IPB

Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )

16 Stránky V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Historky s FL, ... podělte se o své zážitky
wooferx
příspěvek 23.3.2011 23:07
Příspěvek #121

Flashaholic

Skupina: Člen
Člen číslo: 465

E-Ryc: Díky za ochotu. Mě to lehokolo zajímá spíš tak ze zvědavosti, zatím neplánuji, že bych si ho pořídil. Ale docela rád bych si ho někdy vyzkoušel. Nejdřív si o tom něco přečtu na netu a kdyby mě ještě něco zajímalo, tak ti napíšu soukromou zprávu, abysme tady nezačínaly OT. wink.gif Jinak jsem z Liberce...
Go to the top of the page

+Quote Post
E-Ryc
příspěvek 24.3.2011 08:48
Příspěvek #122

Neosvícený
*

Člen číslo: 210

Jasne... Ad vyzkouseni - bacha, je to hrozne navykove wink.gif)

+Quote Post
Dejw Cz
příspěvek 30.3.2011 20:59
Příspěvek #123

Osvícený
**

Člen číslo: 731

Takovej trapas se mi dnes stal... jdu si tak okolo tratě a nejednou poblíž cesty ze zelesknou takový dvě tečky, zkrátka jako když na vás čumí zvíře. Tak jsem se zastavil tak 5 metrů od něj a čekám jestli něco nezačne dělat. No pořád nic, jen čumí a je zkrčený za hrbolem v chroští. Asi po dvou minutách mlaskání, pískání a vydávání jiných pazvuků, abych donutil to zvíže taky něco vyřknout nebo se pohnout. Opět nic. Tak jsem se přiblížil o několik kroků blíže a nejednou mi "zvíře" přišlo podezřelý. Jdu ještě blíže a už možná tušíte, že to nebylo zvíře, ale pohozená tmavá maskáčová vesta se dvěma reflexníma kouskama. No to sem se zase nachytal. smile.gif

--------------------
Olight S20 Baton (XM-L)
Fenix TK35 (XM-L)
Solarforce L2r (R2), L2p (3W IR dropin)
Noname ZOOM cca 300lm
SD Laser 301 (zelený, 100mW, již bez focusu)

+Quote Post
wooferx
příspěvek 9.4.2011 20:14
Příspěvek #124

Flashaholic

Dnes jsem si vzpomněl na jednu příhodu, která se mi stala asi před necelým rokem:

Za teplého letního večera jsem seděl s kámošema u piva v hospodě na terásce. Byla již tma, tak kolem 23 h, když tu se na zahradě asi 50 m vzdáleného domu objevil nějaký mladý záškodník a začal po nás svítit červeným laserovým ukazovátkem (tím co se dá koupit na tržnicích, žádné dělo). Zřejmě se tím bavil o dlouhých prázdninových večerech a měl z toho srandu. Tentokrát si ale vybral špatný cíl, a evidentně nečekal, že budu "opětovat palbu" wink.gif V té době jsem měl zrovna u sebe čerstvě pořízený thrower Ultrafire Wf-008, takže jsem ho několikrát problikal. Kluk se leknul, zdrhnul a už se neukázal smile.gif Na tu vzdálenost ho to muselo slušně oslnit, jelikož u jeho domu byla naprostá tma a my jsme viděli jen tečku laseru. Musím uznat, že to byl jeden z mála okamžiků, kdy se mi hodil strobo mód u svítilny. wink.gif

+Quote Post
ultim
příspěvek 26.5.2011 17:27
Příspěvek #125

Flashaholic

Člen číslo: 528

Me se dnes stala pekna vec.
Reditel me volal do skladu. Zase bude pruser,rikam si. Tak tam dojdu a on ze co je to tam uplne v zadu u zdi za bordel v "kleci". A koukal tam pres dratenou stenu a prd videl. Tak jsem hned pohotove vytahnul EDC a posvitil mu. Naraz ho uz ani bordel moc nezajimal wink.gif A jeste mam body za pohotovou reakci,takze klidek...

