![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Ta novější verze 3 se třemi režimi jasu, třemi režimy strobe a automatickým vypnutím, řízená "nejmodernějším procesorem" Náhodou, tyhle mini svítilničky jsou občas fajn.. ![]() ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Vzhledově to připomíná toto.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
||
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Možná to už znáte, ale já to viděl poprvé a tak jsem to sem musel dát.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 25.11.2011 15:44 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
||
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 397 Registrován: 19.5.2011 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 3 415 ![]() |
sport.bazos.sk/inzerat/10684070/Baterka-Trustfire-3x-CREE-XM-L-T6-LED-3800Lm-Flashlight.php .. ![]() rozmyslam, ze mu napisem mail, ze ci mi vrati rozdiel (konkretne 37,99e), ak mu dam odkaz na tu istu FL, ale lacnejsiu? ![]() http://www.ebay.com/itm/3800-Lumens-TrustF...=item45fea4edc4 alebo? ![]() mimochodom, na tych zelenychlaseroch maju nejake veci zadarmo ![]() Tento příspěvek byl editován 3zuli: 25.11.2011 20:48 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Už som myslel, že to som ja, len o tom neviem.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
-------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Tak to je tutově kolo, které používal Glimmer Man (Steven Seagal) :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Ty jsi šílenec!!!
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
To robil Kolbaba71? Alebo ajo? :))))
Tento příspěvek byl editován eMpathier: 27.11.2011 00:17 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
ako napchal tie drotiky do povodneho cipu??
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
První integrovaný obvod, co lze použít jako rozpěrku mají v GME.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 192 Registrován: 6.10.2010 Bydliště: banska bystrica Člen číslo: 737 ![]() |
z popisu jednej celovky: 4 Switch Mode: Strong Brightness / Normal Brightness / Flash / Off
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ty jsi šílenec!!! ![]() To robil Kolbaba71? Alebo ajo? ![]() Ne, použil jsem skoro stejný displej, jen ten opravovaný má 4 řádky a můj jen 2 (aby případný error byl levnější). Moje drsnější zacházení kupodivu přežil, i když jsem mu do podsvícení pustíl místo max 130mA řádných 430mA. Výše uvedenou fotku jsem našel na netu a není to moje práce. ![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 30.11.2011 18:00 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 429 Registrován: 11.10.2009 Bydliště: NMn/V Člen číslo: 413 ![]() |
BUKKAKE RULEZZ!..to zas budou svátky..
![]() -------------------- UltraFire flood to throw Cree MC-E RGB,ThruniteTN11(blaveda,XM-L U3 mod),Niteye EYE10(Efest 18350),Uniquefire UF-S2(XP-G2 mod)Uniquefire U2-S3,TrustFire TR-J12 ''50''W KDriver mod''A(n)SI 3500lm,Spark ST6 460NW(XM-L T3 WW mod),TrustFire X9,R&J CXF-II "kružkovec" XM-L U2,UniqueFire UF-2100 XM-L T6,UltraFire ''firElox''bodykit C2 XM-L T3 UltraWW 3100k(2,8A KDriver)OP/SMO,TANK E08,mikro bastl XP-G R5,1,4A,16340,MIL-TEC army''fajka'' mod Q3,2xAA;zbierka ''lanterns'' na repelentný olej a tea candles :o) history-TrustFire X6,Spark SL6S-740NW,MTE M3-2i,Tank007 TK737 Q5/R5 focus,Fenix MC10,Spiderfire SSC P7,Solarforce L2,Ultrafire WF-1000L,potrava-UF-139,EMOS MW 8168 GS,4*AAA GP 1000,4*18650 red UF XSL 2600 mAh,TRONIC Black/red AAA-AA,TF 14500,16340
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 668 Registrován: 12.9.2009 Člen číslo: 394 ![]() |
Hele flashlight ako vagina...a naco mi tam cpeme SST90,Xkrat XML...atd.Viac tu
Tento příspěvek byl editován ajo: 13.12.2011 01:05 -------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
... ajo... ajo... ajo...
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Co dodat Ajo
![]() ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Ajo je zpomalenej..
-------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 17.6.2025 - 19:26 |