![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 34 Registrován: 1.2.2009 Člen číslo: 253 ![]() |
jo jasně je to něco jiného oproti ultramrďochovi...
také jsem zvědavej co dokáže doufám pravá U2 na 2,8A ač v china trubce... Dolary, éčka, dyť je to jedno. Jen kdyby jich bylo... Ale kutilskej baziliš co v nás kutá žádnej peníz nenahradí. Ohledně teploty se neboj, tuším že na hi to jede max. 30s... Edit: tak oprava - z turbo (850lm) na hi (300lm) to samo skočí po 60sec. A ještě prosím kde kupujete Cree XM-L2 U2 - 1C??? Na dx ani na fasttech jí nemají... Dá se koupit samotná a přeletovat na původní desku od T6 nebo je lepší jí kopit i s deskou??? Díky moc Tento příspěvek byl editován keras: 29.4.2015 10:52 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Já jsem kupoval XML Cree XM-L2 U3 - 1C (ne XM-L2 U2 - C1) s Cu starem na eBay. Měl i U2, ale už nemá. Cu star není též nutný - dá se zvolit Al. Stejně i velikost staru.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 29.4.2015 12:50 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 34 Registrován: 1.2.2009 Člen číslo: 253 ![]() |
ó díky moc, tak U3 je ještě lepší samozřejmě!!! Hned beru 2ks. Akorát nevím jakej star padne do UF-T20. 16 nebo 20??? Nebo vzít 20 a kdyžtak obrousit? Díkes
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
takže si odpovím sám - má otvor 19mm takže vezmu 20 a malinko obrousím... ahoj
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 16 Registrován: 30.3.2015 Člen číslo: 15 560 ![]() |
DŮLEŽITÉ:Mám dotaz,na rady zde uživatelů jsem si objednal svitilnu z banggood,me překvapení bylo že mi balíčky(nabíječka baterka držák) začali chodit normálně do kastliku.extrem byl že mi dnes přišla svitilna a nevešla se jim do kastliku tak ji nechali normálně na kastliku!! Naštěstí si ji nikdo nevzal,mame normální sousedy.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
že to nechají v kaslíku je normální, pokud se to tam vejde.
Ale nechávat to položené vedle, to bych si asi stěžoval... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 16 Registrován: 30.3.2015 Člen číslo: 15 560 ![]() |
No to jsem dost překvapený,to pak doručuje ceska posta. Stěžovat si budu,měl sem kliku. Jinak mi přišel convoy c8 ak47 8* a jsem naprosto Spokojený,skvela kvalita a svítivost dle meho nazoru excelentní,už se těším jak zničim kamarada co ma led lenser a směje se že mam čínu :-))
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Convoy většinou používá drivery sice bez hvězdiček, ale taky se dvěma skupinami režimů, které můžeš přepnout "softwarově". Jedna skupina je klasicky low-mid-high. Jinak pokud chceš co nejvyšší výkon tak XM-L2 T6 nebo U2 (jestli ji vůbec prodávají). A pokud chceš co nejužší kužel do dálky, tak hladký a velký reflektor. Teplota bílé je subjektivní záležitost, ale jinak ano, studené odstíny svítí více (plus tomu přidává subjektivní vjem) Jinak C8 je prostě taková klasika. Pokud si neměl nic podobného zatím v ruce, určitě budeš překvapen ![]() Prosím jak na změnu módu? Koukal jsem a hvězdičky nemam jen označení 105D. Jde to tedy softwarove? A jak? To blikani me štve :-) Tento příspěvek byl editován Michal84: 5.5.2015 22:01 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Mě česká pošta zlomila touchscreen. Nechal jsem si ho z DX poslat asi 3x, něž dorazil v celku. A to hlavně proto, že z toho udělali kouli z bublinkový fólie, jen už do schránky nenacpali. Řadu zásilek jsem dostal tak, že obsah byl kompletně venku a obálka visela za růžek, jenž byl přiskřípnutý v klapce schránky.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Prosím jak na změnu módu? Koukal jsem a hvězdičky nemam jen označení 105D. Jde to tedy softwarove? A jak? To blikani me štve :-) https://www.fasttech.com/products/0/1000168...ashlight-driver máš to tam napsané... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak mě v pondělí přišel s dx ten CXHEXIN. Obálka pomačkaná, krabička s měkkého papíru rovněž na maděru... Naštěstí baterce a čočce nebylo nic.
Ale ve stejný den a čas jsem v dalším balíku objednával plamínkový 18650 a nabíječku ale ta zatím nepřišla ![]() ![]() Takže FL ani nezkusím páč nemám ještě baterky. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
[quote name='keras' date='6.5.2015 07:03' post='72447']
https://www.fasttech.com/products/0/1000168...ashlight-driver máš to tam napsané... Diky moc už to mám :-) A funguje to |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
není zač
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Kluci nevíte jak moc se hřejou/nehřejou drivery s 8x350mA amcčkama??? Je potřeba z nich odvádět teplo když jedou naplno nebo se nehřejí? Díkes
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() CRI snob ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
Ahoj, ja som nikdy nechladil a nemal som najmenší problém.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Díky za odpověď.
Ještě prosím potřebuji vědět jaký je čistý (průhledový) průměr čočky respektive kovového kroužku zevnitř u baterek typu UltraFire nebo Sipik SK98 popř. SH98 na 18650 baterky. Díky moc... Edit: prosím prosím, může mi to někdo změřit? Tento příspěvek byl editován keras: 14.5.2015 06:05 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 18 Registrován: 1.5.2011 Člen číslo: 3 147 ![]() |
Tak včera dorazila z fasttechu Convoy S2 + C8 o energii se postará 4xPanasonic NCR18650B + Nitecore UM20. Došlo to v bublinkový obálce, krabičky od batrerek měkkej karton a docela rozmačkaný,ale nic jim nebylo. Ta S2 je luxusní! Moc díky za radu, svítí jako ďas!
![]() Dotaz: Ta nabíječka UM20 má 2sloty na baterie, jedna baterie byla nabita na 93% a když jsem vložil do druhého slotu druhou baterii,tak v prvním to povyskočilo o 2% na 95%bude to mít asi něco společného s konstrukcí nabíječky ne? A ještě, druhý pár bateriií byl v nabíječce cca 8h (přes noc) a ráno na obouch bylo 97%, je to normální nebo je to nějaká vada? Díky |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Hmm jediný co mě napadá, že po vložení druhé aku poklesl nabíjecí proud a tak to nabíječka vzala jako že je víc nabitá (li-ion se ke konci nabíjí konstantním napětím dokud proud nepoklesne na cca 1/10 kapacity).
Co se týče ukončení nabíjení, tak bych ty 3% fakt neřešil. Můžeš změřit voltmetrem, kolik ta aku má napětí, ale zbytečně bych je tam nenechával. Li-ion to škodí... ten stav nabíjení v procentech je stejně jenom orientační. Těžko ta nabíječka může vědět procenta, když nezná přesnou kapacitu článků... Tento příspěvek byl editován Benik3: 14.5.2015 14:00 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 18 Registrován: 1.5.2011 Člen číslo: 3 147 ![]() |
Díky, něco podobnýho jsem si myslel
![]() EDIT: Na Convoy S2 jsem ze začátku měl 3 mody (low-mid-high) pak jsem to nějak přepnul a přibilo SOS a Strobe. Nevíte někdo jak se to dá měnit z 3 modu na 5? Díky Tento příspěvek byl editován Theror: 24.5.2015 19:14 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
pár postů z5
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 8.7.2025 - 03:38 |