![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Jak to vypadá s tím driverem? Jde nastavit na klasický L-M-H?
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
Keď som tak nad tým rozmýšľal, tak asi nepôjde. To miesto, ktoré som spomínal vyzerá, že je skôr na nejakú súčiastku. Veď, pozri sa sám. Reklamáciu som ale vybavil a poslali mi už taký, ako je na obrázku na eshope.
Tento příspěvek byl editován MaofKO: 7.1.2013 21:25 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
OK, tak až ho budeš mít doma, tak napiš, taky bych si jeden objednal
![]() BTW ty hvězdičky jsou jenom nožičky toho MCU.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
Vidíš, na to som aj zabudol. Tak skúsim spojiť nožičky toho MCU so zemou a dám ti vedieť.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Hlavně nespoj třeba napájení
![]() Pokud si ještě dobře pamatuju, jedna nožička nebyla zapojená. Byl to mam dojem reset pin procesoru... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
spravím to podľa tohto obrázku
EDIT: Tak s driverom sa nič nestalo, stále má 5 režimov. Tento příspěvek byl editován MaofKO: 7.1.2013 23:23 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 992 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
doslo niekomu nieco z tych wallpromotions?
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 992 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
riesil tu uz niekto stratu tovaru cez dhl? ako ste to robili? a ako to dopadlo?
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
doslo niekomu nieco z tych wallpromotions? Myslíš WallBuys? Tommu má niečo v ČR, môj tracking hlási jednu zásielku na Slovensku. Zajtra to čakám doma alebo na colnici. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
kde odporucate kupit NB packy lacno a dobre?
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Myslíš WallBuys? Tommu má niečo v ČR, môj tracking hlási jednu zásielku na Slovensku. Zajtra to čakám doma alebo na colnici. Tommu už má jednu zásilku doma. Dnes přišla. U dalších dvou zásilek je zatím tracking number bez jakýchkoliv informací. Mimo to se mi již před časem ozvali z Wallbuys, že jim dodavatel nedodal tu nabíječku Intellicharger i4, takže za ní mi již vrátili peníze. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 359 Registrován: 5.10.2010 Bydliště: almost ukr, kosice Člen číslo: 736 ![]() |
taak dnes prisla objednavka z wb
![]() ![]() Tento příspěvek byl editován janko.hrasko: 9.1.2013 09:48 -------------------- mam: Big Head!, Zebralight H600W MkII, HEXBRIGHT, DQG tiny IV AAA nw, Klarus P2A, Zebralight SC52, Zebralight H600w XM-L nw, Tank007 e09 XP-E, DRY 3*T6 3C!, UF C2 XM-L2 T4 5B1 80+CRI, "Solarforce L2" s predlztrubkou a XM-L T4 5A3 3-18V, LL H7 XP-G Q2 hicri s akupackom, UF-2100 XM-L T5 4B, Small Sun ZY-T08 XM-L2 U2 1C dedomed na medi, UniqueFire UF-T20 XM-L2 T6 3C na medi, NEW 612 XP-G R5 nw, Lumintop L1C XP-G
mal som: UQ HS-802 XM-L (povodne R2 mala bodka, predana), MTE XM-L (povodne P7 kobliha, sla bratovi), NF-500 Q5 zoom (predana), FF-2100 XP-G R5 (predana), UF C2 XM-L T4 5A3 (predana), CQG S1 XP-E nw (venovana), DXfire C3 XP-E nw (sla svagrovi), Ultrafire M5 XP-G (venovana) budem mat: ? neutral white ftw! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
celofka? xml?
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
tak len pre info-balik z lightmalls.com mi vykradli cestou sem asi v dhl..alebo to neposlali...bohvie.kazdopadne,zo styroch mega bateriek dosli len dve.dhl dala ruky od toho prec,ze u nich to nezmizlo..a obchod,ze to poslali...
penieze nikto nechce vratit...takze len tak,aby ste vedeli,ako dopadol takyto nakup..ani dhl nieje uplne ista...a pravdu asi nikto nezisti..ale poslali mi inu baterku ako som chcel este naviac..takze,cele zle...lightmalls nabuduce obidem.. -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Já objednával u Wallbuys už při té povánoční akci. Udělal jsem 3 objednávky a z toho jedna nepřišla vůbec, tu mi plně refundovali. U druhé neměli Intellicharger, tak to mi za něj vrátili peníze. A třetí přišla celá. A zboží bylo celkem kvalitní.
No a teď jsem u té velikonoční akce Instant Kill objednal tu nabíječku, která byla k dispozici v 5:10 a hned jsem ji zaplatil. Tak to tam totiž měli udělaný, hned po odklepnutí nákupu to člověk musel zaplatit. No a pak v 6:00 jsem koupil ten Archon M60T. Ale co bylo divné, že při placení toho Archonu, mi na PayPalu vyskočila i ta nabíječka, takže jsem ji zaplatil znovu. No byla jen za 0,10$, tak mi to moc nevadilo. Ale kupodivu se ta nabíječka ojevila i v té objednávce na Wallbuys. Je to zajímavé i z toho důvodu, že psali, že se každá objednávka musí zaplatit do 30 minut od objednání. Tak uvidím, jestli přijdou nabíječky dvě. Jinak je u Wallbuys problém s prohlížením již udělaných objednávek. Nějak jim tam nefunguje ten javascript, který by měl otevřít okno se seznamem položek objednávky. Ale už to jeden čas od Vánoc fungovalo. A teď už zase ne. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Mám stejný problém. Vzal jsem tu kopii TK35 a když jsem bral tu čelovku za 10$ tak jsem ji musel zaplatit znova. Doufám, že přijdou obě, jednu pravděpodobně hned nabídnu zde na odkoupení...
Java skript mi taky nefunguje. Zkoušel jsem to v Mozille i IE... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ak ta kopia TK35 bude k dispozicii - a kolega bude mat zaujem, tak ju urcite zoberiem
![]() kupoval niekto YINHEX YH-X9 5x CREE XM-L T6 ? Povodne som si na nu brusil zuby, ale zbadal som tam skyray king za 38... ak este nahrabem nejake bubaky tak ju asi zoberiem ![]() -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Javascript uz funguje
![]() ale zaujimave je to, ze objednavka kde je aj tovar "z predoslej" objednavky je stale v stave Collecting Products Now. Ostatne polozky su uz poslane... Asi zistili, ze dalsie platby obsahovali aj tovar "objednany a zaplateny" predtym, tak s tym nieco robia... U vas je to rovnako ? -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 16.6.2025 - 09:23 |