![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
ja mám tento, nemá chybu
![]() http://www.intl-outdoor.com/kingkong-26650...tery-p-136.html Tento příspěvek byl editován MaofKO: 13.3.2012 16:43 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 35 Registrován: 10.1.2012 Člen číslo: 9 356 ![]() |
Tak jsem se prave vratil od celníků, no a Shadow TC6 je doma. Udelal jsem ale asi blbost, ze jsem si objednal vic veci do jednoho balíku, no a spadlo to do toho, co se musi proclit 20 procenty. Pak taky doporucuju domluvit se s prodejcem, aby napsal na balik nejakou hodnotu, ktera nepodleha clu, tedy do hodnoty 25 euro. Vic nez to, ze jsem platil clo asi 300,- me stve poplatek 96,- Ceske poste. Kdyz jsem se ptal pani na prepazce, za co to to je, tak mi se sklopenymi oci odpovedela, ze se dneska plati uplne za vsechno tak i ceska posta si prisadila. Podle me je to sprosty. Chapu, ze mi prijde domu doporucene okopirovanej balik na A4 atp, ale tohle proste trochu smrdi molochem.. Jinak co se ochoty a rychlosti sluzeb tyce, slo to dobre a bylo to na 20 minut
![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 32 Registrován: 16.6.2010 Člen číslo: 658 ![]() |
Rad bych koupil xeno E06 na hkequipment.net a chci se zeptat jestli nejsou posledni dobou problemy - kdysi byl tenhle shop dost pochvalovan.
A jak je to s urady u nas? projdou baliky v pohode bez prirazky? ![]() dik -------------------- Tikka XP @ XP-G NW, Akoray K-106
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
kupoval už niekto z www.illuminationsupply.com ? Zháňam nejaké teplejšie xm-l na malých hviezdach, a tu majú parádny výber, dokonca aj na 10mm... A poštovné mi vyrátalo na jednu ledku len niečo vyše 3$...
konkrétne ma zaujala táto XM-L na 14mm star a majú tam aj samotné regulátory pre amc drivery, ale tie nové, 380mA ![]() Tento příspěvek byl editován MaofKO: 9.4.2012 21:19 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 992 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
kto sa tu vyzna v candlepowerfore? ked chcem dat inzerat,treba zvlast registraciu nez na forum?
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
kupoval už niekto z www.illuminationsupply.com ? Zháňam nejaké teplejšie xm-l na malých hviezdach, a tu majú parádny výber, dokonca aj na 10mm... A poštovné mi vyrátalo na jednu ledku len niečo vyše 3$... konkrétne ma zaujala táto XM-L na 14mm star a majú tam aj samotné regulátory pre amc drivery, ale tie nové, 380mA ![]() ten 10mm star ti zoženiem aj ja |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
odkiaľ? inak už netreba
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Chlapi, máte zkušenosti s tímto shopem?
http://www.jetbeam.cz/ Stojí za tím firma BM systém. http://www.bmsystem.cz/jetbeam -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Čekám na ně 5 týdnů ![]() ![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Chlapi, máte zkušenosti s tímto shopem? http://www.jetbeam.cz/ Stojí za tím firma BM systém. http://www.bmsystem.cz/jetbeam Tak si odpovím sám. Obchod je vlastně na adrese www.ily.cz Objednáváal jsem u nich Nitecore EC2. Za tu cenu, kterou mají, je to dobrá koupě - možná i nejlepší, jakou lze najít. Na emaily reagují rychle, někdy i bleskově, a to i o víkendu. Jelikož ještě nemají web zcela dodělaný, dávají do konce října slevu 5% (sleva není uvedena při koupi, ale až při placení). Jediný mínusek na jinak docela vydařený eshop bych dal za balení, kdy mi balíček došel olepený páskou varující, že pokud je poškozena, měl bych se mít na pozoru. Ta pak byla přelepena čirou páskou. Za normálních okolností bych takový balíček nepřevzal, ale zvědavost mi nedala (uvnitř bylo vše v pohodě - uf). Takže za mně spokojenost. -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 992 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
helou pipl..vyzna sa tu niekto v led ziarovkach? potrebujem doporucit nejakeho vyrobcu...aj viacerych..potrebujem led ziarovky teple a neutral..ide to do interieru.
