![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
E-Ryc: Díky za ochotu. Mě to lehokolo zajímá spíš tak ze zvědavosti, zatím neplánuji, že bych si ho pořídil. Ale docela rád bych si ho někdy vyzkoušel. Nejdřív si o tom něco přečtu na netu a kdyby mě ještě něco zajímalo, tak ti napíšu soukromou zprávu, abysme tady nezačínaly OT.
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 22 Registrován: 12.12.2008 Člen číslo: 210 ![]() |
Jasne... Ad vyzkouseni - bacha, je to hrozne navykove
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 172 Registrován: 29.9.2010 Bydliště: Krupka (u Teplic) Člen číslo: 731 ![]() |
Takovej trapas se mi dnes stal... jdu si tak okolo tratě a nejednou poblíž cesty ze zelesknou takový dvě tečky, zkrátka jako když na vás čumí zvíře. Tak jsem se zastavil tak 5 metrů od něj a čekám jestli něco nezačne dělat. No pořád nic, jen čumí a je zkrčený za hrbolem v chroští. Asi po dvou minutách mlaskání, pískání a vydávání jiných pazvuků, abych donutil to zvíže taky něco vyřknout nebo se pohnout. Opět nic. Tak jsem se přiblížil o několik kroků blíže a nejednou mi "zvíře" přišlo podezřelý. Jdu ještě blíže a už možná tušíte, že to nebylo zvíře, ale pohozená tmavá maskáčová vesta se dvěma reflexníma kouskama. No to sem se zase nachytal.
![]() -------------------- Olight S20 Baton (XM-L)
Fenix TK35 (XM-L) Solarforce L2r (R2), L2p (3W IR dropin) Noname ZOOM cca 300lm SD Laser 301 (zelený, 100mW, již bez focusu) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Dnes jsem si vzpomněl na jednu příhodu, která se mi stala asi před necelým rokem:
Za teplého letního večera jsem seděl s kámošema u piva v hospodě na terásce. Byla již tma, tak kolem 23 h, když tu se na zahradě asi 50 m vzdáleného domu objevil nějaký mladý záškodník a začal po nás svítit červeným laserovým ukazovátkem (tím co se dá koupit na tržnicích, žádné dělo). Zřejmě se tím bavil o dlouhých prázdninových večerech a měl z toho srandu. Tentokrát si ale vybral špatný cíl, a evidentně nečekal, že budu "opětovat palbu" ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 027 Registrován: 10.1.2010 Člen číslo: 528 ![]() |
Me se dnes stala pekna vec.
Reditel me volal do skladu. Zase bude pruser,rikam si. Tak tam dojdu a on ze co je to tam uplne v zadu u zdi za bordel v "kleci". A koukal tam pres dratenou stenu a prd videl. Tak jsem hned pohotove vytahnul EDC a posvitil mu. Naraz ho uz ani bordel moc nezajimal ![]() -------------------- UniqueFire AA-S1 MOD: XR-E Q5 + TIR
TrustFire R5-A3 Nove EDC, MOD: SB driver NF-500 MOD: XP-G R4 5B1 1A + GITD EMOS "Silver" 2xAA MOD: XR-E R2 0,6A SolarForce Skyline II MOD: XP-G R4 4B 1,5-2A Semi Direct Drive? MG RX-1 MOD: 52mm asferika + XP-G R4 4B 1,7A + GITD Epsilon ED-P72 - Tinmaker MOD: 4x XM-L T5+T4 "4500K" 2,5A + TIR = +2K lm Heaolight MOD: XP-G R4 4C 1A + 6000mAh battery pack + GITD difuzor Motto: Raději mít přežhavenou LED s pěkným tinem, než výkonnou "zeleninu"! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Taky se mi stalo pred 2-3 dnami že sem si ve škole dokončil prácu zanesel vedúcemu
![]() Pak sem mu ukázál fenixe a zebru ![]() ![]() Tento příspěvek byl editován Dežo: 26.5.2011 17:50 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 127 Registrován: 25.6.2010 Člen číslo: 666 ![]() |
Předminulý týden (vím, píšu pozdě
![]() ![]() A druhý zážitek- minulý výkend byla u nás v parku akce pro děti, které se účastnila i městská polici a ochotně ukazovali výstroj. Jako osvětlení nosí LED Lensery se zoomem, a něco bez nápisu s cree a reflektorem. A do třetice- Každý podzim se u nás ve městě koná lampionový průvod pro děti. Ještě před několika lety jsem byl pravidelný účastník ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
můj topic založený o vybavení jeskyňářského "světelného zázemí" pochází právě z Macochy. Jen mě zaráží, že znají xm-l, to předtím neznali a je to nedlouho "tomu nazad" :-) Já se k nim chystám, ale času je méně a méně a dovolená se blíží....