--------------------
UniqueFire AA-S1 MOD: XR-E Q5 + TIR
TrustFire R5-A3 Nove EDC, MOD: SB driver
NF-500 MOD: XP-G R4 5B1 1A + GITD
EMOS "Silver" 2xAA MOD: XR-E R2 0,6A
SolarForce Skyline II MOD: XP-G R4 4B 1,5-2A Semi Direct Drive?
MG RX-1 MOD: 52mm asferika + XP-G R4 4B 1,7A + GITD
Epsilon ED-P72 - Tinmaker MOD: 4x XM-L T5+T4 "4500K" 2,5A + TIR = +2K lm
Heaolight MOD: XP-G R4 4C 1A + 6000mAh battery pack + GITD difuzor

Motto: Raději mít přežhavenou LED s pěkným tinem, než výkonnou "zeleninu"!

+Quote Post
Dežo
příspěvek 26.5.2011 17:50
Příspěvek #126

Flashaholic

Člen číslo: 755

Taky se mi stalo pred 2-3 dnami že sem si ve škole dokončil prácu zanesel vedúcemu biggrin.gif a pak me rekl že nech tám jdu (myslel sem si že sem to zle udelal (frézovál) no a pak vytáhne že šuplíka baterky vše na žárovky ešte a že dám ti bojovú úloho oprav je !
Pak sem mu ukázál fenixe a zebru biggrin.gif Len ták kukal na ti lúúúmeni biggrin.gif

Tento příspěvek byl editován Dežo: 26.5.2011 17:50

+Quote Post
vlkodlak
příspěvek 12.6.2011 19:53
Příspěvek #127

Osvícený
**

Člen číslo: 666

Předminulý týden (vím, píšu pozdě rolleyes.gif ) jsme byli se školou na výletě na macoše- tak jsem s kámošem vzal s sebou testnout náš nový bastl (představení až bude úplně hotový-snad příští týden). Průvodkyně měla samozřejmě klasiku halogen+Pb. Občas jsme si blikli, ale opravdu kvalitní tma byla teprv až když jsme jeli na lodičkách. Měli jsem velké štěstí, že jsem byli ve druhé skupině která chytla výborného průvodce, který povolil fotit ( i svítit biggrin.gif ). Potom jsme s ním i pokecali o svítilnách, a tuším že říkal že má něco s XM-L, a jaká je to paráda proti halogenu. Taky říkal, že by chtěl přesvědčit vedení o LED osvětlení jeskyní. Fotonmaga prý zná(jestli je to někdo odsud tak se omlouvám)

A druhý zážitek- minulý výkend byla u nás v parku akce pro děti, které se účastnila i městská polici a ochotně ukazovali výstroj. Jako osvětlení nosí LED Lensery se zoomem, a něco bez nápisu s cree a reflektorem.

A do třetice- Každý podzim se u nás ve městě koná lampionový průvod pro děti. Ještě před několika lety jsem byl pravidelný účastník biggrin.gif . Nejdřív se všichni namačkají na náměstí, a pak se přesounou do tmavého parku kde se pokoušejí lampiony zapálit dřevěný skanzen. Jo to byl pokrok když jsem lampion upgradoval ze svíčky na žárovku thumbsup_anim.gif . Píšu to, protože i když osvěltení v Luxech je minimální ,tak počet členů to vyrovná a je to cekem velká flasholic session.

+Quote Post
mickielli15
příspěvek 12.6.2011 23:12
Příspěvek #128

Flashaholic

Člen číslo: 89

můj topic založený o vybavení jeskyňářského "světelného zázemí" pochází právě z Macochy. Jen mě zaráží, že znají xm-l, to předtím neznali a je to nedlouho "tomu nazad" :-) Já se k nim chystám, ale času je méně a méně a dovolená se blíží....

