![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 397 Registrován: 19.5.2011 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 3 415 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
dalsi klon yezla,trustfire...stale to iste.. ![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Zdravím, nekupoval někdo jednu z těchto svítilen? http://www.kaidomain.com/product/details.S020028 http://www.kaidomain.com/product/details.S020029 Zaujalo mě, že součástí je i nabíječka a 2x 18650 Díky Ja sice nie ale ja by som "1,2A a Twisty" nechcel aj ked skutocnost je mozno ina ![]() .................................. Switch Type: Twist/Twisty Switch Location: Mid twist Modes: 3 Mode Memory: - Mode Arrangement: Hi > Mid > Low Circuitry: Digital Regulated 1200mA Current Output ............................. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 397 Registrován: 19.5.2011 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 3 415 ![]() |
dalsi zaujimavy kusok od Frantiska http://www.dealextreme.com/p/fandyfire-l2-...p-1-x-aa-108600
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
||
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Ve Václavské pasáži v Praze jsem tam v bazaru zahlídnul nějaký svítilny. Ta největší vypadala, že by mohla mít XM-L. Žádný nápis na nich bohužel vidět nebyl a uvnitř bylo plno, tak jsem to jen vyfotil a šel dál. Aby jste si je mohli pokud možno podrobně prozkoumat, dal jsem sem fotku v plným rozlišení, jen ořízlou o nedůležité okolí.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 26.11.2011 09:58 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
||
![]()
Příspěvek
|
|
prosimta, co by si cakal od tychto nasich cinanov
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 23 Registrován: 17.3.2011 Člen číslo: 1 919 ![]() |
Tahle nevypadá vůbec špatně, co říkáte?
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
To není možný, bez 5 módů to nikomu neprodaj.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
Tahle nevypadá vůbec špatně, co říkáte? ![]() No, je to nádherná kopie JetBeam M1X. A mnohem levnější. Chtělo by to zjistit, jestli je okopnutá úplně, nebo jestli má střívka jinak. Aby se zjistilo, jestli má tunivý potenciál (hlavně výměna driveru). Blanc |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 23 Registrován: 17.3.2011 Člen číslo: 1 919 ![]() |
Zkusím objednat, pak dám vědět.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
No, tak jsem si ji na tom Manafontu prohlédl a musím konstatovat, že má VELMI SILNÝ, TUNIVÝ potenciál. Řekl bych, že technicky je řešena lépe, než JetBeam M1X, zvláště pouzdro driveru s ledkou. Tak jsem ji hned objednal..... Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Mě se to světlo taky líbí, ale vadí mi, že ta trubka je tak blbě rozdělená, že to nejde použít i na 1x18650 (po výměně driveru).
Předpokládám, že je to jen kvůli možnosti použít 2x186500, co? -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Mě se to světlo taky líbí, ale vadí mi, že ta trubka je tak blbě rozdělená, že to nejde použít i na 1x18650 (po výměně driveru). Předpokládám, že je to jen kvůli možnosti použít 2x186500, co? No, myslím, že ta trubka v původní délce je na 3 x CR123, nebo 3 x RCR123, to znamená, že když ji říznu a zkrátím, tak to na jednu lionku půjde. Ostatní nástavce, či prodlužtrubky už nebude problém dodělat. No, a když se tam teď dá náš driver, bude to zase jedna absolutně, univerzální lampa :o) Blanc |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Co třeba tady za $35,09 nebo tady za $38,80? Na tom Manafontu jsou pěkné fotky rozebrané svítilny. Hlava má tedy dost slušný průměr. Edit: S kupónem KPLVMN010 je ještě 8% sleva na Everbuying, takže přijde na $32,28. Jak dlouho platí ten kód ? Blancmane, já jí budu objednávat až později, jak Ti příjde můžeš se pochlubit jak to s ní dopadlo? ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Tak jsem se těšil, že objednám "3xXM-L buřta", měl jsem ho zarezervovaného a nic. V pondělí jsem si všimnul, že už mají i turbo verzi bez blikání skladem (Lo>Mid>Hi>Turbo 5A with Memory) , ale že by mi přišel nějaký mail to ne... Dnes jsem chtěl objednat (mám "dobíjecí" PayPal) a ona už je zase vyprodaná!
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1334
zeby kopia zebry sc600?? -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1334 zeby kopia zebry sc600?? Nejlepší jsou na ní ty mody: Mode: 100%brightness>Strobe>Random brightness Náhodný jas je nová šílená čínská funkce. Možná tyhle režimy budou dávat do všech budoucích svítilen. A možná to omezí jen na Strobe>Random brightness, případně jen na ten náhodný jas. Zapneš a budeš překvapenej jak se zrovna dnes tvůj FL rozsvítí. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 7.7.2025 - 02:59 |