![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Není sice přímo o svítilnách, ale elektrické a na akumulátor je to taky...
Potkali jsme se večer v parku a podívali jsme se na sebe. Pak přeskočila jiskra... Vzápětí mi padla k nohám a užili jsme si nádherný sex... Miluji svůj nový Taser !! -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Tak toto je riadny masaker
![]() -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
FMF sendvič.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Tak toto je riadny masaker ![]() Co je na tom masaker. Ja mam 7xXM-L s ventilátormi na cele a krmim ich zapojene v serii viac ako 3A z LiPolky 6s . Tu je to krmene z 2s takze tie ledky budu zapojene asi paralelne takze uplne nezmyselne riesenie. Pochybujem ze cez jednu potecie viac ako 1A. Je to proste taka bludicka ale vyzera impozatne a bude sa prehrievat asi len kabel. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 577 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 577 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 261 Registrován: 6.12.2010 Člen číslo: 799 ![]() |
Hellou, po dlhej dobe.
Dnes som rozbalil balicek z HKE-čka, mojho najoblubenejsieho obchodu, kde som si objednal Wizarda a dva B-čkove paňase. A zostal som kukat co mi to poslali, Wizard tam bol, ale k tomu nejaky ten shitny flešlajt na ručny pohon, na prvom obrazku. A paňase nikde. Ale ked som tento shit otvoril, vykukla na mna brutalna hongkongska vynaliezavost, ako oj*bat system s posielanim li-ioniek letecky, aspon ja si to tak vysvetlujem, tusim s tym je nejaky problem. Oni normalne vykuchali ten shitlight, donho vlozili tie paňase a poslali to ako iny tovar, na druhom obrazku ![]() Neviem ci ste tu uz taku vec mali, moc uz toto forum nesledujem, ale mna to teda pobavilo ![]() ![]() -------------------- EagleTac M3C4 3x XR-E NW /// Armytek Viking v3 XP-L Warm /// Armytek Wizard v3 XP-L Warm /// Armytek Predator PRO v3 XHP35 Hi Warm /// Armytek Wizard PRO v3 XHP50 Magnet USB Warm /// Zebralight SC53W XP-L2 /// Fenix HL10 + Nichia 219B
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() CRI snob ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 815 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
this made my day
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Tak to je slušnej nářez :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 52 Registrován: 12.2.2014 Bydliště: Brno Člen číslo: 15 348 ![]() |
Odkaz
na ultrasilnou svítilnu. Za zmínku stojí hlavně inteligentní triple nabíječka v ceně i s triple napájecími šňůrami. Patrně nutná silová záloha pro nabíjení článků s kapacitou 4000 mAh :-) Beamshot z centimetru do desky stolu taky hodně napoví. Tento příspěvek byl editován Mirek005: 3.11.2014 22:08 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
ZE ŽIVOTA:
Dobrý večer paní řidičko, silniční kontrola. Víte že vám nesvítí levý světlomet? Vím. Tak to bude za 1000 Kč... ! Hmm, když já to neumím vyměnit. Tak to bude za 1500 Kč ! Vytáhnu z kufru náhradní žárovky a sladce se zeptám... A vy to umíte vyměnit?? Policajti se po sobě poněkud šokovaně podívají a prý ,,To nemyslíte vážně, že ne?,, No máte na autě napsáno "Pomáhat a chránit ...", tak když to vyměníte, tak mi pomůžete a rovnou mě ochráníte, ne? Paní řidičko!!! Dýchněte si a jeďte!!! A řekněte manželovi, ať vám to vymění!!!! No to teda jako ne... kvůli blbé žárovce si fakt manžela pořizovat nebudu!!! Proboha jeďte!!!!!!!!!! -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Odkaz Vypadá to, že tvůj příspěvek četli na ultrasilnou svítilnu. Za zmínku stojí hlavně inteligentní triple nabíječka v ceně i s triple napájecími šňůrami. Patrně nutná silová záloha pro nabíjení článků s kapacitou 4000 mAh :-) Beamshot z centimetru do desky stolu taky hodně napoví. ![]() ![]() ![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ale to je úžasné, Horste!
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Sice to nejde vyrobit, ale napsat to Číňani můžou. Jako například 18650 s kapacitou 6000mAh.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
A od koho sa to ti cinania a vlastne aj vsetci ostatni naucili ?
Ved to ze praca je posledny sposob ako sa daju zarobit peniaze a ze na prvom mieste je klamstvo pochadza z poza velkej mlaky. Ale fakt je tem ze niektori klamu nezaobalene a to sa v civilizovanom svete predsa nepatri. Tento příspěvek byl editován zoom: 5.12.2014 07:48 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Tohle je taky dobrý :CREE NABÍJECÍ BATERKA SE ZOOMEM 3000W + PARALYZÉR a NEJSILNĚJŠÍ NABÍJECÍ BATERKA 1000W S VELKÝM ZOOMEM
![]() ![]() ![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tu svítilnu s paralizérem měl kamarád. Koupil ji v Praze v Sapě
![]() Zajímalo by mě, jestli je v ceně i malý jaderný reaktor pro nakrmení těch 3000W ![]() Tento příspěvek byl editován Benik3: 7.12.2014 17:41 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
"Ve zprávách říkali, že každý, kdo vyrazí na cesty v tomto počasí, by měl mít s sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano,svítilnu, hever a náhradní kolo....... No vypadal jsem ráno v autobuse jako debil......."
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 10.8.2025 - 05:07 |