![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
![]() ![]() Jinak DX je čínský obchod, ne americký. Doručení trvá asi ty 2-4 týdny. Kvalita je občas mizerná, ale pro tohle použití asi ok. Pokud ti nedělá problém přepájet jednu ledku a nechce se ti brát ze zahraničí, tak jak jsem psal. Můžeš zkusti např tohle http://shop.emos.cz/zbozi/1440013101-led-s...oda-1w-na-3xaaa a na official.cz napiš mail, že by si chtěl koupit LED SSC P4 U2 na hvězdě. Tu do toho světla dáš a budeš mít dělo za pár šupů. Nechce se brát ze zahraničí, ono to je vcelku fuk, pokud je zadara poštovný.. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
A co si myslíte o této: Ultrafire WF-501B + High Powered 3W InfraRed IR Drop-in Module for WF-502B Style Flashlights (8.4V)
IR přisvětlování by se mi taky dost hodilo.. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic wixii ;) ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 858 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Trenčín Člen číslo: 7 ![]() |
ak tam vymenis povodne sklo za mliecne alebo nejaky difuzer, tak preco nie? to uz zalezi iba na tebe, ktore svetlo ti bude viac vyhovovat.
a treba citat komentare: Cons: Not bright at all. Very disappointing build quality and very poorly finished Cons: It doesn't fit ANY of my 18650 batteries. ... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
Ja bysom vzal WF-502B a k tomu ten IR modul a máš garanciu, že ti to bude presne pasovať. Už len prehodíš moduly aký práve potrebuješ.
Ja mám objednaný WF-502B 1W UV a romýšľam, že tiež vezmem IR modul. -------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic wixii ;) ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 858 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Trenčín Člen číslo: 7 ![]() |
nj, ale defaultna LED Cree P4 je dost chladna. na kamere to bude poznat, aj ked sa to mozno da doladit s white balance. no radsej nieco s Cree Q5.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
P4/Q5 značí jen světelný výkon, s odstínem to nesouvisí. Jaký odstín dostaneš je u DX stále loterie a je jedno jestli v tom je P4 nebo Q5. Tu 502B s UV modulem mám objednanou taky:)
-------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
P4/Q5 značí jen světelný výkon, s odstínem to nesouvisí. Jaký odstín dostaneš je u DX stále loterie a je jedno jestli v tom je P4 nebo Q5. Tu 502B s UV modulem mám objednanou taky:) Jen maličké OT, k čemu UV? ![]() ![]() ![]() Nebo, jestli tím chcete kontrolovat, zdali utřela vaše přítelkyně všechen prach.. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Prostě to chci vyzkoušet, that's all:)
-------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
ked uz offtopic..
ja mam 12ledkovu na 3AAA za 5usd, pretoze 502B nebola zrovna skladom. a v podstate som aj rad, pretoze uz mam v supliku nielen neonku, ale aj toto ledkove. po case to omrzi. jo a vsetky P4 z DX co som mal boli viac do modra proti Q5. to iste aj na roznych beamshotoch. mozno iba nahoda, ale uz to tak mam zafixovane ze P4 je rozsirena v chladnejsom bin-e. EDIT: UV je super na "nabijanie" fosforovych/GITD veci :-) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Je v tom 5mm LED, ale klasický shit to není ![]() http://www.ledmania.cz/recenze/fenix-e01 Něměl jsem vůbec čas něco řešit s kamerou a podobně, takže asi koupím tohohle prcka.. -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Druhé téma jsem podle tvého přání smazal. Ale jinak myslím, že na kameru to bude příliš slabý.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Druhé téma jsem podle tvého přání smazal. Ale jinak myslím, že na kameru to bude příliš slabý. Do interiéru (LAN párty) to bude stačit.. A na klíče bude ok.. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No jo na LAN párty by tě s příliš silným světlem akorát vyhodili:)
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No jo na LAN párty by tě s příliš silným světlem akorát vyhodili:) Twe, já bych se nenechal ani když bych měl světlomet od auta.. ![]() ![]() e: jinak, musím pochválit seriózní přístup na Kronium.cz... -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 1.7.2025 - 10:49 |