--------------------
Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue-----
Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW
Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT
.
Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd...

PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-)))

+Quote Post
3zuli
příspěvek 13.6.2011 11:53
Příspěvek #129

Flashaholic

Člen číslo: 3 415

naposledy som bol na lampionovom sprievode pred asi 4mi rokmi, vtedy som si vyrobil svoj ultimate lampion - 9 lediek: 3x 10mm red, 3x 10mm blue a 3x 10mm green a na kazde regulator jasu, a este som tam strcil nejaku rgb ledku s blikacim obvodom... vsetci zavideli biggrin.gif

+Quote Post
laurel
příspěvek 13.6.2011 12:46
Příspěvek #130

Osvícený
**

Člen číslo: 460

tak som si dnes v noci o pol jednej dokoncil upgade jedneho starsieho 1W lampasika na ledku Xp-E Q5 a vravim si idem vyskusat z okna posvietit:) a jak sa tak vykuknem z okna sidlisko vymrete len jeden chalan ide po chodniku a svieti si niakym FL po okolitych barakoch:D to je nahodicka:D bliknem na neho on na mna chvilu posvieti a ide dalej:D

--------------------
ITP A3 eos upgraded
Green Laser 50 mW
No Name upreded na Cree XP-E Q5
home made bastl XM-L
XMDL 3W upgrade na XP-G R5
SMALL SUN XM-L T6
Ultra Fire WF-602C 16430, 2,8A, XM-L T6

+Quote Post
HentaiRush
příspěvek 14.6.2011 23:54
Příspěvek #131

Místní maskot

Člen číslo: 124

Si to před cca 30min mašíruju na kole s CikánímSnem (4*xml) okolo vesnice se psem a najednou se zpoza zatáčky uplně nečekaně objeví BMW...
Samozřejmě dostal plnou jebu do xichtu, tak zastavil a řve na mě, abych sesedl z motorky nebo mi dá do držky.. Když se rozkoukal a viděl, že jsem na kole, jeho obličej se sesunul lehce k zemi a nechápal.. biggrin.gif

--------------------
"The Grill" ~800W of pure madness....

+Quote Post
wooferx
příspěvek 15.6.2011 00:36
Příspěvek #132

Flashaholic

QUOTE(HentaiRush @ 15.6.2011 00:54) *
Samozřejmě dostal plnou jebu do xichtu...

Tak to mě fakt pobavilo biggrin.gif thumbsup_anim.gif 4 x XML musí s přehledem přesvítit běžný auto, ten musel čumět wink.gif Taky plánuju přes léto nějakej bastl na kolo, říkal jsem si tak 4-6 XML by mohly stačit wink.gif

+Quote Post
HentaiRush
příspěvek 15.6.2011 01:58
Příspěvek #133

Místní maskot

Člen číslo: 124

Jo, po dnešní projíždce se asi nevyhnu nějákýmu bastlu na kolo.. Vozit romisena na řidítkách je strašně nepraktický a vydrží to sotva 30min..

--------------------
"The Grill" ~800W of pure madness....

+Quote Post
Skeidži
příspěvek 15.6.2011 10:31
Příspěvek #134

Flashaholic

Člen číslo: 699

V noci z neděli na pondělí u nás na parkovišti někdo vycucnul 3 auta plný benzínu. A přitom tam dost často svítím z okna... sad.gif Asi budu muset víc.

