Potenciální flashasraz Praha 19.2.2014 ..., ... aneb kdo nesvítí, nežije |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
Potenciální flashasraz Praha 19.2.2014 ..., ... aneb kdo nesvítí, nežije |
18.2.2014 14:04
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 2 354 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 |
Nějak jsem si nevšiml, ale nemáme určenu hodinu srazu. Je 18:00 moc brzo nebo OK?
|
|
|
18.2.2014 14:55
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 640 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 |
Pro mě je to tak akorát. Přijdu z práce domů, odložím věci, naberu věci a vyrazím.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
18.2.2014 16:02
Příspěvek
|
|
Flashaholik & sběratel Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 |
Tak abychom to urychlili, sraz je již zítra:
Čas srazu bych dal na 18:00 a přesné místo - před hospodou Nad Šárkou (díky za rezervaci, Tommu!) . Pro ty co pojedou MHD: z konečné metra A Dejvická je nejlepším spojením do zastávky Divoká Šárka:
Jinak program bych si dovolil navrhnout tento:
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
18.2.2014 17:24
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 2 354 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 |
Pro jistotu jsem zavolal do restaurace Nad Šárkou a zarezervoval jsem tam od 18 hodin stůl pro 6 lidí. Prý nám dají nějaký vzadu v rohu, takže se svítilnami nebudeme za exoty a nebude tam tolik zahulíno.
|
|
|
18.2.2014 19:08
Příspěvek
|
|
Flashaholik & sběratel Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 |
Špica! V tom případě je sraz před hospodou.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
18.2.2014 19:48
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 640 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 |
Kolega mě říkal, že o víkendu bylo v šárce hutný bahno.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
18.2.2014 20:53
Příspěvek
|
|
|
|
|
18.2.2014 23:13
Příspěvek
|
|
Přesně tam :-) Budu se těšit.
Kolega mě říkal, že o víkendu bylo v šárce hutný bahno. Bude-li bahnivo, nemusíme na skály, ale po asfaltce do údolí. Ostatně i Šárecké chodby jsou u asfaltky. -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
18.2.2014 23:14
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 |
Kolega mě říkal, že o víkendu bylo v šárce hutný bahno. Neboj, to tam vydrží maximálně do zítřejší noci, to si ho přineseme všechno domů na botech -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
18.2.2014 23:22
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 |
Blanc mi dá vědět co to je přesně za klíč, takže můžeme klidně rovnou do těch chodeb. Co vy na to?
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
18.2.2014 23:23
Příspěvek
|
|
Mimochodem, co kdo berete s sebou a co by kdo rád viděl (wishlist)?
Já osobně bych vzal šestisetledkové placaté Yongnuo, Zebralight SC52w, Olight S10 s XM-L i XM-L2, DQG triple XP-G a pak novolábuž: dropin 3 x Nichia 219 a coby host Dereelight CL1H V4. Pak Sparka ST6-460NW, Zebralight SC600w a asi nějaké mrďochy. A poprosil bych Wizarda o donešení té parádní Eagletacové minisvině s MT-G a též šestiNichiové krásky. A pokud Tommu vezme Solarforce s MT-G, tak to bude fajn. -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
19.2.2014 00:03
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 |
Eagletac s MT-G už je v báglu, co se týká té šestiledkové tentokrát nebude, mamka si na ní velmi rychle zvykla, ale někdy si jí půjčím. O nichie ochuzen nebudeš, beru Ultrafire s tím tříledkovým modulem, alespoň to porovnáme v různých svítidlech a Eagletac D25C Titanium s jednou nichií. Čelovku mám zatím pořádnou jen jednu, takže tradiční Armytek nebude chybět. No a svou oblíbenou Fénix RC40 na oslňování nočních běžců, běženců i běhen...
Tento příspěvek byl editován wizard: 19.2.2014 00:03 -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
19.2.2014 07:43
Příspěvek
|
|
Ve mém skromném arzenálu se nic nezměnilo. Vezmu Oligtht M30, noname čelovku a klon Shippika. Wolframovou obludu brát nebudu, jelikož ji všichni znáte, ale včera jsem v hektickém tempu dokončil papírový model hlavy své plánované svítilny. Bohužel od návrhu na PC, přes vytištění, vystřižení a slepení mě trvalo cca 5 hodin a tak kvalita není zrovna optimální, nicméně použitelná. Jasně vám ukáže, jak asi bude svítilna vypadat (respektive její hlava, tělo není) a poznáte, že opravdu nebudou potřeba kolečka, natož náklaďák.
|
|
19.2.2014 08:49
Příspěvek
|
|
Tak Solarforce S2200 samozřejmě vezmu, pak mám pár nových zoomovacích Sipiků v klasickém i novém designu.
