![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 47 Registrován: 20.12.2010 Bydliště: Zruč-Senec (Plzeň) Člen číslo: 815 ![]() |
Teď snad poslední otázka před nákupem, vyplatí se jí objednat ze zahraničí? Na moc e-shopech jsem jí nenašel a za dva litry včetně pošty se dá koupit na českých shopech.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
kvôli záruke by som ju bral asi skôr niekde u nás. Moc si netrúfam pri reklamácii posielať čelovku za 80? niekam do číny cez našu skvelú slovenskú poštu.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 47 Registrován: 20.12.2010 Bydliště: Zruč-Senec (Plzeň) Člen číslo: 815 ![]() |
Tak jsem zvědav, kdy jí Ledshop dodá.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
Já mám teda Zebru SC600, ale kužel bude si myslím podobný té H600w.
Když by byl nějaký sraz, tak bych s váma rád pokecal a i něco přinesl na vyzkoušení. ![]() Za sebe musím říct, že bych šel (a asi půjdu - sakra že sem sem lezl ![]() Ale to je tím že je malá, lehká a má super výkon. PS: dodatek pro Blancmana - už jsem taky tak nějak zCOOLovatěl. ![]() -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100 |
|
|
![]() ![]()
Příspěvek
|
|
Ledshop dodal čelovku okamžitě, jenom já jsem neměl příležitost se s ní proběhnout. Z prvního svícení doma mi ale brada nespadla. Dosvit je naprosto shodný s čínou Z1 ovšem světla dává mnohem více. Kužel je široký a světlo příjemněji rozložené. Včera jsem se dostal konečně večer běhat a tam jdou poznat výhody Zebry, teplejší odstín je příjemnější a do očí nebije výrazný hotspot jako u Z1. Na čele ji musím usazovat jinak než starou ale pak neposkakuje, kdyby byl i střední popruh přes hlavu, určitě by to ale bylo snadnější. V otevřených prostranstvích se dá v pohodě běhat na střední režimy, jako Max 2 mám nastavený druhý nejsilnější (270lm) a s tím jsem odběhl většinu lesa. Do těžšího terénu by asi bylo potřeba víc. Jinak Max 1 režim je fakt mrtě světla, který má ale přesnou hranici před nohama, není tam žádný rozptyl. Z tohoto porovnání ale musím dobře hodnotit i Z1 za cenu asi 350kč (jenom svítilna)je supr lehká čelovka s velkým dosvitem, snadným ovládáním 3 režimů. Kužel je užší, světlo je bílé a je ho méně ve srovnání Max režimů. Na svojí velikost ale právě způsobuje úžas neosvícených a proto už sem jich objednával snad 7 kusů.
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Já mám teda Zebru SC600, ale kužel bude si myslím podobný té H600w. Když by byl nějaký sraz, tak bych s váma rád pokecal a i něco přinesl na vyzkoušení. ![]() Za sebe musím říct, že bych šel (a asi půjdu - sakra že sem sem lezl ![]() Ale to je tím že je malá, lehká a má super výkon. PS: dodatek pro Blancmana - už jsem taky tak nějak zCOOLovatěl. ![]() No je pravda že také nejsem už úplně zastánce úplně teplé. Začíná se mi líbit H502 tak jsem zvědav jak to dopadne. Měl sem tu čest teď testovat H51W a nového Fenixe HL30 a musím říct že to studenější světlo mi bylo v tu chvíli příjemnější. "Stejně budem jednou všichni studení" ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 10 Registrován: 21.12.2011 Bydliště: Krušné hory Člen číslo: 9 328 ![]() |
Sháním "dokonalé EDC"
![]() Mimochodem, S6330 vypadá jako slušné dělo, ale to už na EDC nebude. EDIT: Mohl jsem hledat i líp: CPF ![]() Tento příspěvek byl editován Jeroneemo: 4.10.2012 12:51 -------------------- Olight T-25 Tactical
ITP A2 Eos, ITP A3 Eos Fenix HL21, Fenix HL30 Zebralight Sc62w |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Sledovali jste někdy, jestli jim ty termíny vycházejí a teď v říjnu ji tedy fakt pustí? Někdy jim vycházejí, někdy hrubě nevycházejí, ale tohle vypadá už jako celkem jistota, že by to mohlo být v říjnu. -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 42 Registrován: 1.1.2010 Člen číslo: 511 ![]() |
Tak od konce minulýho tejdne jsem šťastným majitelem H600
![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Kto má sc 52 ku už ?
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 261 Registrován: 6.12.2010 Člen číslo: 799 ![]() |
No asi tazko ju niekto bude mat, shipping zacina 20. novembra. Ja osobne cakam na SC52 s XP-G2, kvoli menej floodovemu kuzelu. Ma vyjst zaciatkom buduceho roka. Aj ked vieme ako to s tymi terminami u Zebry chodi..
