejně by mě zajímalo, jak ty články budou vypadat za třeba rok při nějakém častějším používání smile.gif

Zoom: Ten žlutý konektor je XT-60 na nabíjení. Viz jeho příspěvek...

+Quote Post

15 Stránky V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 členů čte toto téma (2 hostů a 0 anonymních uživatelů.)
0 Členů:

RSS PDA verze Aktuální čas: 5.11.2024 - 02:45