![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
12000 lumenů s 1W LED Hanťanťon Lumileds... Myslím že jsi právě našel ledku pro svou svítilnu, to bude stačit jedna na jednu hlavu a napájení vyřešíš 1x26650 na světlo a k tomu něco na motory, chladit 7 W zvládneš pasivně...
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 469 Registrován: 4.9.2010 Bydliště: Karlovy Vary Člen číslo: 704 ![]() |
To by me zajimalo, jak tam tu CXB3070 na 4A nacpali, vcetne driveru, a prinutili ji tri hodiny svitit. Ale kdyz je to pro POLICE, tak je mozne vse!!
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Svítit 3 hodiny ji donutili nejspíš na nějaký ultramoon režim. Každý neznalý si to spojí - 3 hodiny na max výkon. Ale evidentně využívají slovíčka, aby o době svícení psali pravdu, ale už "opomenou" upozornit, že to světlo člověk uvidí jen v případě, že se podívá přímo na led.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Pomáhat a chránit...
Při střídání směn policajtů povídá v šatně jeden druhému: ?...čoveče, to byl dneska zase den! Stojím na kraji křižovatky a najednou ke mně přijde takový malý klučík a povídá - pane policisto, můžu se vás na něco zeptat? - a já mu říkám - samozřejmě, že můžeš chlapče. A on se zeptal - točí se Země kolem Měsíce, nebo Měsíc kolem Země?? ?Hmm..., těžká otázka. A co jsi mu řekl?? ?No, takovou vyhýbavou, neutrální odpověď.? ?...a jakou?? ?Táhni do prdele ty malej hajzle zasranej, nebo dostaneš pendrekem přes držku, až se z toho posereš!!!? A ještě jeden obrázkový, to jsem málem spadl ze židle ![]() -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Program ČT1 17.listopadu 2016...
6.00 - 7.00 ? Proč svatý Václav konvertoval k islámu? (naučný pořad z české historie) 7.00 - 8.00 ? O zlobivém Ježíškovi aneb Proč už nechci Vánoce (veselá pohádka pro nejmenší) 8.00 - 9.00 ? Putování do Mekky (cestopisný film) 9.00 - 10.00 ? Je Země kulatá ? (největší omyly současné vědy - publicistický pořad) 10.00 ? 11.00 ? Halal porážka zvířat v české kulturní tradici (přímý přenos) 11.00 - 12.00 ? Volba Miss Burka 2016 - finále a konečné odhalení tváře Miss 12.00 ? 13.00 ? Byla jsem znásilněna, jaký trest mi za to hrozí? (právní poradna Šaría) 13.00 ? 15.00 ? Modlitby z mešity - komentuje El Halík 15.00 - 17.00 ? Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko (přímý přenos zábavné popravy nevěřících u propasti Macocha) 17.00 - 19.00 ? Večerní modlitby - alias s koberečkem za vykoupením 19.00 ? 20.00 ? Bude mi dvanáct a mám svatbu aneb Zítra nemusím do školy (žertovný pořad) 20.00 - 22.00 ? Kozy, ovce a další partnerky (erotický pořad pro dospělé muže) 22.05 - 23.30 ? Noční hudební proud s názvem U pastýřské píšťaly -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 109 Registrován: 14.5.2015 Bydliště: Přelouč Člen číslo: 15 576 ![]() |
Absolventka humanitní fakulty začne pracovat pro islamofilní neziskovku a pomáhá imigrantům u hranic. Za měsíc píše domů: "mami dostala jsem od uprchlíků AIDS!"
Maminka odpoví: "Já se v těch tvých vyznamenáních moc nevyznám, ale říkala jsem o tom sousedům a celá ulice ti to moc přeje!" |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Tak už asi vím, odkud má Alan ten pěkný avatar.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Bingo!
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Narazil jsem na docela silné světlo. Ale není už moc přenosné. Hlavně potřebuje napájení 230V.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jednou takhle hopsá slepý zajíček po pěšince, když zakopne o tlustého hada.