-------------------- EagleTac M3C4 3x XR-E NW /// Armytek Viking v3 XP-L Warm /// Armytek Wizard v3 XP-L Warm /// Armytek Predator PRO v3 XHP35 Hi Warm /// Armytek Wizard PRO v3 XHP50 Magnet USB Warm /// Zebralight SC53W XP-L2 /// Fenix HL10 + Nichia 219B
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak po nějakých kilometrech naběhaných s H600w musím jen prohlásit, že jí miluju. To je všechno
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 261 Registrován: 6.12.2010 Člen číslo: 799 ![]() |
Tak po nějakých kilometrech naběhaných s H600w musím jen prohlásit, že jí miluju. To je všechno ![]() No, a ja som sa tej mojej musel zbavit. Po tom, co som videl ake svetlo vychadza z Nichie 219, musel ten zlto-zeleny blivajs vychadzajuci z "neutralnej" XM-L z domu prec. To uz je raz osud tint-uchylov.. -------------------- EagleTac M3C4 3x XR-E NW /// Armytek Viking v3 XP-L Warm /// Armytek Wizard v3 XP-L Warm /// Armytek Predator PRO v3 XHP35 Hi Warm /// Armytek Wizard PRO v3 XHP50 Magnet USB Warm /// Zebralight SC53W XP-L2 /// Fenix HL10 + Nichia 219B
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No, a ja som sa tej mojej musel zbavit. Po tom, co som videl ake svetlo vychadza z Nichie 219, musel ten zlto-zeleny blivajs vychadzajuci z "neutralnej" XM-L z domu prec. To uz je raz osud tint-uchylov.. Já sem na ní přešel ze studenýho odstínu Z1čky a sem spokojenej, na běhání v lese je to vhodnější. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
...Jediný co jsem nevykoumal, je rozebrání čelovky. Lesklej kroužek co nejspíš drží sklíčko nad reflektorem nemá žádný drážky, nebo něco podobnýho, co by naznačovalo že se to dá rozebrat odšroubováním toho lesklýho kroužku... Zebry jsou standardně nerozebiratelné. (ne bez poškození) -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 359 Registrován: 5.10.2010 Bydliště: almost ukr, kosice Člen číslo: 736 ![]() |
snad sa buduci tyzden dockam aj ja svojej sc52
![]() -------------------- mam: Big Head!, Zebralight H600W MkII, HEXBRIGHT, DQG tiny IV AAA nw, Klarus P2A, Zebralight SC52, Zebralight H600w XM-L nw, Tank007 e09 XP-E, DRY 3*T6 3C!, UF C2 XM-L2 T4 5B1 80+CRI, "Solarforce L2" s predlztrubkou a XM-L T4 5A3 3-18V, LL H7 XP-G Q2 hicri s akupackom, UF-2100 XM-L T5 4B, Small Sun ZY-T08 XM-L2 U2 1C dedomed na medi, UniqueFire UF-T20 XM-L2 T6 3C na medi, NEW 612 XP-G R5 nw, Lumintop L1C XP-G
mal som: UQ HS-802 XM-L (povodne R2 mala bodka, predana), MTE XM-L (povodne P7 kobliha, sla bratovi), NF-500 Q5 zoom (predana), FF-2100 XP-G R5 (predana), UF C2 XM-L T4 5A3 (predana), CQG S1 XP-E nw (venovana), DXfire C3 XP-E nw (sla svagrovi), Ultrafire M5 XP-G (venovana) budem mat: ? neutral white ftw! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 Registrován: 15.2.2013 Člen číslo: 11 873 ![]() |
Dobry den, ahoj
Chci si poridit celovku na vsestranne pouziti - beh kolo, bezky a pesi vylety v prirode. Po hledani na netu mi vychazi jako nejlepsi volba hlavne s prihlednutm k pouziti na kole zebralight h600 / h600w. Po cteni zde a ruznych for na internetu jsem byl jiz rozhodnuty pro teplejsi odstin h600w, Ale pak jsem narazil na toto srovnavaci video http://www.youtube.com/watch?v=Z0OQEkn8GxQ a prijde mi, ze ta studenejsi sviti lip. Kdyz se podivame na wikipedii http://cs.wikipedia.org/wiki/Teplota_chromati%C4%8Dnosti tam mame tabulku, kde se uvadi, ze teplota jasneho poledniho svetla ma cca 6000 kelvin, coz zhruba odpovida te studenejsi verzi. A jasne poledni svetlo je preci to nejlepsi ke sviceni, co muzeme mit, nebo ne? Takze proc tedy vetsina lidi doporucuje spise tu teplejsi, zlutavejsi variantu a jak to tedy je v praxi a kterou byste doporucili spis? Pak bych se chtel zeptat, jak by to u tehle celovky vypadalo s moznym budoucim upgrade led diody, jestli by to bylo vubec mozne, kdyz se da rozsroubovat pouze vzadu, daleko od hlavy? A aby toho nebylo malo, vsiml jsem si, ze na rozdil od levnejsich verzi nepridava vyrobce k temto celovkam nandavaci klip pro uchyceni na obleceni. Napadlo mi k tomu rovnou za par dolaru objednat klip bud pro h51, ktera je uzsi, nebo pro rucni svitilnu sc600, ktera je naopak tlustsi (nez h600). Jestli by na tom jeden z techto dvou nejak rozume drzel, jestli to nahodou nekdo nema moznost vyzkouset..? A nakonec, jestli ma nekdo zkusenosti s objednanim primo od vyrobce z ciny, jak dlouho zhruba trva dodani a jak se na tyto prichozi baliky divaji celnici, jestli to pousti, nebo s tim byvaji problemy? Mnohokrate dekuji za odpovedi PS puvodne jsem chtel poridit neco na jednu tuzkovou baterku, pravdepodobne fenix hl21 nebo zebru h51 a ptes tu jsem se dostal k te h600. co byste rikaly na tyto dve levnejsi moznosti? Puvodne jsem chtel vzit tu h51/51w, ale zase podle fotografiich na techto strankach http://fonarik.com/test/indexen.php uz sviti skoro lip ten levnejsi fenix... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 16.6.2025 - 04:48 |