![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Pěkná akce. Jsem zvědavý na fotky od Krtka u letohrádku. Naše svítilny tam byly vyrovnaný jak zajíci po honu a svítili na plochu před letohrádkem. Alan se od nás odpojil už v oboře. Doufám, že cestou nepotkal "kamaráda ", co se na nás přilepil krátce po vstupu do obory a když jsme odmítli pokračovat v jeho programu, tak nás poslal do zadní části těla.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|||
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Tak dneska už to nezvládnu, ale mám myšlenku a zvolenou hudbu, tak to snad půjde rychle. Samozřejmě bude videjko
![]() ![]() Zleva - Alk007, Sedící krtek, za ním moje přítelkyně, vedle můj flashapes Lira, Smoke, Wizard, Tommu a Kolbaba. Pro ty, kdo nás chtěj vidět ![]() Tento příspěvek byl editován krtek: 5.12.2015 00:58 -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
||
|
|||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Hezký fotky! Jen malá personální - ten nesvítič na druhé fotce to tam kazil proč? Svítit měl a ne vrhat tmu! :-))
Jinak sraz byl fajn. Co se nezvaného hosta - průvodce týče, příště vezmeme Blancmana a přispějeme mu na kulky. Tedy ne na ty jeho... -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Hezký fotky! Jen malá personální - ten nesvítič na druhé fotce to tam kazil proč? Svítit měl a ne vrhat tmu! :-)) Jinak sraz byl fajn. Co se nezvaného hosta - průvodce týče, příště vezmeme Blancmana a přispějeme mu na kulky. Tedy ne na ty jeho... To není hlavní fotečka co sem pak dám oficiálně ![]() ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|||
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Parádní sraz jako vždy. Po výborné večeři, focení podsvícených půllitrů a bublání do sklenic s okurkovou limonádou, prohlížení svítilen, které šlo vzít do ruky i té kolbabovy, která je zatím pouze v detailních 3D vizualizacích na obrazovce tabletu, jsme se vydali směrem k letohrádku Hvězda. Tentokrát se k nám v oboře, nalákán našimi světly jak můra k lampě, přidal jeden neosvícený, ale zato pěkně nalitý občan. Chtěl nám ukazovat všechny místa v okolí, na které si v opilecké pýše dokázal vzpomenout. Pořád se nás ptal, co že tam jako děláme, jestli něco hledáme či co. A furt si chtěl půjčovat svítilny. No a když začal kecat krtkovi do focení, tak to už byl vrchol. Mimochodem, ta společná fotka u stromu, trochu bych to posunul doleva (modří vědí :-) ). Pak jsme ho už ignorovali úplně, což ho naštvalo a začal být sprostý. To už jsme své kapesní nožíky, pepřáky a svítilny s hmotností 500g a výše drželi v pohotovosti. Kolbaba vyndal z tašky i svou bombovou konstrukci čehosi, co různě blikalo a čouhalo z toho plno drátů a co bych dnes na veřejných místech určitě neukazoval. Naštěstí náš lihuplný průvodce prudký výstup do kopce už s náma nezvládl, tak jsme se ho zbavili a mohli jsme v klidu rozložit své svítilny u Hvězdy a fotit. Těším se na další fotky a na video. Díky všem za pěkné setkání.
Tento příspěvek byl editován Tommu: 5.12.2015 14:40 |
||
|
|||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Tedy to je parádní tvorba. Ještě bys měl udělat něco o té chodbě jak, o ní mluvil, jak propojuje Kreml, Pražský hrad, Hvězdu a Bílý dům...
![]() -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 109 Registrován: 14.5.2015 Bydliště: Přelouč Člen číslo: 15 576 ![]() |
Týjo, vy jste fakt boží :-) ...a sraz byl taky, díky za něj!
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Banda podivných individuí..
![]() btw krtku, našel jsem ti novou profilovku, která zohledňuje flashaholismus.. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Banda podivných individuí.. ![]() btw krtku, našel jsem ti novou profilovku, která zohledňuje flashaholismus.. ![]() Narazim ti do řiti X6 až budeš zpívat ![]() ![]() ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Spíš mu proveď něco nepříjemného :-)))
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Ale až na Flashasession 2017.
Do tý doby snad dodělám gril. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ale až na Flashasession 2017. Do tý doby snad dodělám gril. ![]() Jako, že si Tě pak ugrilujem? Já tady mluvil o analnim sexu a ty se u toho chceš péct v pekle? Masochysto ...... ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
No, ale kdyby HR dodělal gril, tak takový flashosraz u něj s klobáskami na grilu a v létě..... Tomu bych rozuměl... Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No, ale kdyby HR dodělal gril, tak takový flashosraz u něj s klobáskami na grilu a v létě..... Tomu bych rozuměl... Blanc Jen za předpokladu, že se ukáže turbo a pepko. ![]() Grill = portable BaconBlaster.. Jen teď nemám na nic čas ani cash. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
No HR je trosicku iny ale inakost moze byt niekedy aj uzitocna ( napr. grilovane klobasky ) .
Tie stretavky vam zavidim . ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Vždyť můžeš ze Slovenska přijet, naše srazy jsou "migrant friendly"
![]() -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
A dost pochybuju, že by jsi musel spát v hotelu, na ubytovně, nebo dokonce pod mostem.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 6.7.2025 - 16:37 |