![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Benik, ta ZY-T92 vyzera byt velmi prakticka ale 30 USD je uz dost.
Aky prud ide do LEDky ? S jednym prepinacom sa zapina a s druhym sa prepinaju mody ? Je tam aktivny FET vypinac ? Ma to ochranu precucania baterii ? Dala by sa jednoducho modnut na XM-L2/CCPCB-Noctigon/Blaveda/5A ? Tento příspěvek byl editován zoom: 3.8.2013 05:47 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Ahoj.
Do LEDky jde defaultně 2A, ale dá se to modnout jedním 0,2ohm resistorem na 3A. Tranzistor ale už dost topí, tak jsem na něj dal kousek hliníkové destičky jako chlazení... To větší tlačítko je hlavní vypínač, to menší je tlačítko na přepínání módů. Jsou tam 4 mody low-mid-high-turbo bez paměti + skryté strobo a SOS při podržení. Modnout by to asi šlo, na BF jsem viděl, že někdo spojoval aku paralelně a dával tam 8*AMC driver (což je teda naprostá blbost). Driver je ukrytý v tom držáku baterií. Chlazení je provedený slušně, takže by s těma 5A neměl být problém... Bral jsem je předtím právě taky ve slevě a hned se stala mojí oblíbenou namísto C8 ![]() Tento příspěvek byl editován Benik3: 3.8.2013 08:59 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
NO,
ak by sa nasiel ( 5A/2sLiIon/1*LED) driver ktory sa zmesti na miesto povodneho drivera tak potom si ju kupim. Ale to asi nehrozi. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Ta Blaveda by se asi vešla...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak kvůli pomalému internetu v mobilu jsem to nestihl. Ach jo:(
Povedlo se alespoň někomu? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
30s před termínem jsem zjistil, že nejsem přihlášený. No nestihl.
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 469 Registrován: 4.9.2010 Bydliště: Karlovy Vary Člen číslo: 704 ![]() |
Ja mam takovy pocit, ze se to nepovedlo a nepovede nikomu ;] .. Koncim s jejich doporucovanim, tohle se proste ve slusnem obchode nedela.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Já jsem nakoupil v jiné akci. Přemýšlel jsem, které světlo na kolo a o tomhle jsem tak nějak ani neuvažoval. Ale měli ho za 10,80 dolaru. Bylo mi to divné, ale risknul jsem to a 2ks objednal. Už jsou na cestě
![]() ![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Za ty prachy si ji mohu koupit na na WB, ale to nechci... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Máte někdo zkušenosti s AliExpress?
Zkusil jsem tam vzít dvě LED E27 žárovky, zaplatil jsem těch 10,58$ a pak mi najednou napsali, že moji objednávku zrušili z důvodu bezpečnosti. To má bejt sakra co? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
AliExpress patří firmě Alibaba (a 40 loupežníkům), takže se tak občas stane, že firma, která přes Aliexpress prodává je také loupežník a když to oni zjistí, tak ty sjednané obchody zruší. Nevím jak je tam nakupování bezpečné, když za tebou nestojí PayPal resp. eBay, který ti zaručuje jisté pojištění tvých peněz. U Alibaby platíš přímo kartou, takže tě žádný PayPal neochrání v případě, že je obchodník loupežník. Aliexpress má popsané podmínky, kdy se vrací peníze a tak, ale prakticky to vyzkoušené nemám.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 469 Registrován: 4.9.2010 Bydliště: Karlovy Vary Člen číslo: 704 ![]() |
Aliexpress je podobne jako eBay 'sdruzeni obchodniku', neni to jeden prodejce. Takze to chce vybirat, od koho si zbozi clovek koupi. Je zde hodnoceni take podobne jako na eBay, jak prodavajicich, tak kupujicich, da se podle toho orientovat pri vyberu od koho budu kupovat. Co se tyce platby, ja se toho osobne nebojim, protoze neposkytujete udaje o platbe konkretnimu obchodnikovi, ale zastituje to cele aliexpress. A mam pocit, ze princip je ten, ze vase penize obchodnik dostane az ve chvili, kdy potvrdite prijem zbozi a zda je v poradku, tohle je v porovnani s eBay nebo inet obchody vcelku vyhoda :]
