![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Co takhle barandov? Teda, d se říci Barandov-Hloubětín.. Co jsem zpozoroval z tramvaje, tak tam zaprvý je pěknej starej železniční most a nějáký skály (lom?)..
Případně okusit ten velkej most mezi Zbraslaví a Smíchovem? Teda, spíše jeho "podmostí"? Divoká šárka, chodov i Stromovka začínají být nudný.. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE Takže předběžně středa (7.12.) - je ho (světla) tam třeba? :-) Ve středu mám v Hloubětíně "besídku" s bývalými kolegy ze staré práce. ![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 1.12.2011 08:33 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Co byste panove rekli na Svepravicky haj? Je tam moc pekna tma
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
No, já bych šel pořádně zasvítit..... A je mi jedno kam, hlavně, aby tam byla pořádná tma! Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Tak pánové, já bych z pochopitelných důvodů (blízkost bydliště) preferoval Divokou Šárku nebo Stromovku, ale velmi rád se podívám kamkoliv jinam, kde to neznám. Barrandov - Hlubočepy zní zajímavě, mohli bychom svítit z tramvajového mostu, kam se sice nesmí, ale ... :-)) Takže pokud to tam někdo lépe zná, klíďo píďo lumeno luxo.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Prahu 6 bych raději vynechal, bude tu ruský prezident a nerad bych se dostal do záměrného kříže na nějakém puškohledu.
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Tak HR by to mohl vymyslet kam. Tak se čiň chlape :-)
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
http://maps.google.cz/maps?q=hlubo%C4%8Dep...brcurrent=5,0,0
Dobře, tak co sem? Poblíž sice není žádná hospoda, ale nic co by nevyřešil lahváč.. ![]() Případně sem (Pražský Semering).. co jsem se dočetl, tak by tam neměl bejt provoz, neboť to je nějáká moc nevyužívaná trasa.. ![]() Tento příspěvek byl editován HentaiRush: 1.12.2011 23:53 -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Poblíž je NĚKOLIK slušný hospod: U Škopů (Slivenecká 50/6), Besední restaurace (Slivenecká 92/7). Případně famózní čína na Smíchovském nádraží. Hladové nás nedostanou :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Na první pohled mě zaujalo to tmavé místo na mapě, což se ukázalo jako zajímavý objekt.
A od Besední restaurace je to celkem nedaleko. Tento příspěvek byl editován Tommu: 2.12.2011 00:53 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
Na první pohled mě zaujalo to tmavé místo na mapě, což se ukázalo jako zajímavý objekt. A od Besední restaurace je to celkem nedaleko. Ale jo, to vypadá na dobré místo. A tma by tam mohla být také kvalitní...... Blanc |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|||
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 196 Registrován: 8.6.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 100 ![]() |
Hlubočepy jsou dobrý,jen bych navrhoval sejít se někde u Nových Butovic a jít do Hlubočep pěšky přes les(z kopce),u přejezdu je i super hospoda,případně bufet Dřevák.Pokud nebude škaredě tak bych přijel,pokud bude pršet tak asi ne.
Za mě by byla nejlepší Hvězda.Sejít se na Bílé hoře v hospodě na hřišti a pak pěšky přes hvězdu na Petřiny do hospody(nebo obráceně).Je tam i dlouhá rovinka poměrně široká na předvádění dosvitu ![]() načáral tak odhadem,improvizace na místě.Oba starty a cíle jsou v hospode ![]() Tento příspěvek byl editován vysmatzj: 3.12.2011 10:22 |
||
|
|||
![]()
Příspěvek
|
|
No, Bílá hora a obora Hvězda, to by byla taky paráda. Ve Hvězdě je taky celkem luxusní tma.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No, já Hvězdu mohu také. Dalo by se vlézt do štoly Světluška. Je to přímo v areálu obory. Pěkné podzemí. Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No, já Hvězdu mohu také. Dalo by se vlézt do štoly Světluška. Je to přímo v areálu obory. Pěkné podzemí. Blanc Tohle je si myslím lepší výzva. Jestli by se ti povedlo to domluvit, bude to super. Mám zas vzít autíčko? Na vrtulník to nevypadá ale zkusil bych to taky. -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 196 Registrován: 8.6.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 100 ![]() |
Koukám základ je tu:).
Tak si vymyslete kde bude start. BH nebo Petřiny? V Kolik(za mě 7,ale netvrdím že přijdu i když chci,déšť nebo sníh nemusím) a kdy(padla tu středa)? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ah, Hvězda.. tam to nemám rád..
![]() Alku, jak se tam dá něják rozumně dostat ze smíchova? -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Rad bych se opet pridal. Pokud to bude streda, tak mam smulu, jelikoz na dvou mistech soucasne byt nemuzu.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ah, Hvězda.. tam to nemám rád.. ![]() Alku, jak se tam dá něják rozumně dostat ze smíchova? Pokud beru jako sraziště Vypich, tak ze Smíchova je to cca 25 min a je více možností (s jedním přestupem). -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 44 Registrován: 14.8.2011 Bydliště: Praha-Cholupice Člen číslo: 7 496 ![]() |
Tak bych se na další akci taky zastavil a mrknul čím vším svítíte. Nabiju Aku a počkám na info kde a kdy to bude :-)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 5.7.2025 - 15:55 |