![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 53 Registrován: 15.9.2011 Člen číslo: 7 940 ![]() |
To s AR vrstvou mě zaujalo - myslíš, že až 20% se může ztratit? To je hodně, ne? A jak poznám, že tam antireflex je? Jo teď jsem se na wiki dočetl, že bez AR je propustnost pod 93%, s AR až 99%. Tak to je síla. No když jsme u te AR vrstvy...Kde se daji koupit nejaky sklička.Nejaky jsou na KD s AR vrstvou,ale na DX zřejme všechny bez AR(za ty love...) -------------------- Solarforce L2P (XP-G):
TrustFire TR-801 Cree Q5: FandyFire C8 XM-LT6: Ultrafire MCU-C7s Cree Q5: FandyFire 2100 CREE XP-GR5: UniqueFire M9 Cree XM-L: LumaPower MRV XM-L T6: Crelant V31A XM-L U2: X-POWER Wildfire XM-L Solarforce M3 FandyFire S1 Solarforce M8 Solarforce M9 XM-L U2: |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 20 Registrován: 4.2.2010 Člen číslo: 557 ![]() |
Zdravím,
nekupoval někdo jednu z těchto svítilen? http://www.kaidomain.com/product/details.S020028 http://www.kaidomain.com/product/details.S020029 Zaujalo mě, že součástí je i nabíječka a 2x 18650 Díky |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 23 Registrován: 22.10.2008 Člen číslo: 176 ![]() |
Zdravím všechny po čase,
Našli jste prosím někdo v té záplavě levných XM-L 1x18650 takovou která by: - byla vhodná na kolo (=flood a uchladila se na high mod při jízdě) - měla Hi-Lo nebo Hi-Med-Lo módy bez těch blikacích kravin - jela s protected 18650 - neodpálila XML po chvíli na high Já bohužel ne, snad jsem špatně hledal, za tipy budu vděčný. Zdá se mi že číňan prostě pere XM-L do těl a driverů co má a nazdar :-( |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
NO pokial tie zoomovacky nebodaj aj funguju tak su vlastne ako prezent.
Ja som za dobijacku a tri 18560 dal okolo 20 Eur. Mozno to chapat aj tak ze cinania nam uz zacali davat pozicku alebo inac povedane davat nam tovar zadarmo len aby sa im nestalo to najhorsie a sice aby nemuseli vypnut vyrobne pasy. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
AR vrstvu poznas tak, ze kdyz se na to sklicko kouknes ze strany, tak se cervene/modre leskne.
Co se tyce tech svitilen na kolo, tak sehnat svitilu s dobrym chlazeni na DX neni az takovy problem, akorat driver chce snad vzdy vymenit za 8*AMC. Popripade jeste vypinac aby nemel moc vysoky odpor a snes 2,8A. No a pak uz jen zalezi jakej chces kuzel ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Doufám, že to tu ještě nebylo...
Tohle by mohl být solidní thrower: http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1283 Tahle už zde možná byla... http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1177 Docela mě láká, taková kompaktní verze ""TK-70"" ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Docela mě láká, taková kompaktní verze ""TK-70"" ![]() TK70 sází na veliký SMO reflektory, takže tohle prdítko bude hroznej flood.. ![]() A tu Skyrayku má tuším přetuněnou Blancman (tzn, určitě je to thrower jako prasekravabejk) -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Jasně flood to bude, s tím počítám, typoval bych, že pořádný throver s jednou XM-L dá i víc luxů, ale poměr cena/lumen by mohl být slušný, navíc je to velikostí skoro "EDC"
![]() Tento příspěvek byl editován wooferx: 13.11.2011 18:58 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 20 Registrován: 17.11.2009 Člen číslo: 457 ![]() |
čuste. našel jsem tyto 2 světla , které by mohlo být lepší? jestli někdo nemá zkušenost? dík http://www.tmart.com/TrustFire-CREE-XML-T6...ch_p125449.html http://www.tmart.com/Ultrafire-WF1800L-CRE...50_p124068.html
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 502 Registrován: 7.5.2010 Člen číslo: 634 ![]() |
Janě flood to bude, s tím počítám, typoval bych, že pořádný throver s jednou XM-L dá i víc luxů, ale poměr cena/lumen by mohl být slušný, navíc je to velikostí skoro "EDC" ![]() Zdravim wooferx, Vrele ti ju doporucujem aj ked osobne nevlastnim na nemeckom fore ju vlastni asi 15 manikov absolutna spokojnost od kedy ju zacali predavat mas na vyber od 3, 4 az 5 A na led NW CW atd. pozri si porovnavacku ako svieti prispevok ccislo 63 od Vinz a existuje aj len telo na bastlenie tu link ked rozumies trosku po nemecky mas co citat dnes vecer ![]() http://www.taschenlampen-forum.de/taschenl...500lumen-7.html |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