--------------------
Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100

+Quote Post
Dežo
příspěvek 9.7.2011 11:48
Příspěvek #135

Flashaholic

Kdy sem byl na posledy na prochádzke ze susedu, tak mi vykládála že minuly tyden mela návštevu (kámošku a s klukem) a na v noci bylo prijemne venku ,a sedeli na lavičke na dvure a já sem si svitil na dvore biggrin.gif
Pak tá jí návšteva ríká: ,,a že se už blizká že pujdeme dum aby nás nechytila burka .... sad.gif ,,
-A suseda a to níc to si jen sused svití evil.gif
-Ona s prekvapenín a s výrazem na tvári ( blink.gif ) se ptá a ten tvuj sused má poulični osvetlení doma ? laugh.gif

Je bít hezké Flashaholicem ! rolleyes.gif

Tento příspěvek byl editován Dežo: 9.7.2011 11:50

+Quote Post
MaofKO
příspěvek 9.7.2011 12:05
Příspěvek #136

CRI snob

Člen číslo: 830

mne sa stalo niečo podobné s Ultrafire C2 XM-L:D brat bol večer vonku pri činžiaku, a ja som zo 7 poschodia začal svietiť na stromy (on ale cez ne na mňa nevidel), FL sa mi najprv zapol v low mode, tak som začal prepínať na high mode, a potom mi doma hovorí, že si najprv myslel, že sa nejaká pouličná lampa rozsvecuje biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Tommu
příspěvek 9.7.2011 12:34
Příspěvek #137

Flashaholic

Člen číslo: 21

QUOTE(Dežo @ 9.7.2011 12:48) *
Kdy sem byl na posledy na prochádzke ze susedu, tak mi vykládála že minuly tyden mela návštevu (kámošku a s klukem) a na v noci bylo prijemne venku ,a sedeli na lavičke na dvure a já sem si svitil na dvore biggrin.gif
Pak tá jí návšteva ríká: ,,a že se už blizká že pujdeme dum aby nás nechytila burka .... sad.gif ,,
-A suseda a to níc to si jen sused svití evil.gif
-Ona s prekvapenín a s výrazem na tvári ( blink.gif ) se ptá a ten tvuj sused má poulični osvetlení doma ? laugh.gif

Je bít hezké Flashaholicem ! rolleyes.gif

Dežo a sousedku už jsi přetáhnul na flashaholickou stranu?

+Quote Post
Dežo
příspěvek 9.7.2011 13:25
Příspěvek #138

Flashaholic

MAOFKO: biggrin.gif to musel bít mazec biggrin.gif

TOMMU: no zatím ne,ALE od poslednej setkání (nevím kdy) mi rekla že proč si tahám ten FL ze sebu, že nech zasvitím (v pritomností jí kámošky) a nejako ostalo MOC ticho já vypnul biggrin.gif a šel domu biggrin.gif

A co se tiče pritelkyni už to je na dobrej ceste bude taky Flashaholička biggrin.gif

+Quote Post
Tommu
příspěvek 9.7.2011 13:30
Příspěvek #139

Flashaholic

Člen číslo: 21

QUOTE(Dežo @ 9.7.2011 14:25) *
MAOFKO: biggrin.gif to musel bít mazec biggrin.gif

TOMMU: no zatím ne,ALE od poslednej setkání (nevím kdy) mi rekla že proč si tahám ten FL ze sebu, že nech zasvitím (v pritomností jí kámošky) a nejako ostalo MOC ticho já vypnul biggrin.gif a šel domu biggrin.gif

A co se tiče pritelkyni už to je na dobrej ceste bude taky Flashaholička biggrin.gif

Aha já myslel, že sousedka je na dobré cestě, když jí bereš na vycházku. smile.gif A ty chodíš na vycházku se dvěma. A přítelkyně zatím doma pájí ledky. biggrin.gif

+Quote Post
eMpathier
příspěvek 9.7.2011 13:42
Příspěvek #140

empatír

Člen číslo: 109

Priateľkyňa sa hraje s Dežovým Sipikom, susede dá len podržať. cool.gif

--------------------
root@empathier:/# man life
No manual entry for life

FotonMag Live Chat - neváhæjte a vstúpte

+Quote Post

16 Stránky V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 členů čte toto téma (1 hostů a 0 anonymních uživatelů.)
0 Členů:

RSS PDA verze Aktuální čas: 1.8.2025 - 10:06