![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Přibývají nám další soupeři:)
Lumapower MVP Turboforce - SSC P7, reflektor zřejmě podobně velký jako u L900, 3 režimy + strobe. Napájení 2x18650. Cena ale kolem 200$ Wolf-Eyes Superstorm - 7xCree XR-E, 1300 lumenů. Malý reflektory, takže kužel bude spíš do šířky. Cenu jsem zatím nenašel, ale asi bude hodně vysoká. -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED Greenhorn ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 4 787 Registrován: 24.2.2008 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 16 ![]() |
pacia sa mi taketo velke P7cky ... ale dufam, ze tu velkost maju kvoli sile a poriadnemu svetelnemu kuzelu a nie iba preto, ze vacsie sa budu lepsie predavat ...
-------------------- Author Xenon, Sigma Elipsoid, Cateye EL300, MTE Rebel, Ultrafire 606A1@Q5, 2x MXDL@R2 WG, WF-400@P7 CSVOI, 4x Ultrafire C2@P7 DSVNJ+Sekonix Col#1, 2x TR801@P7 DSVNJ Akoray K-106, KD Cree Q3 5A, SacredFire NF-08 zoom, KD Cree Q3 zoom, 5xNF-500 Q5 zoom, Bastl 6xCree -> 1400lumen, Solarforce L900M@6xCree Q5 1500+lumen mod Uniquefire HS801@Phlatlight SSR-90, Endurer 4x18650 4xCree MCE M-bin WH 3000+ lumen, Police 2D Maglite SST-90 aspherical 2000+lumen thrower Romisen RC-T5 4x XP-G R5 1500+ lumen mod, 10xCree MCE 5C 4000K Hyperboost 6000+ lumen bike light - yeeaaah, it's done !!! Niekto vidi, niekto svieti ... A niekto svieti a vidi ... (pepko) Predstavte si lampu! Nech je akokoľvek umelecky a zaujímavo zdobená, musí predovšetkým svietiť! (Honoré de Balzac) Světlo umírá jenom příchodem ještě většího světla, ještě většího, většího světla. (Otakar Březina) Je dokonalejšie svietiť ako svetlo len vidieť. (Tomáš Akvinský) Ty brdo! Now that's a clean mod, looks awesome! This is the flashlight I needed when I met wolves in a Slovak forest at night :-) Yeeehaw! (Erasmus CPF) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
To je důležitý pro securiťáky. Můžou tím lidi mlátit po hlavě
![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Móóóc pěkné. Kdyby Lumapower stála 1500,- a Wolf-Eyes 2000,- tak snad už větrám peněženku a oznamuji členkám své sbírky, že jich bude zase více :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 19 Registrován: 25.2.2008 Bydliště: Mladá Boleslav Člen číslo: 17 ![]() |
Tak a MVP Turboforce je objednaná
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED Greenhorn ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 4 787 Registrován: 24.2.2008 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 16 ![]() |
-------------------- Author Xenon, Sigma Elipsoid, Cateye EL300, MTE Rebel, Ultrafire 606A1@Q5, 2x MXDL@R2 WG, WF-400@P7 CSVOI, 4x Ultrafire C2@P7 DSVNJ+Sekonix Col#1, 2x TR801@P7 DSVNJ Akoray K-106, KD Cree Q3 5A, SacredFire NF-08 zoom, KD Cree Q3 zoom, 5xNF-500 Q5 zoom, Bastl 6xCree -> 1400lumen, Solarforce L900M@6xCree Q5 1500+lumen mod Uniquefire HS801@Phlatlight SSR-90, Endurer 4x18650 4xCree MCE M-bin WH 3000+ lumen, Police 2D Maglite SST-90 aspherical 2000+lumen thrower Romisen RC-T5 4x XP-G R5 1500+ lumen mod, 10xCree MCE 5C 4000K Hyperboost 6000+ lumen bike light - yeeaaah, it's done !!! Niekto vidi, niekto svieti ... A niekto svieti a vidi ... (pepko) Predstavte si lampu! Nech je akokoľvek umelecky a zaujímavo zdobená, musí predovšetkým svietiť! (Honoré de Balzac) Světlo umírá jenom příchodem ještě většího světla, ještě většího, většího světla. (Otakar Březina) Je dokonalejšie svietiť ako svetlo len vidieť. (Tomáš Akvinský) Ty brdo! Now that's a clean mod, looks awesome! This is the flashlight I needed when I met wolves in a Slovak forest at night :-) Yeeehaw! (Erasmus CPF) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
No, tak to abych si šlehnul ne?