standard IHG,zavit E27.. dve 11w do lampy nad zrkadlo-ziarivky celkova svietivost je 195 luxov potrebujem nahradit led ziarovkami...luxy sa musia dodrzat.. Dalej bodovky 35W/12V ich svietivost je 400 luxov led ziarovky-do obycajnej lampy stolovej, v ktorej je setriaca ziarovka 23W so zavitom e27 a ma 200 luxov pripajam nejake ilustracne fotky... naposlednej fotke je to,co tam mame prave teraz..a to chceme nahradit led ziarovkami.. velmi pekne dakujem za radu..v tychto veciach sa vobec nevyznam.. Tento příspěvek byl editován ivan: 29.10.2012 14:40 -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]() ![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 35 Registrován: 10.1.2012 Člen číslo: 9 356 ![]() |
Ahoj vespolek
![]() ..chtěl jsem se s Vámi podělit o neblahou zkušenost s nákupem z CN.. Co se stalo.. Před objědnávkou jsem jim psal mejl s dotazy na dostupnost atd. a samozřejmě bez odpovědi. Už je to mě asi mělo varovat.. Obědnal jsem, zaplatil jsem a čekal, nic nic a mezitím mi přili i jiné věci, které jsem kupoval později, tak jsem jim napsal co se dějě, opet bez odpovědi, takže jsem "otevřel dispute" na Alkovo doporučení (za čemuž mu vřele děkuji) přípo přes Paypal. Zarazila mě ale rychlost s kterou začal ten čong kominikovat ![]() Takže za sebe můžu říct, že si tam už nic nekoupim.. Na druhou stranu můžu být ale rád, že to tak dopadlo, protože jste zrovna u toho Kinga začali nadávat na stržené závity, takže taková "štastná náhodička" ![]() Komunikace: Hello Cngoods guys, I have ordered some flashlight at 2012-11-06 .The goods still did not come. I have wrote to all of yours e-mail adresses that I need a confirmation of "unshipped status" at 5.12.2012 without any responds. Because it is more than 40 days, I have to do next steps with the Paypal! I'll have to ask you for refund of my money back. Soo please tell me, how is it going with. Number of my order is: 2012110616256 Date of order: 2012-11-06 19:23:29 Price:$66.31 Actual status: Confirmed,Payed,Unshipped Thanks Filip From Seller - 朱 文志 12/17/2012 07:50 GMT+01:00 Hi Flip , The order is made at 11-06, while it's paid on 11-09. Sorry, our CS has missed this order by negligence. NEW batch of Sky ray king black is in stock now. It's much much better than the batch on Nov. If you like , we can ship it out to you imediately. But if you insist a refund , i will make full refund to you. Please advise! Thanks RIC From Buyer - Filip Hozman 12/19/2012 10:46 GMT+01:00 Hello Ric, nice to hear from you! I'd like to ask you for full refund. Send me please my money back and take care on the conversion... When You'll do it, consider as done. Regards, Filip --- A Refund was issued. 12/19/2012 11:25 GMT+01:00 Takže jestli nechcete slyšet další "negligence" tak kupte radši jinde, třeba na INTL-outdoor ty jsou na uplně jiný úrovni komunikace a rychlosti doručování .)) ..mějte se ahoj a dík ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Filipe, díky za info. Hezká anličtina ;o)
BTW podle "It's much much better than the batch on Nov" to vypadá, že nová várka je v lepší kvalitě, než ta v listopadu. -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
mne odpisovali hned a to som sa tiez pytal na toho kinga...a vraj ano,je to lepsia varka.ja som kupil z lightmails..tak dufam,ze to bude ok.hned dam vediet.,.posielat toto do ciny nema zmysel.to by bolo na zahodenie,ked sa poseru zavity...
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
taaak a mam prvu velmi zlu skusenost s cinanmi aj ja uz...
na eshope lightmall som si kupil toto: http://www.lightmalls.com/trustfire-tr-j12...3-26650-3-18650 http://www.lightmalls.com/skyray-king-blac...shlight-4x18650 http://www.lightmalls.com/sipik-sk68-cree-...-x-aa-1-x-14500 http://www.lightmalls.com/uniquefire-uf-f7...our-logo-on-moq CEZ DHL...... a dosiel len king a uniquefire..tak toto som necakal...a este aj cez dhl.....absolutne to nechapem...mate aj vy skusenost,ze vam ndoslo nieco,co bolo poslane cez dhl? som nielen smutny,ale hlavne nasraty....toto som necakal.. ![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
No, tak těpic Ivan. To jsi mě nepotěšil..... Já si objednal před cca 14 dny tohle: http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1720 Bohužel, také přes DHL. Takže se mám připravit na to, že už to nikdy nedorazí? Blanc
|
|
|
![]() ![]()
Příspěvek
|
|
No, tak těpic Ivan. To jsi mě nepotěšil..... Já si objednal před cca 14 dny tohle: http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1720 Bohužel, také přes DHL. Takže se mám připravit na to, že už to nikdy nedorazí? Blanc clovece,ved toto mi k tebe ani nesedi..ved to ma tri ledky..nieje to u vas doma zakazane?? ale podla mna,toto nebude chyba dhl,ale ich samotnych...jardo-ty si to objednal pred dvoma tyzdnami?? ale ved ja som to kupil v piatok a stvrtok-teda necely tyzden-to uz mam doma..aj ked iba polovicku dodavky..zaujimave je,ze by sa to do tej krabice ani nevoslo..tak,uvidime,kde je chyba. -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
clovece,ved toto mi k tebe ani nesedi..ved to ma tri ledky..nieje to u vas doma zakazane?? ale podla mna,toto nebude chyba dhl,ale ich samotnych...jardo-ty si to objednal pred dvoma tyzdnami?? ale ved ja som to kupil v piatok a stvrtok-teda necely tyzden-to uz mam doma..aj ked iba polovicku dodavky..zaujimave je,ze by sa to do tej krabice ani nevoslo..tak,uvidime,kde je chyba. Ale no, tak úplně zakázané to není a neříkám, že je to úplně moje parketa. Ale říkal jsem si, že něco víceledkového bych doma mít měl. Nakonec, teď si budu moci konečně rozbalit na Ježicha svého nového Sparka, ten má ledek dokonce 5. I když v takovém zvláštním reflektoru... Blanc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 16.6.2025 - 16:45 |