![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Tres faciunt collegium, čtyři už jsou slušný nadstandard :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Tak mám smůlu. Místo toho, aby mě to doktorka ukončila, mě to prodloužila o týden.
![]() ![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 15.10.2012 09:06 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE A pět je lepší než čtyři. Hlásím se samozřejmě také. Už jste zas jen 4. Ten čtvrtý jsem byl já... -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Dám vědět Kenoušovi, možná bude mít pro nás nějaké novinky ...
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Ja zkusim obvolat dalsi. Petr Mitosinka take nemuze tak uvidime co dalsi
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
V sobotu bohužel nemůžu
![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 719 Registrován: 30.12.2008 Bydliště: Praha-Michle Člen číslo: 225 ![]() |
víkendy jsem mimo,takže mě taky kluci nečekejte!!
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Škoda škoda, ale tak eventům není konec. Hlavně abychom se nějak slezli. Napadá vás nějaké místo kam bychom mohli? Tedy spíš Beník by měl trošku pomoct kam by se dokázal dostat.
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Doufám, že i Beník není v Praze v dohledný době naposledy.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 15.10.2012 20:16 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Škoda škoda, ale tak eventům není konec. Hlavně abychom se nějak slezli. Napadá vás nějaké místo kam bychom mohli? Tedy spíš Beník by měl trošku pomoct kam by se dokázal dostat. Já bych měl být v Holešovicích. Podle GPS se snad někam dostanu ![]() Kolbaba: No myslím že to zase nějakou dobu potrvá ![]() Tento příspěvek byl editován Benik3: 15.10.2012 20:31 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Teoreticky bychom mohli na naše oblíbené místo restaurace na slamníku o které tu kolikrát byla řeč. Beníku, tebe bych kdyžtak mohl na metru vyzvednout. Pak bychom vyrazili směr stromovka.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
To by bylo supr
![]() Nevíš jak je na tom Blancman? Docela rád bych viděl nějaký ten jeho thrower ![]() A pokud někdo máte toho klona wolfeyes - UF-T20 ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Slamník by byl v pohodě, já bych samozřejmě zkusil protlačit Divokou Šárku (mám tam blízko :-) ale dorazím kamkoliv, kam vedou trasy MHD.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Slamník by byl v pohodě, já bych samozřejmě zkusil protlačit Divokou Šárku (mám tam blízko :-) ale dorazím kamkoliv, kam vedou trasy MHD. Šárka by byla skvělá ale když bude Beník v Holešovicích tak ať to pak nemá daleko. Aspoň pro začátek. Takže založím nové téma ať to tam hezky směřujeme. -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Slamník a pak Stromovka bude good. Je aby na Slamníku nebylo v sobotu moc narváno.
Jo a jak to bude s Měsícem a Spartou? Tento příspěvek byl editován Tommu: 15.10.2012 21:40 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
To by bylo supr ![]() Nevíš jak je na tom Blancman? Docela rád bych viděl nějaký ten jeho thrower ![]() A pokud někdo máte toho klona wolfeyes - UF-T20 ![]() Ale jo, tentokrát jsem na tom dobře a dorazím. Vezmu s sebou samé throwery. Já tak nějak v podstatě ani nic jiného nemám....... Jen mi dejte vědět, kam a v kolik hodin mám dorazit. Jinak sobota je pro mě dobrá. Blanc |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 83 Registrován: 28.12.2009 Bydliště: Praha Člen číslo: 504 ![]() |
Dám vědět Kenoušovi, možná bude mít pro nás nějaké novinky ... Bohužel o víkoši nejsem. Nicméně na nějaké výhledové posvícení sebou přivedu kamaráda, který u nas rozjíždí zastoupení jednoho výrobce světel. Samozřejmě že přiveze skoro celý sortiment svítilen jak na běžné svícen, tak profi i na kolo. Akorát musíme jen doladit kdy přesně to bude.. Každopádně dám včas vědet! :-) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
HR tráví dovolenou na chatě. Škoda.
-------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 6.7.2025 - 16:26 |