"Oh, promiňte, nechtěl jsem na vás šlápnout, ale víte, jsem slepý." "Nic se nestalo," povídá had, "víte, byla to vlastně moje chyba. Nechtěl jsem se vám připlést pod nohy, ale víte, já jsem taky slepý a neviděl jsem vás přicházet. Co vy jste vlastně za zvíře?" "Víte, já vlastně nevím, jsem slepý a v životě jsem se neviděl. Ale možná, že vy byste mne mohl prozkoumat a zjistit něco." Tak had zajíčka ohmatal a povídá: "Jste měkký, hebký, dlouhé jemné uši, krátký ocásek, roztomilý čumáček, vy prostě musíte být malý zajíček." Zajíček radostí začal tancovat a přitom se zeptal, co je on za zvíře. "Já vlastně taky nevím, nikdy jsem se neviděl, nemohl byste mě také prozkoumat a říct mi, co jsem za zvíře?" Zajíček souhlasí a pak povídá: "Jste tvrdý, studený, slizký a nemáte koule - vy musíte být právník!" -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
-------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Aspon jedna XP-L HI s 10mm TIR optikou a univerzalne tlacitko priamo vo vnutri smartphone by taketo chore riesenia vylucili.
Viem ze to nie je na smiech ale ked neexistuje vlakno "Na zaplakanie" tak som to dal sem. Tento příspěvek byl editován zoom: 1.12.2015 08:19 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
QUOTE ale ked neexistuje vlakno "Na zaplakanie" tak som to dal sem. Možná by se vyplatilo ho založit. Taky narážím na témata, co by se do nového vlákna hodily lépe, jelikož na zasmání to rozhodně není. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Taky jeden vtípek k pláči:
Víte, co se stane, když hodíte Andreje Babiše do vody? Vyplavou špinavé peníze a čistý estébák... -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak zatím jsem dám obrázkové, ty jsem na srazu vyprávět nemohl, no a pak přidám ty největší pecky
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 577 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
To jsou hovada, přímo kandidáti na Darwinovu cenu. Koukněte na další videa na jejich kanálu.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Zakaznik: Cisniku!
Cisnik: Dobry vecer, jmenuji se Bill a budu Vasim podpurnym cisnikem [org. support waiter]. Jaky mate problem? Zakaznik: V me polevce je moucha! Cisnik: Zkuste to znova, mozna uz tam ted nebude. Zakaznik: Ne, je tam stale. Cisnik: Mozna je to tim, jak polevku pouzivate; zkuste ji radeji jist vidlickou. Zakaznik: I kdyz ji jim vidlickou, stale tam je moucha. Cisnik: Mozna je polevka nekompatibilni s talirem; jaky typ talire pouzivate? Zakaznik: POLEVKOVY talir! Cisnik: Hmmm, to by melo chodit. Mozna to bude problem s konfiguraci; jak mate misku nastavenou? Zakaznik: Sam jste mi ji prinesl na podnose. Co to ma co delat s mouchou v me polevce? Cisnik: Muzete si vzpomenout, co vsechno jste delal, nez jste si vsimnul mouchy v polevce? Zakaznik: Posadil jsem se a objednal jsem si polevku dne! Cisnik: A zkusil jste uz upgradovat na nejnovejsi verzi polevky dne? Zakaznik: Vy mate vice nez jednu polevku dne kazdy den? Cisnik: Ano, polevka dne je obmenovana kazdou hodinu. Zakaznik: Tak jakou polevku dne mate ted? Cisnik: Momentalne je polevka dne rajcatova. Zakaznik: Dobre. Prineste mi rajcatovou polevku a ucet. Uz specham. (Cisnik odejde a vrati se s dalsim talirem polevky a uctem.) Cisnik: Prosim, pane. Vase polevka dne a ucet. Zakaznik: Toto je bramborova polevka. Cisnik: Ano, rajcatova polevka nebyla jeste hotova. Zakaznik: No, ted uz jsem tak hladovy, ze snim cokoliv. (Cisnik odejde) Zakaznik: Cisniku! V te polevce je masarka !!! ------------ Ucet: Polevka dne . . . . . . . . . . . . . $ 5.00 Upgrade na novejsi polevku dne . . . . $ 2.50 Pristup k podpore [support] . . . . . $10.00 Chyba v polevce. . . . . . . . . . . . zahrnuta zdarma (bude opravena se zitrejsi polevkou dne) -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 11.8.2025 - 14:31 |