![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Vyzera ze baterie su zapojene pararelne a pisu tam "35W" takze ak je to pravda tak do siestich paralelne zapojenych LEDiek by malo ist viac ako 10A takze na 1 LEDku cca 2A.
Takze FL s dobrym pomerom oslnovanie/cena ![]() SR96 bude na tom aspon 10x horsie. Tento příspěvek byl editován zoom: 4.11.2013 06:24 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
dnes som nasiel toto: http://www.ebay.com/itm/SKYRAY-8500-Lumens...271292211200%26 nebude to trochu uz moc? toto dlho na max asi nepojde...ze? Ze šestice XM-L T6 dostat 8500 lm umí jen vskutku zdatný číňan (chinalumens) :-) Papír (internet) snese všechno. A kdyby to měl na mědi a pral do toho třeba 4A, tak (velmi zhruba) 6 x 4 = 24A dělěno čtyřmi (18650kami) je 6A na baterii (bez účinnosti driveru). V tom asi nemá cenu se patlat. Ale věřím, že i těch reálných 1000 - 2000 lm leckoho potěší (než mu vyhoří driver). -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Ty lumeny to bude určitě mít, vždyť to "hodně svítí".
![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 4.11.2013 14:11 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Stát to polovic, tak je z toho baculatej CikáníSen.
Pustit to na DD, ale to by chtělo vskutku silný kablíky. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
A azbestovou rukavici
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
no asi to tan vykon mat nebude,to vieme vsetci...ale skor premyslam,ci to da viac,nez 4 ledkovy king...asi ano,ale iba na par minut...rozobral niekto niekedy kinga z miestnych lumentalne postihnutych?
![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() CRI snob ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
Tak Nitecore HC 50 už je v predaji na hkequipment, za 59,95$
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Chvalihodne je ze tam dali XM-L2 teda trochu menej energie sa meni na teplo.
Aj nejake rebra to ma ale stale si myslim ze cely relativne maly priestor na cele treba pri vykonnejsich celovkach vyuzit len na chladenie. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Dneska jsem byl v Letňanech na veletrhu "For Energo/Automation/Elektron" a hodil jsem řeč s lidma, co tam nabízeli LED reflektory.
Zaprvé, měli tam představený novinky alá reflektory z DX (ptal jsem se na výrobce a sám prodejce říkal, že Čína). Zadruhé, "BombProof" reflektor do hodně těžkých podmínek, bohužel, žádný inovace, nic. Ledky tam byly nějáký starý Luxeony. Když jsem se ho ptal, proč používají tak staré LEDky, tak si vůbec nevěděl rady, jak odpovědět. ![]() Jinak, kdo tam bude mít cestu, jsou tam fakt libový elektrokola - jakože "FAKT LIBOVÝ". ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE Dneska jsem byl v Letňanech na veletrhu "For Energo/Automation/Elektron" Kdybych měl čas, tak jsem se tam taky chtěl podívat, ale nestíhám. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak teď se všichni styďte, vaše lumenomety jsou nic oproti tomuto..
![]() ![]() http://www.instructables.com/id/Dot-matrix...handbike-light/ -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() CRI snob ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
Dnes som objavil celkom zaujímavú znaku FL, FavourLight. Čo na to hovoríte?
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 44 Registrován: 13.9.2011 Člen číslo: 7 927 ![]() |
dnes sem náhodou narazil na FAT STAR... nevim zda tu někde už o ní něco je ale nevypadá zle
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
QUOTE ak teď se všichni styďte, vaše lumenomety jsou nic oproti tomuto.. Říkal jsem si, kde sebral takovou pěknou krabičku a on si ji vytisknul. ![]() QUOTE dnes sem náhodou narazil na FAT STAR... nevim zda tu někde už o ní něco je ale nevypadá zle Safra. To se budu muset hodně snažit, abych s tou novou svítilnou, jenž snad někdy dám dokupy (ale dřív jak za rok ne) ohromil. ![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 3.12.2013 23:27 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
SST-90 mají malou účinnost. Kdyby se vyměnily za XM-L2 a doplnily do zbývajícího prostoru, pravděpodobně bys měl větší výkon a lepší thrower...
Tento příspěvek byl editován Benik3: 4.12.2013 00:27 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 174 Registrován: 15.11.2008 Bydliště: Mladějov Člen číslo: 189 ![]() |
FAT STAR byl před 3 lety bomba http://www.candlepowerforums.com/vb/showth...-more-beamshots, ovšem nikdy jsem nepochopil uspořádání reflektorů a ještě takové maličké, škoda, že se nikde nedá dočíst kolik má luxů, asi proto, že by to bylo velmi málo a kdejaká svítilna dnes s XML2 by to přesvítila.
Hodnota 18 000 lumen je hezká, ale je udávaná přímo na LED, samotného by mě zajímalo kolk asi lumen muže mít reálně. I SST90 výkonu 2250 lumen nedosáhli, před třemi lety měli sotva 2000 lumen, i Olight SST90 měl výkon cca 1500 lumen viz údaj http://www.candlepowerforums.com/vb/showth...BEAMSHOTS-VIDEO (uprostřed stránky) test v integrační kouli nemužu už najít, takže tento FAT STAR má: 2000 lm *8 (SST-90 bin N při 9A)=16000 lm přímo na LED 16000 lm -8% (ztráty na skle bez AR)=14720 lm 14720 lm -15% (malý reflektorky*) = 12500 lm, 12500 lm -5% (zahřátí LED) = 11 880 lumen ANSI, no a krásně to sedí na výkon Olight SR90 s 1500 lm před několika lety, když se vynásobí 8x. Tento příspěvek byl editován Mike: 4.12.2013 01:52 -------------------- Profesionální měření světelného toku v integrační kouli spektrometrem v TUL Liberec a měření světelných map v laboratoři s certifikací TÜV Berlin: http://...
Lehoučká čelovka na běh...................:SOLC Spider T-24 5000 lumen 59 gramů ANSIhttp://solclighting.com.... Ultra výkoná a lehká čelovka..............: SOLC Scorpion T-23 8400 lumen 79gramů ANSI http://solclighting.com.... Kompaktní cyklosvítilna.....................: SOLC Spider T-58 6250 lumen ANSI 169gramů i s baterií! http://solclighting.com.... Ultimátní čelovka s extra chlazením....: SOLC Scorpion T-44 až 12000 lumen 120gramů ANSI http://solclighting.com.... Výkonná svítilna na kolo....................: SOLC Scorpion T-73 až 12000 lumen 168gramů ANSI http://solclighting.com.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Joo, pamatuju si, jak z toho pepko byl rozhořčenej.. on s 10xMCE bike světlem a přišel týpek s FATSTAR a udávál nějáký smyšlený hodnoty.
![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
E8J 4x XM-L
www.ebay.com/itm/121235744405 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
E8J 4x XM-L Černá, šedá, zlatá a stříbrná na jednom místě... otřesná kombinace...www.ebay.com/itm/121235744405 -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Helemese, ebay lumeny!
![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 4.7.2025 - 23:36 |