![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Me Convoy dorazil domu presne pred tydnem. Akorat,abych ho mohl vzit na prazsky sraz FMF do obory Hvezda.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Přišla mi Roche F6 . Chtěl jsem něco pro dceru, chodí ráno na autobus, tak aby viděla na cestu. Convoye už jsem bral kolegům do práce, ale nějak se mi víc líbily Roche. Chtěl jsem tlačítko vpředu, tak jsem vybral F6ku. Jede jen na 1700 mA, říkal jsem si, že případně vyměním driver, ale asi ne. Objevil jsem totiž módy, které nejsou uvedené ve specifikaci, tam je jen Hi,Mid,Lo. Dvojklikem se aktivuje plynulá regulace jasu- svítilna v kterémkoli módu začne plynule snižovat jas až do Lo,přepne do Hi a opět snižuje a tak pořád dokola, jedním stiskem zastaví ve zvolené intenzitě. Po dvojkliku blikne a dalším stiskem se tento režim aktivuje, dalším pokračuje, dvojklikem nebo vypnutím se zruší a funguje klasické přepínání. Vzadu je nerezový šroubovací hrot na rozbití skla, třeba při nehodě, snad to nebude v buse potřebovat
![]() Tento příspěvek byl editován Miloš: 11.10.2014 19:43 -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
To vyzera dobre, mozno si ju kupim ako lampas do auta. Planoval som toto univerzalne cudo...
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 18 Registrován: 16.7.2014 Člen číslo: 15 406 ![]() |
Měl bych tip na Solarforce T1; značková a jeví se celkově hodně sympaticky; teď ve slevě za 25 $, což už je cena řady neznačkových.
http://www.solarforceflashlight-sales.com/...p;s=26&t=LF Minulý rok stálo odsud poštovné 2 $. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
To vyzera dobre, mozno si ju kupim ako lampas do auta. Planoval som toto univerzalne cudo... Cudo dnes dorazilo. Svieti to slusne, ale telo ma dost hrube... Najprv som sa vytesoval, ze tam napcham aj 26650 no nevosla. Pribalili mi k nemu aj sponu na opasok. Magnet pri spinaci je dostatocne silny, na boku svietidla je 6 LED diod : 3biele a 3 cervene. Mody sa prepinaju : predna LED, bocne biele LED, cervene LED (blikaju asi 3Hz). Nepamata si posledny mod, resp po zapnuti zapne nasledujuci. Predna ledka je nejaky 5W neidentifikovatelny hybrid. Test v garazi dopadol dobre. Svieti slusne aj po dvoch padoch asi z 1,5m vysky na beton ![]() Bocne biele flood svetlo je dostatocne silne a spolu s magnetom aj velmi uzitocne. Mozno neskor prihodim aj foto... -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 227 Registrován: 2.4.2012 Bydliště: Bernolákovo Člen číslo: 10 350 ![]() |
Objednaná, aj s TN. Svokrovmu kamarátovi odišla (jebla mu z 5 metrov na betón) jeho "kvalitná EMOS 3W baterka" tak som zvedavý čo povie na toto...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
moje posledne nakupy...ak by niekto chcel speci infos o tychto kuskoch,nech sa ozve...aj tak je to uz stale to iste.
http://www.dx.com/p/kx-a036-xm-l-u2-5-mode...-x-18650-261461 malicka zoomovacka..super edc http://www.dx.com/p/singfire-sf-360-900lm-...-x-18650-338476 pekne prekvapenie v kufriku..akurat ze mi pisali,ze je to slide system..a ja ze konecneeeeee..a to je zase hnusny twist...inak parada toto. http://wallbuys.com/Product/UltraFire-SK68...AA-14500--18723 http://wallbuys.com/Product/UltraFire-SK68...AA-14500--18632 tieto dve xml sk68 clony som si nemohol odpustit..ze to ide aj na aa...musim povedat,ze velky rozdiel oproti mojim vytunenym sipikom tam nieje..svieti to jak svina.rozdiel medzi nimi dvoma ale uz znatelny je.teda t6 a u2.. https://www.fasttech.com/products/1815000 toto je paradny kauf..nezda sa,ale je to mala a dost seksy vykonna zomovacka.uz nahradila uft20..toto je super vec!! takze tak len:) Tento příspěvek byl editován ivan: 20.11.2014 09:25 -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 100 Registrován: 3.1.2010 Bydliště: Doma u mámy Člen číslo: 518 ![]() |
QUOTE https://www.fasttech.com/products/1815000[/url] toto je paradny kauf..nezda sa,ale je to mala a dost seksy vykonna zomovacka.uz nahradila uft20..toto je super vec!! takze tak len:) ...čusík moc se mi líbí,měl by si srovnání třeba s Yezl T9 ? tady jsou srovnávací beamshoty Yezlu T9 Jo a šel by k UniqueFire UF-1407 koupit dálkový spínač? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
helou.noo dobre si vybral.fakt na mna spravila dojem!! ale hentu yezl uz davno nemam v zbierke.ked si ju plne zaostril,mala maly ten xml stvorec...tieto zoomaky ako uft20 a tato z fastetchu su ovela lepsie.ta sosovka sa neda s tym yezlom ani porovnat.a este robili problemy vypinace...tato fastech je fakt vyborna do paprce,vykonna.xml je ovela lepsie vyuzita.kvoli tej sosovici..
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Beam při zaostření je ve srovnání s UF-T20 stejný?
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Convoy S2+ má nečekaný úspěch u mých známých a kamarádů. Už jsem zajišťoval další tři kousky. A výhledově budu další 2-3 kupovat.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 21.11.2014 11:20 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Beam při zaostření je ve srovnání s UF-T20 stejný? no viesco uz ju nemam doma..ale tusim dokazala ta ledka premietnut ten cip este na mensi nez uf.....uz moc neviem. -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Convoy S2+ má nečekaný úspěch u mých známých a kamarádů. Už jsem zajišťoval další tři kousky. A výhledově budu další 2-3 kupovat. Taky už jsem jich pár kupoval. Nenechají si vnutit nic dražšího ![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
skusim ist do kramu kde to maju a rychle to porovnat..ale vazne,ta nova uf je praktickejsia nez uft20..taka skladnejsia,krajsia a svieti jak kraaava:)
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Řekl bych, že beam při zaostření bude stejný, ale samozřejmě záleží na optické mohutnosti té čočky. UF-T20 má průměr hlavy 44mm a tato UF-1407 má podle specifikace na FastTechu 43mm. Takže by tam mohla být stejná čočka. Jinak celková délka UF-T20 je 140mm, takže je o 12mm delší než tato UF-1407.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
U tej SF-360 uvadzaju priemer hlavy az 48mm takze by mohla mat vacsiu cocku, ale hlavne ma ovela praktickejsi tvar.
Skoda ze zoomovacky ma uz prestali zaujimat. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
zuum a preco ta prestali zaujimat? nieje ti nieco?:)co sa stalo? nepotrebujes zoomycylin? a na co si presiel teraz?zase sa mame na co tesit co?
![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 Registrován: 11.9.2014 Člen číslo: 15 426 ![]() |
Poradíte nějakou levnou svítlnu s XML (XML2) na 18650 ?
Potřeboval bych zoom a zároveň odolnost vodě (déšt, případně pád do vody, potápět se s ní ale nebudu). Možná si tyto požadavky odporují. Už jsem něco zkoukl, ale jednou čtu Waterproof Yes, jinde zase No, takže proto žádám o radu zde. Užití většinou na čundrování, připadně v držáku na kole. Poradíte nějaký tip? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 8.7.2025 - 17:23 |