![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Nejsem, jen sem si rikal ze kdyby ti to vychazelo a mohl bys pozdeji, dorazil bys aspon na chvili. Jestli to mas az takhle tak to je na pytel
![]() Tak co nejake navrhy? -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Dobrej nápad, proč ne. Ale výběr hospody nechám na někom, kdo se v okolí vyzná.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Riegerovy sady nebrat, tam se schází divní lidé. Navíc je to v centru a to není nic pro naše aktivity.
Jsem pro ověřený standard. MCD - Šárka, Slamník - Stromovka, HellsBells - Letná, U starouše - Hostivař ... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
No, my jsme z pohledu "nesvítící většiny" taky celkem divní lidé :-))) Ale pravda je, že o Riegráčích se leccos povídá. Mé osobní preference by byly (v pořadí oblíbenosti): Šárka, Stromovka, Letná, chuchelský důl (pokud by Blancman sehnal klíče), klíďo i Hostivař (ať si rozšířím znalosti). Ještě mě napadlo to místo na Jižáku, jak je poblíž keška MeeBee (jak jsme dávali na zem všechny nyše svítilny a fotili to). A on ani ten Kunratický les (jak byla ta prdelní zima a Krtek měl autíčko na DO) neby zlý...
Edit: Aha, vidím, že ta Hospoda U Starouše je blízko té Mee Bee. -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Krtek: Já jsem si myslel, že je to taková přátelská provokace.
![]() ![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
No a co kdybychom vzali "13" klíč, já bych zavolal kamarádovy a zalezli bychom zase do podzemních chodeb v Šárce. Tam je relativní teplo, sucho, ta jedna chodba má 120 m..... a když se vyleze ven, můžeme ještě ve finále posvítit na kopec (a hlavně musíme dát pozor na hovno!!!) Ale hlavně já nikdy nemohu Po, Út, St - to mám tvrdý trénink....Čt, Pá už mohu, So, Ne mám zase trénink a nemohu. Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
V Šárce jsem ještě nebyl. To mě dotoho vlezly švagrovy 40. narozeniny. Tak doufám, že by to na podruhý mohlo vyjít.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Volil bych raději tu Hostivař, jak píše Alk. Tu jsem měl právě na mysli. Jak jsme společně lovili tu kešuli. Tak dáme hHostivař? Do Šárky se mi nechce, je to v týdnu moc daleko
![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Vidím jako rozumnou variantu dát v úterý Hostivař a někdy co nejdříve, až bude Blancman moci, tak Hovnošlap. Čili Šárecké chodby. Já mohu příští týden kdykoliv večer (mám ranní).
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Volil bych raději tu Hostivař, jak píše Alk. Tu jsem měl právě na mysli. Jak jsme společně lovili tu kešuli. Tak dáme hHostivař? Do Šárky se mi nechce, je to v týdnu moc daleko ![]() Krtku, Šárka se přeci v týdnu nevzdaluje od Tvého pevného bodu. Leda že bych přehlédl nějakou geo anomálii. ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Žeby driftování? :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Krtku, Šárka se přeci v týdnu nevzdaluje od Tvého pevného bodu. Leda že bych přehlédl nějakou geo anomálii. ![]() To ne, ale tímhle směrem se mi v týdnu moc nechce. Je to taková debilní cesta tam i zpět. A Hostivař dlouho nebyla. -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Pokud se Šárka spojí s návštěvou dolu, tak ji uděláme třeba ve čtvrtek. V každém případě to stejně bude v týdnu, takže pro Krtka daleko. Blanc, jak píše, jindy než ve čtvrtek či pátek nemůže a pátek už je blbý den, protože dost lidí někam mizí.
V úterý můžeme jít tedy do Hostivaře. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Čas se krátí, tak jsem založil příslušné téma a to ZDE. Takže k úterku už se vyjadřujte tam.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Alk me trosku vnukl napad. Nedavno jsem delal DVD z jedne akce se psy (jak jinak). To same mam pripravene udelat s nasim pejskem, takze me napadlo, udelat to same s nasimi videi, ktere mame z nasich srazu.
Panove byl by tedy o nejake takove DVD zajem? -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Bude i sběratelská edice?
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Nemáme si to, doufám, vykládat tak, že na flashasrazech budeme křepčit v bambusových sukénkách a, jak pravil Pražský Výběr: " ... ten chlapík tancuje šíleně, kousla ho snad tarantule, nebo co?" :-)))
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Děcka, nedáme v týdnu meet? Aj s Luxmetrem? Potřeboval bych změřit jednu halogenku ještě v původním stavu..
![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Leda v pondělí nebo v úterý, ve středu jedu na Moravu
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tento týden beze mně.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 7.7.2025 - 02:59 |