Na pobavenie, smiech lieči... |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
Na pobavenie, smiech lieči... |
19.4.2021 18:30
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 |
Paráda, když vzpomínám na Tvoje svítilny tak si říkám, že nějak takhle bys dopadl, kdyby jsi se narodil jako ženská
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
20.4.2021 12:28
Příspěvek
|
|
Bc Skupina: Člen Příspěvků: 1 978 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 |
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zastavme..._domaci_klfakym projektorom robili asi toto?
-------------------- EDC-Wurkkos TS22 nw,Wildtrail WT3M,Sofirn SC32 XHP.70.3 nw hotrod
Headlamp-Thrunite TH30 nw |
|
|
21.4.2021 14:46
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 5 564 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 |
To bude laserová projekce, bych tipoval.
|
|
|
25.6.2021 20:11
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 640 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 |
Dá se koupit svítilna, co na první pohled je 20x silnější, než za co chci postavit. A výrazně menší. Na druhý pohled je jasné, že lm jsou člm v přepočtu tak 100000:1. 🤣
https://www.ebay.co.uk/itm/184563777981 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
19.7.2021 01:23
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 270 Registrován: 15.1.2016 Bydliště: Slovensko Člen číslo: 15 742 |
|
|
|
31.3.2022 09:37
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 3 640 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 |
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
31.3.2022 09:39
Příspěvek
|
|
Duplicitní příspěvek
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 31.3.2022 09:40 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
1.4.2022 16:49
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 5 564 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 |
Tak co bys chtěl od GM...
|
|
|
5.4.2022 12:44
Příspěvek
|
|
Flashaholic Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 |
Něco pro nadcházející sezónu:
Hřib jaderný (latinsky pseudoboletus nucleus) Řadí se mezi nejedlé, kosmopolitní houby a v řadách houbařů se netěší příliš velké oblibě. Jeho unikátní zápach lze rozpoznat až na vzdálenost několika desítek kilometrů a výheň vzniklá jeho rapidním růstem povětšinou sežehne veškerou flóru i faunu v bezprostředním okolí. Kdekoliv se tedy hřib jaderný vyskytne, houbařská sezóna končí. V přírodě se tato odrůda vyskytuje jen velmi vzácně, ovšem v řádu vteřin, případně minut může dorůstat úctyhodných výšek až několika stovek metrů, pročež si mezi houbaři i mykology vysloužila "svině jedna vysoká". Typické sytě oranžové zbarvení během růstového cyklu zvolna přechází v popelavě šedý odstín bezprostředně před tím, než hřib vypustí mračno spór do okolí. Většina spór je ovšem sterilních a neschopných založit podhoubí pro nové hřiby. Poštěstí-li se vám ovšem získat aktivní spóru, můžete si hřib jaderný vypěstovat i doma v truhlíku. Tato plodina není příliš náročná na podnebné podmínky a daří se jí téměř všude, kde panuje alespoň mírně nepřátelská atmosféra. V období, kdy podhoubí bují, pravidelně a vydatně zalévejte zeminu studenou válkou, případně můžete přihnojit také teroristickou hrozbou. Jakmile se hřib začne klubat, rychle se pokochejte, než bude pozdě. -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
6.4.2022 11:25
Příspěvek
|
|
Osvícený Skupina: Člen Příspěvků: 117 Registrován: 2.11.2018 Člen číslo: 16 620 |
|
|
|
25.7.2022 15:49
Příspěvek
|
|
Dle nových pravidel již není mozková smrt důvodem odpojení od přístrojů. Člověk ještě může dělat v ČR premiéra...
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
29.7.2022 13:21
Příspěvek
|
|
Navíc mozková smrt hrozí pouze u jedince s mozkem.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
7.8.2022 06:48
Příspěvek
|
|
Záznam z jednání krizového štábu.
Fiala: Vítku, hoří ti České Švýcarsko! Rakušan: Na Švýcarsko seru, já jsem ministr vnitra, to je na Honzíka. Lipavský: Vítku, to je ale tvoje Švýcarsko! České! Rakušan: A jo, takhle. A co se děje? Fiala: Hoří ti tam lesy i domy. Rakušan: Mně ne, les tam nemám a chalupu taky ne. Ale něco bychom s tím dělat asi měli, ať nám to nedají v médiích sežrat. Fiala: No co asi, hasit je třeba, pošli tam vrtulníky, s auty se tam hasiči nedostanou. Rakušan: A kde bych ty vrtulníky tak asi vzal? Fiala: Tak si je půjč od Jany! Černochová: Nemám, vrtulníky jsme poslali na Ukrajinu. Fiala: A nemohly by na chvilku přiletět hasit? Že bychom jim je pak poslali zpátky. Černochová: To nepůjde, Ukrajinci je už prodali Arabům. Fiala: Aha… tak co s tím? Lipavský: Zkusím zavolat Vystrčilovi. Jestli třeba nemá nějaké vrtulníky Tchajwan. Černochová: Dobrý nápad, třeba ti Arabové už Tchajwancům prodali ty naše. Lipavský: A ještě by možná mohla pomoct i Baerbocková. Je právě teď v Česku. Rakušan: A to je kdo? Lipavský: No ta dělá v Německu to, co já. Rakušan: Takže hovno. Lipavský: Neser! Fiala: Chlapci, klid! Honzíku, to je dobrý nápad. Jakou máš představu, že by ta Němka mohla pomoct? Lipavský: No… třeba sepíšeme deklaraci o přeshraniční spolupráci hasičů. Fiala: To je skvělé! A myslíš, že to pomůže? Lipavský: S hašením asi ne, ale vyšleme signál! Fiala: Přesně tak! Na signály bych málem zapomněl. Vítku, seber se, jedeme do Českého Švýcarska! Rakušan: Já nemůžu, mám propadlý pas. Fiala: Nepotřebuješ, do Hřenska tě v pohodě pustí. Rakušan: No a co tam vůbec budeme dělat? Proč tam jedeme? Fiala: Budeme vysílat signály. Jak se staráme o spálenou zemi a tak. Černochová: A co mám dělat já? Fiala: Zavolej Amíkům ohledně těch F-35, co budeme kupovat. Ať k nim přidělají nádrže na vodu. A pořádně velké! -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
2.12.2022 19:59
Příspěvek
|
|
Koukám, konečně o sobě dal Blancman vědět...
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na-jind...e=www.seznam.cz -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
10.5.2023 06:33
Příspěvek
|
|
|
|
PDA verze | Aktuální čas: 5.11.2024 - 02:01 |