![]() ![]() Teď se trápím s mým Rattlesnakem. Jezdíme strašný štreky a vždycky bydlíme v zóně, kde je absolutní světelnej smog. I když najdu tmu, jsou všude protisvětla. Amíci svítí kde to jde a nemám šanci jet někam dál, protože přijíždím v deset večer na hotel a odjíždím v půl devátý ráno. Dneska jsem zkusil pofotit něco, ale výsledek je příšernej. Navíc jsem měl ve Sniperovi novou a v Rattelsnakovi trochu vybitější baterie, takže výsledek mě trochu vyděsil ![]() Do té doby se tu mějte.. A Milane, čekáme tu na beamshoty tvé nové Lumapowerky, k níž Ti gratuluju. -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
||
Výdrž Solarforce L900. Výrobce uvádí 110 minut, s unprotected bateriemi to opravdu dosáhnete. Ale důrazně nedoporučuju je používat, po tomhle testu měly baterie 0,8V 1,1V a 3,3V... Ty obě hluboce vybité se po půlhodině vzpamatovaly na 3,1V,
Jinak koukám, že se objevila Solarforce L900M na 2x18650. Jen ten popis asi není úplně přesný. Co jsem pátral jinde, tak by měla mít dva režimy "900" a 450lm. -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
||
![]()
Příspěvek
|
|
Tak jen update k těm hluboce vybitým liion bateriím. Ve wf-139 se "nabíjejí" ale napětí jim stoupá jen velmi pomalu (kupodivu se ani nezahřívají). Momentálně nová nabíječka od solarforce je po chvíli odmítne dál nabíjet. Takže ty aku jsou na vyhození...
-------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak jen update k těm hluboce vybitým liion bateriím. Ve wf-139 se "nabíjejí" ale napětí jim stoupá jen velmi pomalu (kupodivu se ani nezahřívají). Momentálně nová nabíječka od solarforce je po chvíli odmítne dál nabíjet. Takže ty aku jsou na vyhození... no ty clovece ... to tie liion nemaju moc velku odolnost ... mam jednu vyrobenu unprotected, tak si na nu musim davat velky pozor ... -------------------- Author Xenon, Sigma Elipsoid, Cateye EL300, MTE Rebel, Ultrafire 606A1@Q5, 2x MXDL@R2 WG, WF-400@P7 CSVOI, 4x Ultrafire C2@P7 DSVNJ+Sekonix Col#1, 2x TR801@P7 DSVNJ Akoray K-106, KD Cree Q3 5A, SacredFire NF-08 zoom, KD Cree Q3 zoom, 5xNF-500 Q5 zoom, Bastl 6xCree -> 1400lumen, Solarforce L900M@6xCree Q5 1500+lumen mod Uniquefire HS801@Phlatlight SSR-90, Endurer 4x18650 4xCree MCE M-bin WH 3000+ lumen, Police 2D Maglite SST-90 aspherical 2000+lumen thrower Romisen RC-T5 4x XP-G R5 1500+ lumen mod, 10xCree MCE 5C 4000K Hyperboost 6000+ lumen bike light - yeeaaah, it's done !!! Niekto vidi, niekto svieti ... A niekto svieti a vidi ... (pepko) Predstavte si lampu! Nech je akokoľvek umelecky a zaujímavo zdobená, musí predovšetkým svietiť! (Honoré de Balzac) Světlo umírá jenom příchodem ještě většího světla, ještě většího, většího světla. (Otakar Březina) Je dokonalejšie svietiť ako svetlo len vidieť. (Tomáš Akvinský) Ty brdo! Now that's a clean mod, looks awesome! This is the flashlight I needed when I met wolves in a Slovak forest at night :-) Yeeehaw! (Erasmus CPF) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 91 Registrován: 29.5.2008 Člen číslo: 92 ![]() |
Podla toho grafu to vypada ze L900 ma docela ucinu elektroniku. To sa mi moc paci. Je to jedna z veci co povazujem za nevihnutnost Snad este keby bolo par fotecek
![]() -------------------- Fenix L2D; RaidFire SPEARTM; SolarForce L950M; ZebraLight H60
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
||||||||||
Nějaké fotečky by se snad i našly:)
L900 - T700 (bez nástavce na 3x18650) a Lumapower MVP Solarforce L900 - Solarforce T700 detaily: Aurora AK-P7-5 - Lumapower MVP detaily: -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|||||||||
|
||||||||||
![]()
Příspěvek
|
|
fotka l900m (stojí uprostřed) ze shoudianu.