Ja osobne uz jsem pres aliexpress par nakupu udelal, vetsinou drazsi zbozi (tlefony, tablet), protoze nevim o obchode, kdy by byly ceny priznivejsi :]. Zatim plna spokojenost, z me strany muzu doporucit. Jedine, na co se musi dat pozor, ze prodejci vam slibi modre z nebe, klidne poslou i falesne tracking ID, aby mohli pozdrzet odeslani o den, dva. Ale tohle vychazi z jejich mentality, je dobre pochopit, proc to delaji a pak to bude v pohode. Co se tyce tech zarovek, napsal bych prodejci, proc k situaci doslo, pokud to neni schopny nejak objektivne dolozit, poslat negativni hodnoceni, toho se oni (vcelku opravnene) boji jak komunista kříže ;] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jednalo se konkrétně o tyto žárovky/prodejce: http://www.aliexpress.com/snapshot/270903714.html
Za ty prachy jsem to chtěl zkusit i s tím, že bych ty LED vyměnil za jiné... Zkusím tam večer napsat, stejně nechápu, že nepříjmaj PayPal... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Takové LED žárovky koupíš na eBay i levněji a pokud bys měnil LED, tak můžeš koupit i nějakou variantu s menším příkonem.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Musel jsem ji přehlídnout
![]() Jasně, žárovky s menším výkonem jsou levnější, ale taky menší a musel bych měnit driver. S trochou štěstí v téhle 10W bude nějaký zdroj alespoň 7W, takže mi stačí opravdu jen vyměnit LED. Další problém je, že často tyhle žárovky mají v sobě několik SMD LED... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak je skoro jisté, že v té "10W" žárovce bude tak cca 7x 1W LED klasického čínského provedení. Pokud budou v serii, což je skoro jisté, tak výměna nebude moc zajímavá. Kdyby tam byly 3x 3W LED, tak už je to trochu lepší. Sám jsem to kdysi zkoušel tak, že jsem dal zdroj pro LED do krytu lustru a k LED vedl jen ss napětí ze zdroje.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak se mi nakonec povedlo vydražit za 270,- 5ks těhle
![]() http://www.ebay.com/itm/121182439667 Podle popisu by to mělo být 3x3W, tak jsem zvědav, co z toho bude ![]() Jinak tohle je docela zajímavý koncept... www.ebay.com/itm/300918001976 Tento příspěvek byl editován Benik3: 25.9.2013 15:08 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 134 Registrován: 16.3.2011 Člen číslo: 1 900 ![]() |
Tak se mi nakonec povedlo vydražit za 270,- 5ks těhle ![]() http://www.ebay.com/itm/121182439667 Podle popisu by to mělo být 3x3W, tak jsem zvědav, co z toho bude ![]() Pak tedy určitě dej vědět co ti přišlo a jak to svítí. Kdysi jsem koupil cosi 3x3W a nesvítilo to vůbec. Ta cena je velmi podezřele nízká.... A navíc si ani moc nedovedu představit mrňavý driver, který přetransformuje 230V na 12V/0,9A - takové věci už existují/dají se realizovat? A dotyčný co "potřebuje jen motorky" draží vesele dál. Ale ty jsi asi připravený vyměnit ledky i driver, takže to kupuješ jako hosty, co? (ten driver mi vrtá hlavou, neměl bys na něj nějaký odkaz?) Tento příspěvek byl editován lak: 27.9.2013 12:40 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Driver už asi existují, předpokládám, že bude mít tak 700-800mA, ale strašně blbě se samotně shání
![]() Proto jsem bral rovnou ty 9W žárovky, že pokud by to opravdu ty drivery dávaly, tak jednoduše vyměním jen LED... Ale za tu cenu je to i jako host dobrý ![]() A mimochodem, má nick NeedJustMotos ne Motors ![]() Hlavně jsem zvědav, zda opravdu něco dorazí, nějaké to hodnocení má, ale zásilku zatím nemam jako poslanou... Ještě trochu jsem hledal, ale hlavní problém je, že oni ty driver mají hlavně už zalitý v krytech na samostatné použití. Třeba jako tento: http://www.fasttech.com/p/1110804 Bohužel bývají zalitý takovou hmotou, takže je z toho ani nevyndáš. Pak už jsem našel jenom tohle: http://dx.com/p/900ma-10w-power-constant-c...r-85-265v-42745 To je ale asi moc velký... Tento příspěvek byl editován Benik3: 27.9.2013 19:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 15.6.2025 - 10:25 |