![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Za chvilku bude jaro, travička se zazelená, napasou se
![]() To zvládneš ![]() Spíše mě děsí ten odběr cca 6A z jedné baterie na turbo s těmi XPL, a s Nichiema si myslím že 6 tisíc lumenů nedá, ten Eagletac se 6 kousky má 2500 lumenů (1800 ANSI). Jinak líbí se mi taky, to ne že ne... -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Soudruzi v Rusku spočítali, že s těmi Nichia to dá 6461lm. Ale samozřejmě jen na čipech, co bude za sklem, to je jiná.
![]() Tento příspěvek byl editován Tommu: 23.3.2015 14:55 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
,Spíše mě děsí ten odběr cca 6A z jedné baterie na turbo s těmi XPL, a s Nichiema si myslím že 6 tisíc lumenů nedá Pokial by tam dali styri dirvery 4s/18650 na 3s/LED tak by to nemusel byt az taky problem a dali by sa vyrabat aj varianty s prepinanim sirky svetelneho kuzela . -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
No nevím, pořád by to neřešilo to, že máš celkem 12 diod, každá vezme až 2 A, a máš k dispozici jen 4 články... Ať to zapojím jak chci, tak pořád to vychází 6A odběru na jeden článek
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
To je trága odolávat takovýmhle lákadlům :-) Žeby rodina byla zase pár měsíců o hladu? :-) zis marja,kasli na rodinu ne?? ![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
No nevím, pořád by to neřešilo to, že máš celkem 12 diod, každá vezme až 2 A, a máš k dispozici jen 4 články... Ať to zapojím jak chci, tak pořád to vychází 6A odběru na jeden článek Samozrejme suhlasim ale dodat 6A na chvilkove TURBO posvietenia napr. na 30sek sa s kvalitnými batériami hlavne IMR este da dajme tomu 50x . Ale ak by to bolo zapojene 1s/18650 na 1p/LED tak by to koli úbytkom napatia tych 6A vôbec nedalo alebo ked tak len 1 x 30sek po nabiti. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
I já jsem rodina, i já bych měl hlad :-))) A hlad je sviňa! :-)))
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
I já jsem rodina, i já bych měl hlad :-))) A hlad je sviňa! :-))) no boze,tak si daj jarny post:))jak ja:) -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak už známe odpověď, Meteor M43 na turbo bude tahat z baterií 8A, takže asi jedině IMR články...
http://intl-outdoor.com/noctigon-418650-me...-m43-p-864.html https://drive.google.com/file/d/0B0WEb-Dpmr...LTTg/view?pli=1 Jinak to ovládání, nepřipomíná vám to Petra, alias doktora MengeLED, a jeho čelovky Lucifer? S kvalitním tlačítkem je to ovládání bezvadné, momentálně je to má nejpoužívanější čelovka -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
To je nádhera. Po dlouhé době něco, co mě opravdu nadchlo. Ovšem vzhledem k tomu, že můj zaměstnavatel nám po více než pěti letech bez jediné koruny prémií opět zase ... řekněme nezkazil penězi charakter, budu muset vášně trochu utlumit.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE Jinak to ovládání, nepřipomíná vám to Petra, alias doktora MengeLED, Připomíná, ale při pohledu na toto, je Petrovo schema ovládání primitivní a snadno pochopitelné. ![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Manker Godmes , taky moc hezká hračka. Tady dokonce o 40$ levněji... Programování a dálkové ovládání přes Bluetooth, zobrazení teplot na mobilu, závit pro stativ... Moc pěkné. To si taky nekoupím
![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
To propojení s mobilem, by mohlo být inspirací pro kolbabu.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Tak sem taky něco přidám. Když dorazil balíček od Tommu, z akterý moc děkuji, tak sem náhodou při hledání IR ledek v GMku narazil na tohle a docela by mě zajímalo, jestli to fakt těch 70kcd bude mít. Asi na pokus jednu koupim
![]() ![]() a ještě tohle mě překvapilo. GMko už nejsou 100 ale 50 let za opicema ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
70kcd to mít nebude, protože to má 72000-80000 mcd
![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
no s trochou štěstí by to mít mohlo těch 72Cd, má to úhel jen 8°...
Jinak nejvíc měly Nichia NSPW500GS-K1 s 44Cd a 15° úhlem. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Inac pisu ze ma az 16000 K
![]() Pozn. Uvadzanie ( 2500 mAh, 72000 mcd,......) urcite nevymyslel technik ale nejaky marketingovy "LUMEN". -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak už známe odpověď, Meteor M43 na turbo bude tahat z baterií 8A, takže asi jedině IMR články... http://intl-outdoor.com/noctigon-418650-me...-m43-p-864.html https://drive.google.com/file/d/0B0WEb-Dpmr...LTTg/view?pli=1 Jinak to ovládání, nepřipomíná vám to Petra, alias doktora MengeLED, a jeho čelovky Lucifer? S kvalitním tlačítkem je to ovládání bezvadné, momentálně je to má nejpoužívanější čelovka Su tam styri baterie zapojene paralelne takze z jednej by to bolo len 2A. Vyzera to ze tych (4*2A)*4V= 32W boostoju s tromi drivermi na 3*(1A*9V) = 27W -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Inac pisu ze ma az 16000 K 16000 K používají hodně mořští akvaristi, jen v trochu jiných výkonech... Ale marketing zafungoval, Krtek si přečetl 72000 mili a viděl ![]() Pozn. Uvadzanie ( 2500 mAh, 72000 mcd,......) urcite nevymyslel technik ale nejaky marketingovy "LUMEN". ![]() ![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak už známe odpověď, Meteor M43 na turbo bude tahat z baterií 8A, takže asi jedině IMR články... Mě to ovládání připomíná spíš Lux-RC Labs, navržené v programu NEXUS , tady jsou návrhy různých uživatelů. Ten FB1 Fat Boy je parádní.http://intl-outdoor.com/noctigon-418650-me...-m43-p-864.html https://drive.google.com/file/d/0B0WEb-Dpmr...LTTg/view?pli=1 Jinak to ovládání, nepřipomíná vám to Petra, alias doktora MengeLED, a jeho čelovky Lucifer? S kvalitním tlačítkem je to ovládání bezvadné, momentálně je to má nejpoužívanější čelovka -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 6.7.2025 - 02:51 |