![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Nějaké posezení před či po by bylo dobré, ale Krtka stejně asi nemůžeme očekávat. Do hospody asi psa nevezmou natož krtka. A navíc nejbližší je tam nějaká bowlingová restaurace.
Ještě doufám, že nebude pršet. Tento příspěvek byl editován Tommu: 18.11.2014 14:40 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
To by mohlo byt pěkné srazové místo. Je to kousek od vlaku. Teď ještě v kolik. Abych věděl, zda si mam vzít flashlighty do práce či zda budu mit čas je vyzvednout po práci.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Tak já tedy nevím. Chtěli jsme se obětovat a jet do Kyjí speciálně kvůli Krtkovi, který ale zatím důsledně mlčí. Zájem je, diplomaticky řečeno, nevelký. Počasí nejisté. Čas do srazu nedlouhý. Přiznám se, že bych nejradši zašel maximálně někam do restaurace blízké MHD (a nejlépe metru), pokecal a prohlédl nějaké novinky a pak v případě neděště a nevlhka trochu posvítil venku a hurá domů.
Pokud se nakonec dohodneme (čemuž přestávám věřit), mám čas kdykoliv klidně už od 17h. -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Přesně tak Alku, kašlu na Kyje. Vezmeme nějaké osvědčené místo, kde se dá dobře posedět, pojíst, popít a pokecat. Pokud se zúčastní jak slibovali Tomason, Wizard, Kolbaba, Alk a Tommu, bude to skvělé.
Básník by řekl: Kdo čeká na Kyje ještě v poli blije. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
To beru. Tak teď výběr místa. Napadá mě třeba (z míst kde jsme byli):
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tomason navrhoval Hostivař, tam máme ověřenu i restauraci či Kunratický les, u toho ale nevím o nějakém posezení.
Mě je to v zásadě jedno, chápu že pro západní Pražáky je lepší západní strana Prahy. ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 719 Registrován: 30.12.2008 Bydliště: Praha-Michle Člen číslo: 225 ![]() |
Tak já doufám že budu stíhat,poněvadž budu muset jet do Kolína pro nějakej stroj do pekárny.
![]() Takže asi nejspíš zase budu dobíhat na poslední chvíli. Jak ale vidím,je to stále rozjednaný na bačkoru,tak budu zítra sledovat co z toho vznikne. Poučení pro příště,chce to hned navrhnout kdy a kam se půjde a nazdar. Ale novinky bych do placu měl. Imalent SA04 Olight SRmini Tento příspěvek byl editován Tomason: 19.11.2014 00:09 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Která je to ta restoška v Hostivaři?
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Pokud se to povede, tak ukážu drobný pokrok na svém dlouhodobém projektu.
Jinak jen upozorním, že podjezd ve Stromovce, kde jsme kdysi krásně za deště svítili, tak opravují a hrozí, že tam budou svítit stavební reflektory. Vzhledem k tomu, že to mám na prakticky libovolný kraj Prahy stejně daleko, tak dejte vědět a podkud to bude rozumně dosažitelný MHD, tak tam od cca 18 hodin můžu být. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jo tahle, netušil jsem, že to už patří pod Hostivař. Tak tam klidně taky. Takže kdo by přišel napište KAM nejraději a V KOLIK to stíháte.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Mě osobně je to jedno. Na libovolný zmiňovaný místo bych bez problémů měl dostat do 18:00. Dříve možná taky, ale záleží, jak hodně se zdržím v autoservise, kde si potřebuju vyzvednout auto.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak snad by ta Hostivař byla nejlepší. Tomason by pak mohl stíhat, protože je to na bližší straně Prahy, že?
V 18h je to pro mě OK. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 719 Registrován: 30.12.2008 Bydliště: Praha-Michle Člen číslo: 225 ![]() |
Přesně tááák,Tommu má bod!
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Malá ukázka části svítilny se mě podařila dostat ve 3D do mobilu. Zatim jde stále jen o studii. I na ni jsem dosti obtížně hledal čas, abych to hodil do 3D CADu. Vlastní nápad jsem měl už několik týdnů na papíře, jelikož mám čas jen cca 20 minut, když jedu do/z práce a to ještě ne pravidelně.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 19.11.2014 10:59 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
OK, konečně je pár hodin před srazem rozhodnuto :-) Dnes, tedy 19.11.2014, v 18h v restauraci U Bouzků. P.S. - nevyzbrojuji se na průchod terénem -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Skvělé rozhodnutí. Tady je naštěstí výhoda, že není třeba chodit mimo chodníky. Jen snad kdybychom chtěli vystoupat kolem ZOO nahoru na tu planinu, jak jsme byli posledně. Ale i tak, ten terén je celkem snadný a cesta krátká.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Já se bohužel musím ze srazu omluvit, chytnul jsem nějakou chřipku či co (já vím, měl bych jí zase pustit...), ale je mi tak blbě, že jsem po několika letech zase na neschopence. I svítilny už jsem měl připravené a nabité, ale ty se ještě budou hodit, až se v tomhle štědrém nemocenském systému budu po příští výplatě živit fotosyntézou...
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak já to vzdávám,začíná mi být čím dál tím hůř,od rána mě bolí nohy a ruce.Budu rád že přijdu domů.Moc se omlouvám kluci.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak už dva zavirovaní? Sakra kam to strkáte své nosy? Tak já nevím jestli se na to dnes už nevykašlat. Posezení ve třech už je sice schůze a ne rande, ale čekal jsem trochu lepší účast.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 7.7.2025 - 13:54 |