![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Vím že jsou dovolený, ale co konečně posvítit atd? konečně mám nabito, dostatek baterek atd, tak co vy na to? Alka napadla jedna super věc, a to tématický sraz, kdy bychom svítili a zároveň měřili. Tzn změřit vzdálenosti jaké bychom měřit chtěli a samozřejmě intenzitu, poprosil bych někoho se stolečkem, já vezmu malej noťas a rovnou bychom si udělali tabulku nebo co nás napadne a zároveň samozřejmě fotky. Co vy na to? Samozřejmě to je jen nápad, kterej bych tedy rád uskutečnil ale ne na úkor ostatních věcí
![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Tak mě napadá, kolik let už slibujem ten sraz v Plzeňském podzemí?
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Mě začíná celozávodní.
![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 23.7.2015 20:46 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Hele ta Plzeň by byla fajn, ale to záleží hlavně na Blancmanovi.
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Vím že jsou dovolený, ale co konečně posvítit atd? konečně mám nabito, dostatek baterek atd, tak co vy na to? Alka napadla jedna super věc, a to tématický sraz, kdy bychom svítili a zároveň měřili. Tzn změřit vzdálenosti jaké bychom měřit chtěli a samozřejmě intenzitu, poprosil bych někoho se stolečkem, já vezmu malej noťas a rovnou bychom si udělali tabulku nebo co nás napadne a zároveň samozřejmě fotky. Co vy na to? Samozřejmě to je jen nápad, kterej bych tedy rád uskutečnil ale ne na úkor ostatních věcí ![]() Hezky udělal beamshoty M4DM4X. Použil odrazky v různých vzdálenostech, díky čemu je dobře vidět síla i šíře světelného kužele. Podívejte se sem. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Odrazky, to je good idea. Musíme se inspirovat. Levnější by sice bylo bělmo muslimáků rozestavěných podél cesty, ale odrazky mi přijdou spolehlivější.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Bělma muslimáků... to se obávám, že by Blancman neodolal a jeho 357 Magnum by nám povypínala odrazky. Ne že by mi to vadilo, klidně bych mu přebíjel...
Kdyby vyšla ta Plzeň bylo by to super -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
Bělma muslimáků... to se obávám, že by Blancman neodolal a jeho 357 Magnum by nám povypínala odrazky. Ne že by mi to vadilo, klidně bych mu přebíjel... Kdyby vyšla ta Plzeň bylo by to super ÁÁÁÁCH..... Krásná představa.... NO, jinak ta Plzeň..... Dlouho jsem tam nebyl, nevím, jestli poklop není již nějak zabezpečen. Zkusím to prověřit....Blanc Tento příspěvek byl editován Blancman: 25.7.2015 07:26 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
ÁÁÁÁCH..... Krásná představa.... NO, jinak ta Plzeň..... Dlouho jsem tam nebyl, nevím, jestli poklop není již nějak zabezpečen. Zkusím to prověřit....Blanc Hele Beník je ze z Plzně? ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Já ti dam ze z Plzně ty Pražáku!
![]() Kouknout se tam můžu zkusit ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Já ti dam ze z Plzně ty Pražáku! ![]() Kouknout se tam můžu zkusit ![]() Super To víííííš, to mííííí pražáááácíííííí ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 469 Registrován: 4.9.2010 Bydliště: Karlovy Vary Člen číslo: 704 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
V sobotu odpoledne chci jet na průzkum podzemí zámku v Cebivi, je to cca 10 km severně od Stříbra. Zámek je barokní, stojí na základech bývalé gotické tvrze. Z barokních, klenutých sklepů se vstupuje do původního gotického předsálí a z něj vychází do skály tesaná podzemní chodba. Před 30 lety, kdy v zámku sídlilo Jéééé Zettttt Déééééé, tak z té chodby udělali sračkovod, pouštěli tam humáč z kuchyní..... Ale vzhledem k tomu, že ho tam vůbec pouštěli, tak to vypadá, že by ta chodba neměla být slepá a měla by někam vést.... No, a já bych to chtěl prozkoumat, jenomže do takovéhleho místa nemohu sám...... Tak potřebuji, jestli by se se mnou někdo nepřidal.... Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Vypadá to zajímavě, ale jsem pryč na dovolený.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
V sobotu odpoledne chci jet na průzkum podzemí zámku v Cebivi, je to cca 10 km severně od Stříbra. Zámek je barokní, stojí na základech bývalé gotické tvrze. Z barokních, klenutých sklepů se vstupuje do původního gotického předsálí a z něj vychází do skály tesaná podzemní chodba. Před 30 lety, kdy v zámku sídlilo Jéééé Zettttt Déééééé, tak z té chodby udělali sračkovod, pouštěli tam humáč z kuchyní..... Ale vzhledem k tomu, že ho tam vůbec pouštěli, tak to vypadá, že by ta chodba neměla být slepá a měla by někam vést.... No, a já bych to chtěl prozkoumat, jenomže do takovéhleho místa nemohu sám...... Tak potřebuji, jestli by se se mnou někdo nepřidal.... Blanc To je v pr.... Jedem s pejskama k Liberci ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Příště budeš s pejsky v Berouně, v Brně, v Ostravě, v prdeli...... Blanc kdepak, tohle je návštěva u přítelkyně babičky, která má dědu v nemocnici, proto jedu taky. -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 41 Registrován: 31.1.2015 Bydliště: Praha Člen číslo: 15 534 ![]() |
Světlo už pomalu mizí, zároveň ještě neudeřila ta hnusná vlezlá zima. Není čas na nějaký srazík?
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
No mohli bychom zase poměřit kalibry, když se nám ta Evropa tak hezky stmívá... Já jsem pro, tak povídejte, kdo kdy můžete? Já od pondělka už bohužel kdykoliv, bohužel proto, že zítřkem je má letošní dovolená spotřebována a nezbývá mi, než budovat kapitalismus...
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 7.7.2025 - 02:57 |