IPB

Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )

Reply to this topicStart new topic
> Kde je siroky vyber DYI heatsink PCB?
ajo
příspěvek 11.3.2010 14:21
Příspěvek #1

Flashaholic

Skupina: Člen
Člen číslo: 394

Zisitil som, ze umiestnenie pajacich plosok mi neumoznuje dobre osadit sekundarnu optiku Ledil, ktora by mala byt prilepena na PCB s LED. Kabliky mi ju odtlacaju a nemam ju v ohnisku.
Uz som poobjednaval vsetko mozne z DX a KD napr. toto. Tento XR-E star mi vyhovuje najviac pre moje pokusy, da sa aj pekne zbrusit na mensi priemer, ale potreboval by som, aby mal +/- PADy leziace pri stredovej osi, kde ma moja sekundarna optika vyrezy. Uz som aj vyrezaval do optiky a stale to neni ono.Otocit optiku nemozem,pretoze ma vyrez na puzdro LED.
Star k SSC ma zase vyvody na LED, ktore nelezia na rovnakej osi a toto mi zase nevyhovuje.

Vdaka za tipy na nejaky DYI eshop mimo KD a DX. cool.gif

--------------------
Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim

a vidiet aj v tme
Go to the top of the page

+Quote Post
ajo
příspěvek 13.3.2010 12:47
Příspěvek #2

Flashaholic

Ziadna rada?
Alebo to mam nechat na google?

--------------------
Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim

a vidiet aj v tme

+Quote Post
turboled
příspěvek 13.3.2010 12:58
Příspěvek #3

Flashaholic

Člen číslo: 188

Zadna rada ujo ajo. Az to najdes, i ja uvitam tu informaci. Ja kdyz jsem upravoval police na XP-G R5, tak jsem si dal s letovanim na PCB zalezet, aby spoj byl co nejmene vystouply a ze strany a pak jsem jeste upravil reflektor, aby si mohl sednout co nejvic na PCB a nakonec jsem zjistil, ze ho musim stejne nechat v nejake vysce nad LED, takze to vse bylo zbytecne smile.gif Situace pro optiku je jina, takze ti nezbyva nic jineho, nez ji upravit. smile.gif

Tento příspěvek byl editován turboled: 13.3.2010 12:59

--------------------
UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW

+Quote Post
ajo
příspěvek 13.3.2010 13:32
Příspěvek #4

Flashaholic

QUOTE(turboled @ 13.3.2010 12:58) *
Zadna rada ujo ajo. Az to najdes, i ja uvitam tu informaci. Ja kdyz jsem upravoval police na XP-G R5, tak jsem si dal s letovanim na PCB zalezet, aby spoj byl co nejmene vystouply a ze strany a pak jsem jeste upravil reflektor, aby si mohl sednout co nejvic na PCB a nakonec jsem zjistil, ze ho musim stejne nechat v nejake vysce nad LED, takze to vse bylo zbytecne smile.gif Situace pro optiku je jina, takze ti nezbyva nic jineho, nez ji upravit. smile.gif

Hm keby sa to dalo vyrobit,ale problem je to,ze su tam metalizovane cesty na tom hliniku a prekryte lakom a to asi nikdo nezvlada.

Zaujimave je,ze kedze ta TIR 6 stupnova narrow optika je vyssie tak spot z mojej LED ma v strede dieru.
Predpokladam,ze je to tym,ze LED die neni v ohnisku.Moc sa mi nechce brusit ten akryl plast.Potom sa mi zmensuje plocha na prilepenie obojstrannou foliou.
Su TIR optiky co maju nozicky,ale ta moja bohuzial nema:(

Mohol by sa k tomu vyjadrit aj Pepko:)

--------------------

a vidiet aj v tme

+Quote Post
turboled
příspěvek 13.3.2010 13:43
Příspěvek #5

Flashaholic

Člen číslo: 188

Jestli ti jde o plochu kvuli prilepeni oboustrannou lepici paskou, tak ja bych radeji brousil a sel cestou nejake konstrukce, ktera udrzi optiku i bez lepeni ci v kombinaci. Horsi je ta dira ve stredu...

--------------------
UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 členů čte toto téma (1 hostů a 0 anonymních uživatelů.)
0 Členů:

RSS PDA verze Aktuální čas: 25.6.2026 - 13:05