Ale jak jsem právě zjistil, tak dnes mi doručují Big Head Courui, ale pošťák může zvonit dvakrát i pětkrát, ale zbytečně protože nikdo není doma, tak se pokusím tu couru na poště ještě před odjezdem vyzvednout. Tento příspěvek byl editován Tommu: 19.2.2014 08:51 |
|
|
19.2.2014 10:32
Příspěvek
|
|
Ve mém skromném arzenálu se nic nezměnilo. Vezmu Oligtht M30, noname čelovku a klon Shippika. Wolframovou obludu brát nebudu, jelikož ji všichni znáte, ale včera jsem v hektickém tempu dokončil papírový model hlavy své plánované svítilny. Bohužel od návrhu na PC, přes vytištění, vystřižení a slepení mě trvalo cca 5 hodin a tak kvalita není zrovna optimální, nicméně použitelná. Jasně vám ukáže, jak asi bude svítilna vypadat (respektive její hlava, tělo není) a poznáte, že opravdu nebudou potřeba kolečka, natož náklaďák. No, k modelu z papíru možná kolečka nebudou zapotřebí ... -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
19.2.2014 12:07
Příspěvek
|
|
QUOTE No, k modelu z papíru možná kolečka nebudou zapotřebí ... Však uvidíš -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
19.2.2014 23:39
Příspěvek
|
|||||
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 |
Tak jsem rád, že se dnešní sraz tak pěkně vydařil a naši miláčci nás opět nezklamali. Hlavně tedy bylo suprové porovnání Fenixů RC40, TK75 II a TK75. Bohužel jsme nechali naše fotidla doma, bylo krásně vymeteno a fotilo by se parádně. Video z podzemí zas dodám v rámci možností. Ještě fotky vzdáleností:
Blanci, nakonec jsme se do toho podzemí dostali, byl to ten klíč, který mám Tento příspěvek byl editován krtek: 19.2.2014 23:43 -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
||||
|
|||||
19.2.2014 23:58
Příspěvek
|
|
Po někilika sms Alana Krtkovi jenž proběhly bez jakékoliv odezvy, jseme ho už prakticky odepsali, když se znenadání přece jen objevil.
|
|
20.2.2014 01:08
Příspěvek
|
|
Po někilika sms Alana Krtkovi jenž proběhly bez jakékoliv odezvy, jseme ho už prakticky odepsali, když se znenadání přece jen objevil. Ja sem odpověděl skoro hned. JInak video sem postu ráno. Už je hotové, jen se bude trošku dýl renderovat, ale vpadá, že Alkovo světlo zabralo a GoPro si s tím mile poradilo, nechápu jak u něj funguje automatické vyvážení bílé, ale dělá to super. Ostatně výsledek stojí za to. Samotného mě to překvapilo, jakým způsobem se to natočilo. Holt vivat GoPro Hero 3+ Black Edition
Tento příspěvek byl editován krtek: 20.2.2014 01:08 -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
20.2.2014 02:33
Příspěvek
|
|
Milí kolegové, milé tvrdé jádro účastníků, milé měkké jádro neúčastníků i všichni ostatní. Na vědomí se dává, že další z rychlominisrazů proběhl a proběhl dobře. Zkusím rychle a stručně :-) popsat co se událo.
Děkuji tedy ještě jednou tvrdému jádru ve složení (abecedně) Kolbaba71, Krtek, Tommu, Wizard and me za to, že i v olympijský den, kdy naši hoši pukohoňci měli šanci postoupit do vyššího levelu (což nějak neučinili), dali přednost další z řady flashaakcí alias LEDeventů vulgo všudešajnění která se uskutečnila 19.2. večer (jen blb by svítil za bílého dne) v Divoké šárce. V bodech to probíhalo asi takto:
Ze svítilen, které ozařovaly Šárku stojí za zmínku např.:
|
|
PDA verze | Aktuální čas: 6.11.2024 - 02:01 |