![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE Oni normalne vykuchali ten shitlight, donho vlozili tie paňase a poslali to ako iny tovar, na druhom obrazku biggrin.gif Včera mě dorazil velmi podobný balíček z ebay. QUOTE Ve zprávách říkali, že každý, kdo vyrazí na cesty v tomto počasí, by měl mít s sebou.... ![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Přijde vědec na patentový úřad a povídá: Vyšlechtil jsem svítící vši...
No fajn, já Vám tedy ten patent zapíšu, ale k čemu to bude? No Vám a mě k ničemu, ale Chánov bude v noci vypadat jako Las Vegas... Tento příspěvek byl editován wizard: 15.1.2015 22:19 -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Na novinkách.cz vyšel článek o škodlivosti ledkových žárovek.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
No v tom případě z toho tady za chvilku bude zombie fórum...
![]() Jinak tu blbost jsem četl, ono i klasická žárovka může být škodlivá, vzpomínám jak jsem jí na základce rozbil spolužákovi o hlavu... ![]() -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Dobře, tak já si ten monitor budu podsvicovat halogenkou
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Budeme jako ta důchodkyně, co prohlásila, že elektřinu nepotřebuje, že na televizi se klidně bude dívat při svíčkách...
ještě přidám jeden vtípek: Děda se vrátí v noci ze záchoda a povídá: Babi, mi snad máme na hajzlu duchy !! Když jsem přišel, samo se rozsvítilo a když jsem odcházel, tak samo zhaslo... Dědku, to je hrozné, už jsi se zase vysral do lednice... Tento příspěvek byl editován wizard: 16.1.2015 19:58 -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
"Jsem slyšel, že nás prej americká CIA všechny sleduje a čte naše konverzace na internetu."
"To je hrozný! Napsal bych Obamovi pěkně rozhořčený mail, ale neznam jeho adresu." "Tak si to jenom ulož do schránky. On už si to přečte sám..." |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jeden aktuální:
Přijde chlap s kalašnikovem do redakce Charlie Hebdo. "To jsou ale blbý vtipy," řekne šéfredaktor. "No právě," odpoví terorista... -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Hmm ten je tak černej, že by moch sbírat bavlnu
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Manželka:
? Ako si sa mohol tak opiť? ? To bolo v sebaobrane. ? Čože? ? Okolo krčmy ma prepadol smäd. -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Bruneta píše SMS kamarádce blondýně: "38,5! Všechno mne bolí !"
Blondýna: "Tak si najdi někoho s kratším". Bruneta: "Mám horečku!" -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Narazil jsem na dobíjecí AA s neuvěřitelnou kapacitou 4700 mAh.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Proč ne? Však jsou čtyři v balení
![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 993 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
uz som to nemohol vydrzat a moja choroba naplno prepukla-vytvoril som facebookovu stranku pre moj/nas milovany sipik sk68...bude to english,aby sa aj nejaky zapadniar uchytil.aj ked vlastne na nete o tejto baterke je uz vsetko asi..racte kuknut. momentalne ich mam doma niekolko desiatok,plus nejake kopie,tak to tam asi pekne rozpisem.-.
https://www.facebook.com/sipikanditsclones -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Když už nám Magneti (mé speciální označení cikánů, co tak hezky přitahují kovy...) zlikvidovali důl v Chuchli uloupením vzpěr, tak se to sem docela hodí
![]() Ocelové město: Stalo se to v černém Kladně, romský občan žil tam na dně, obcházel snad všechny herny, něco peněz daly sběrny. V Kladně byla fabrika, a v ní hala veliká, varovných on nedbal slov, šel tam cikán řezat kov. Neměl pojem o statice, dřív kradl jen kolejnice, byl to od něj počin hloupý, v hale řezal nosné sloupy. Varovných on nedbal slov, na hlavu mu spadl krov, na břichu měl beton s dráty, traverza mu žvejkla hnáty. Kvůli tomu průseru, teď se ozvou z Bruselu, že cikáni, co tu kradou, často leží vzhůru bradou. Máme si jich hledět více, zvedaj prestiž republice, dát jim prachy, chlast a domy, a být pyšní na své Romy... -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jak ušetřit na zabezpečení domu...
Před deseti dny jsem vypnul v mém domě dvě bezpečnostní kamery. Vypověděl poplachový systém napojený na místní policii a tím jsem dobře uspořil. Potom jsem také vystoupil ze Sdružení Ostražitých obyvatelů ulice. Nakonec jsem postavil na mém dvoře pakistánskou vlajku a na stěnu domu jsem dal vlajku nového Islámského státu. Od té doby střeží policie můj dům nepřetržitě. Nikdy jsem se tak bezpečně necítil !!!! -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jistá žena letící v horkovzdušném balónu ztratila orientaci. Spustí se níž a na zemi zahlédne chlapa. Spustí se ještě níž a volá na něj: ?Promiňte, nemohl byste mi prosím pomoci? Slíbila jsem příteli, že se před hodinou setkáme a teď nevím, kde jsem.?
Muž dole odpoví: ?Nacházíte se v balónu přibližně 10 metrů nad povrchem Země. Vaše konkrétní poloha je 49 stupňů, 28 minut a 11 vteřin severní šířky a 8 stupňů, 31 minut a 58 vteřin východní délky.? "Vy jste určitě inženýr,? říká žena v balónu. ?To je pravda,? odpoví muž, ?odkud to víte?? ?Tedy,? povídá žena v balónu, ?všechno, co jste mi řekl, je z technického hlediska správně, ale nemám ponětí, co si s vašimi informacemi mám počít, neboť v konečném důsledku stále nevím, kde jsem. Popravdě řečeno, vůbec jste mi nepomohl. Nanejvýš jste můj let jen prodloužil.? Muž na to odpoví: ?Vy musíte být určitě eurokomisařka.? ?Ano,? povídá žena v balónu, ?ale odkud to víte?? ?Tedy,? povídá muž, ?nevíte, kde jste, ani kam směřujete. Díky velkému množství cizí energie jste se dostala až na současnou pozici. Slíbila jste něco a nemáte ani páru, jak to dodržet. A od lidí pod sebou očekáváte, že vyřeší vaše problémy. Faktem zůstává, že se nacházíte v naprosto stejné situaci jako před našim setkáním, ale z neznámého důvodu jsem na vině já.? -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 21.6.2025 - 22:31 |