-------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 397 Registrován: 19.5.2011 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 3 415 ![]() |
naposledy som bol na lampionovom sprievode pred asi 4mi rokmi, vtedy som si vyrobil svoj ultimate lampion - 9 lediek: 3x 10mm red, 3x 10mm blue a 3x 10mm green a na kazde regulator jasu, a este som tam strcil nejaku rgb ledku s blikacim obvodom... vsetci zavideli
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 70 Registrován: 22.11.2009 Bydliště: Prievidza Člen číslo: 460 ![]() |
tak som si dnes v noci o pol jednej dokoncil upgade jedneho starsieho 1W lampasika na ledku Xp-E Q5 a vravim si idem vyskusat z okna posvietit:) a jak sa tak vykuknem z okna sidlisko vymrete len jeden chalan ide po chodniku a svieti si niakym FL po okolitych barakoch:D to je nahodicka:D bliknem na neho on na mna chvilu posvieti a ide dalej:D
-------------------- ITP A3 eos upgraded
Green Laser 50 mW No Name upreded na Cree XP-E Q5 home made bastl XM-L XMDL 3W upgrade na XP-G R5 SMALL SUN XM-L T6 Ultra Fire WF-602C 16430, 2,8A, XM-L T6 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Si to před cca 30min mašíruju na kole s CikánímSnem (4*xml) okolo vesnice se psem a najednou se zpoza zatáčky uplně nečekaně objeví BMW...
Samozřejmě dostal plnou jebu do xichtu, tak zastavil a řve na mě, abych sesedl z motorky nebo mi dá do držky.. Když se rozkoukal a viděl, že jsem na kole, jeho obličej se sesunul lehce k zemi a nechápal.. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Jo, po dnešní projíždce se asi nevyhnu nějákýmu bastlu na kolo.. Vozit romisena na řidítkách je strašně nepraktický a vydrží to sotva 30min..
-------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
V noci z neděli na pondělí u nás na parkovišti někdo vycucnul 3 auta plný benzínu. A přitom tam dost často svítím z okna...
![]() -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Kdy sem byl na posledy na prochádzke ze susedu, tak mi vykládála že minuly tyden mela návštevu (kámošku a s klukem) a na v noci bylo prijemne venku ,a sedeli na lavičke na dvure a já sem si svitil na dvore
![]() Pak tá jí návšteva ríká: ,,a že se už blizká že pujdeme dum aby nás nechytila burka .... ![]() -A suseda a to níc to si jen sused svití ![]() -Ona s prekvapenín a s výrazem na tvári ( ![]() ![]() Je bít hezké Flashaholicem ! ![]() Tento příspěvek byl editován Dežo: 9.7.2011 11:50 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() CRI snob ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 815 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
mne sa stalo niečo podobné s Ultrafire C2 XM-L:D brat bol večer vonku pri činžiaku, a ja som zo 7 poschodia začal svietiť na stromy (on ale cez ne na mňa nevidel), FL sa mi najprv zapol v low mode, tak som začal prepínať na high mode, a potom mi doma hovorí, že si najprv myslel, že sa nejaká pouličná lampa rozsvecuje
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Kdy sem byl na posledy na prochádzke ze susedu, tak mi vykládála že minuly tyden mela návštevu (kámošku a s klukem) a na v noci bylo prijemne venku ,a sedeli na lavičke na dvure a já sem si svitil na dvore ![]() Pak tá jí návšteva ríká: ,,a že se už blizká že pujdeme dum aby nás nechytila burka .... ![]() -A suseda a to níc to si jen sused svití ![]() -Ona s prekvapenín a s výrazem na tvári ( ![]() ![]() Je bít hezké Flashaholicem ! ![]() Dežo a sousedku už jsi přetáhnul na flashaholickou stranu? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
MAOFKO:
![]() ![]() TOMMU: no zatím ne,ALE od poslednej setkání (nevím kdy) mi rekla že proč si tahám ten FL ze sebu, že nech zasvitím (v pritomností jí kámošky) a nejako ostalo MOC ticho já vypnul ![]() ![]() A co se tiče pritelkyni už to je na dobrej ceste bude taky Flashaholička ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
MAOFKO: ![]() ![]() TOMMU: no zatím ne,ALE od poslednej setkání (nevím kdy) mi rekla že proč si tahám ten FL ze sebu, že nech zasvitím (v pritomností jí kámošky) a nejako ostalo MOC ticho já vypnul ![]() ![]() A co se tiče pritelkyni už to je na dobrej ceste bude taky Flashaholička ![]() Aha já myslel, že sousedka je na dobré cestě, když jí bereš na vycházku. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Priateľkyňa sa hraje s Dežovým Sipikom, susede dá len podržať.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 1.8.2025 - 10:06 |