čuste. našel jsem tyto 2 světla , které by mohlo být lepší? jestli někdo nemá zkušenost? dík http://www.tmart.com/TrustFire-CREE-XML-T6...ch_p125449.html http://www.tmart.com/Ultrafire-WF1800L-CRE...50_p124068.html Nemohu doporučit ani jedno z nich. Je nevhodně navrženo napájení, které ze dvou 18650 neboostuje dostatečný proud od LED. Raději bych se jim vyhnul a vzal zmiňovanou DRY 3xXML. -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Trustfire. 3 x T6. 3800lm. Já ty trotly prostě miluju :-))) Mě by jen zajímalo, jestli při tom vyplivnutí čísla když smolí údaj do shopu jsou ožralí, berou to jako dobrou srandu nebo si házejí kostkou. Vybavuje se mi jeden krásný kreslený vtip, tuším že ze Sterea Videa někdy z počátku devadesátých let. Tehdy se k nám konečně dostala západní elektronika a my oslintávali výlohy s highendem i lowendem o kterém jsme předtím jen slyšeli a četli v pašovaných časopisech. Ten vtip zobrazoval dva chlápky v obchodě s highendovou hifitechnikou. Jeden psal u nějakého zesilovače cenovku a ptal se, zda je tam dolarů 10 000 nebo 100 000, že neví jak s tím počtem nul. A ten druhý mu s naprostým nezájmem říkal, že je to úplně jedno, že to stejně snobi koupí. Ono to takhle čtené není zrovna bomba, ale když vidím, jak borci z východu střílejí ty lumeny, tak jsem si na to vzpomněl :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
Oni to jen myslí tak, že to je 3x800lm, takže to vlastně udávají správně, jen neví jak vyznačit, že se to má násobit
![]() Tento příspěvek byl editován Vědátor: 13.11.2011 09:21 -------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Nojo, to mě nenapadlo :-))) V tom případě chci vidět údaje u těch třeceti, padesáti, osmdesátiLEDkových svítilen, které se dříve těšily velké oblibě :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Aha, takže když píšou CREE XM-L 1600lm, tak to je vlastně 1x 600lm. No tak to konečně mluví pravdu.
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
TK70 sází na veliký SMO reflektory, takže tohle prdítko bude hroznej flood.. ![]() A tu Skyrayku má tuším přetuněnou Blancman (tzn, určitě je to thrower jako prasekravabejk) Ahojte, ještě jsem ji netunil (tu Sky Ray), teprve na ní čekám, měla by být k vánocům..... No, pak se do ní pustím, určitě vyletí superdebilní, blikací driver a bude nahrazen naším, vlastním. Pak možná upravím nerezový kroužek reflektoru, dám tam s ozubením, mě se to líbí.... No, uvidíme. Blanc |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
existuje aj len telo na bastlenie tu link ked rozumies trosku po nemecky mas co citat dnes vecer ![]() http://www.taschenlampen-forum.de/taschenl...500lumen-7.html Díky za odkaz. Kámoš, který je na tom s němčinou líp, má na tu svítilnu taky zálusk, tak jsem mu dal odkaz jako povinnou četbu ![]() Už jsem na tashlampe foru taky něco hledal, ale většinou jsem ztrozkotal na kontrolní otázce, která je nutná pro vyhledaváni ![]() 2 Blancman: Tak se potom pochlub až ti ta mrcha s velým reflektorem dorazí, díky. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
Díky za odkaz. Kámoš, který je na tom s němčinou líp, má na tu svítilnu taky zálusk, tak jsem mu dal odkaz jako povinnou četbu ![]() Už jsem na tashlampe foru taky něco hledal, ale většinou jsem ztrozkotal na kontrolní otázce, která je nutná pro vyhledaváni ![]() 2 Blancman: Tak se potom pochlub až ti ta mrcha s velým reflektorem dorazí, díky. poslite,co chcete prelozit..nenavidim tie kontrolne otazky inak.. ![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak jsem bohužel asi zaváhal, DRY 3xCREE XM-L T6 mají na cnqualitygoods vyprodanou
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 6.7.2025 - 21:34 |