![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Ok, zkusim ostatni obvolat a predbezne utery.
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Skvěle. Přinesu zajímavou novinku, co asfalt netrhá, ale je jedna z nejkrásnějších, které mám ve sbírce. A "kroužkovec" k tomu :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
Tipoval bych nějakého Sunwaymana ..
-------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
OK, takže obvyklá hádanka, případný úspěšný řešitel (doteď pouze Tommu) bude odměněn:
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Takže já mám opět smůlu.
![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 27.2.2013 13:50 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Musime se prizpusobit vetsine. Jinak Tomason ma odpolko tak pokud to stihne tak dorazi. Takze bych to videl nekdy na 19hod ale doma to promyslim. Vcera sem byl ko. Mam sluzbu.
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 719 Registrován: 30.12.2008 Bydliště: Praha-Michle Člen číslo: 225 ![]() |
Ahojda,takže jak vždy žádám aby se to konalo co nejdříve,tak ted pro změnu bych potřeboval aby to bylo co nejpozději
![]() Taky hlavně nevím v kolik budu končit,takže něco vymyslete a já kdyžtak dorazim už do rozjeté akce. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
OK, takže obvyklá hádanka, případný úspěšný řešitel (doteď pouze Tommu) bude odměněn:
Já typuji JETBeam RRT-15. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
Není to Niteye TF40? Blanc |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
And the Oscar goes to ... Tommu. Teda chlape, už to začíná být nuda, zase jsi to uhodl :-)) Dokonce dřív, než jsem vyhlásil výhru. Tou je Romisen RC-2R4 II R5. Došel mi kdysi nějaký pojebaný - svítí strašně slabě a má minimální odběr z baterie - tipuji si na vadný driver. Pak jsem ho založil a zapomněl reklamovat a do opravy se mi moc nechce. Mechanicky je zcela OK, vhodná potrava pro moddery.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
And the Oscar goes to ... Tommu. Teda chlape, už to začíná být nuda, zase jsi to uhodl :-)) Dokonce dřív, než jsem vyhlásil výhru. Tou je Romisen RC-2R4 II R5. Došel mi kdysi nějaký pojebaný - svítí strašně slabě a má minimální odběr z baterie - tipuji si na vadný driver. Pak jsem ho založil a zapomněl reklamovat a do opravy se mi moc nechce. Mechanicky je zcela OK, vhodná potrava pro moddery. Skvělá zpráva!!! Nejdříve jsem myslel na nějaký Sunwayman, pak jsem koukal (podobně jako Blanc) na Niteye, ale spíše TF20, nicméně tam se o kráse nedá moc mluvit a taky je osazen XM-L U2. No ale nakonec JETBeam do toho zadání přesně pasoval a je fakt moc pěkný. Tento příspěvek byl editován Tommu: 27.2.2013 15:00 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
A myslím, že poslední nápověda (F-22, tedy stíhačka jménem Raptor) rozhodla. RRT-15 je naprosto nádherná, škoda, že není Neutral White a že nepřitopili pod kotlem. 3A do té malé hlavy asi ne (tedy pokud by tam bylo teplotní čidlo, tak prosím) ale takové 2A a XM-L2 ... :-) Ovšem JetBeam je posvátně nedotknutelný :-)))
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
A myslím, že poslední nápověda (F-22, tedy stíhačka jménem Raptor) rozhodla. RRT-15 je naprosto nádherná, škoda, že není Neutral White a že nepřitopili pod kotlem. 3A do té malé hlavy asi ne (tedy pokud by tam bylo teplotní čidlo, tak prosím) ale takové 2A a XM-L2 ... :-) Ovšem JetBeam je posvátně nedotknutelný :-))) Ba naopak, F-22 mě spíše mátlo. Říkal jsem si, proč by u jeho křtin měla být TrustFire F22??? ![]() Ale TrustFire je F22 a stíhačka je F-22. To mě však nějak netrklo. Tento příspěvek byl editován Tommu: 27.2.2013 21:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tomu, taky smekám. Taky to svědčí o výborných znalostech FL
![]() Nicméně k tématu, navrhněte kdo by kam chtěl? Napadlo mě zas setkání třeba u Jiříka, ale přiznám se, že jsem pořádně nad tím zatím nepřemýšlel. Dneska jsem na roztrhání ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Předem souhlasím s čímkoliv. Uvítal bych v poslední době oblíbený scénář: nejdříve hospoda na posilnění a důkladné osahání svítilen a pak exteriér na porovnání v praxi.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE Musime se prizpusobit vetsine Nj 2,5 je víc, jak 1,5. ![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 28.2.2013 09:51 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Napadly me Riegrovy sady kdyz Kolbaba nemuze
![]() ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ti jsi ale provokatér.
![]() ![]() ![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 28.2.2013 08:41 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 6.7.2025 - 21:33 |