-------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 201 Registrován: 11.2.2008 Bydliště: Střední Morava Člen číslo: 6 ![]() |
Tak vzhledově je ta Lumapower MVP Turboforce opravdu sexy. Taky se mi líbí, že jsou tam hezky odstupněné tři plně dostačující režimy + strobe a že je vypínač i u hlavy. Ovšem kde dospěli k tak zbytečně velké ceně...
![]() Jinak si myslím, že vzhledem k šířce těla, která je příjemných 28mm, by možná nebylo špatné znovu oprášit "C baterie" a značně je ve výrobě rozšířit. Díky tomu, že jsou kratší(což se mi jeví jako velké plus) a relativně ne o moc tlustší, než 18650aku, tak by se dali do tak dlouhé svítilny umístit články tři, na podporu výdrže - tím ale netvrdím, že by se do ní vlezly, jen jsem tím naznačil, aby se rozšířily jak Cčka, tak i svítilny pro ně s příjemnou šířkou těla do 30mm. Dají sehnat s kapacitou až kolem 3000mAh, takže tohle je OK. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
Ahojte komunito
![]() ![]() ![]() Sliboval jsem sliboval, recenzi na ty Wolf-Eyesy P7, co mám. Bohužel, máme tady vražedné tempo práce a přesunů a stále platí, že bydlíme vždy v nějakém "motelovém městě", kde aby člověk pohledal místo na beamshoty. Jinak holky (Sniper P7 a Rattlesnake P7) jsou fakt dobrý, nabírám aspoň zkušenosti vyjma těch v úplné tmě. Jak tak koukám, tak už ani nedoufám, že recenze s pěknými beamshoty bude udělaná tady v US, spíš až po příjezdu domů. Vzhledem k tomu, že se vracím 19.11. a na chalupu jedu 21.11., počítám že do konce měsíce. To je ale nejzažší termín, slibuju. Myslel jsem, že to půjde jako po másle, ale kde nic, tu nic. Aspoň řeknu, že od Wolf-Eyes bych klidně koupil znovu. Na druhou stranu u tak drahých světel bych očekával lépe vycentrované LED, což u mých kusů není pravdou... No nic, zdravím Vás, mějte se. -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Těšíme se:) Ovlivňuje to centrování nějak kužel? S texturovaným reflektorem to obvykle ani znát není.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Musím říct, že opravdu nepozoruju nějaký důsledky jejich nepřesnosti. Víc bude jasný vám zkušenějším až konečně udělám všechny ty beamshoty.
-------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak jsem dodělal recenzi na Rattlesnaka P7, ale zatím jenom v angličtině, protože tu jsem začal dělat dřív, tak jsem to chtěl mít z krku... českou sem šoupnu podle času tak do týdne, do té doby dám odkaz na tu na CPF: http://www.candlepowerforums.com/vb/showth...375#post2718375 ...no angličtinu mám takovou jakou mám, ale domluvím se
![]() -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Tak jsem dodělal recenzi na Rattlesnaka P7, ale zatím jenom v angličtině, protože tu jsem začal dělat dřív, tak jsem to chtěl mít z krku... českou sem šoupnu podle času tak do týdne, do té doby dám odkaz na tu na CPF: http://www.candlepowerforums.com/vb/showth...375#post2718375 ...no angličtinu mám takovou jakou mám, ale domluvím se ![]() Pěkné svítilny, pěkná recenze, pěkný večer :-) -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Díky, Tobě taky
![]() To Jirik- Jirko, na CPF při dělání té recenze mi šlo přidávat dost velký množství obrázků. Co mám prosímtě udělat, abych mohl tady na FMF přidat víc než defaultní povolený počet (nevím kolik to je, ale méně než potřebuju)? Mám využít příloh? Dík za radu a sorry za off-topic. -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 15.7.2025 - 18:27 |