![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
že 90% lidí věří tomu, co američtí vědci zjistili ![]() já to myslel jako vážnou věc ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Zdrogovaný motorkář bez papírů a STK si svítil na dálnici ručníma svítilnama.
![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 12.9.2013 13:34 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
Kdyby tam měl aspoň nějakou TK od Fenixe, to by byla jiná...
![]() ![]() Tady je to i s fotkama oněch "baterek". Tento příspěvek byl editován mickielli15: 14.9.2013 21:58 -------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
To není jen DoDo (Dodělej Doma) ale i DoDoOr (Dodej Dostatek Orgánů) :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
To chci do svého nového EDC
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Chlapík má asi OCD v pálení... mravcov... (:
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 21 Registrován: 24.1.2013 Bydliště: Levice Člen číslo: 11 522 ![]() |
Z: Dobrý deň máte žiarovky ?
P: Áno aké by ste chceli ? Klasické, halogénové - tie Vám vydržia dlhšie alebo potom tieto drahšie OSRAM. Z: Dajte mi obyčajnú ja si ju OSRAM sám ! ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
klasika
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Leží dva milenci na letní louce. Miláčku, cítíš to co já? Ano, citím, a kdybychom si bývali vzali svítilnu, tak jsme v tom nemuseli ležet...
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Tak jsem byl na for Archu, kde měli mimo jiné i led žárovky. Pro upřesnění - nebyla to Tesla Holešovice.
Já: Můžete mě říct, jaký typ ledek používáte v této žárovce? On: Ano Já: Taky jaký? On: Výkonový led diody Já: To vím, to tu máte u nich napsaný. Jaký mají označení? On: Jsou to smd diody Já: Mají nějaký konkrétní označení? Ano: 5050 Já: Nemyslím velikost pouzdra, myslím označení ledky od výrobce On: Řekl nějakého pro mě neznámého výrobce na P. Já: Myslím konkrétní označení. Třeba jako XML, XGP apod. On: Já nevím jsem jen obchodník. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Ale SMD 5050 je označení LED stejně jako XM-L či XP-G. Myslím že víc ten obchodník říci už stejně nemohl.
Tento příspěvek byl editován Tommu: 21.9.2013 22:02 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Aha, tak to jsem ho nechtěně zblbnul.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
LOL SMD znamená surface mount device a ne diode, 5050 pak že to má 5x5mm...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Uitra Flrc kopie ve stylu Dolce & Banana, HIKE či PLIMA.
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
My se možná smějeme, ale pokud to kopíruje číňan, který tomu nerozumí, tak to tak dopadá. O to hůře to dopadá, když podobným stylem kopíruje třeba zdroj ..
-------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|||
Jeden známý si nechal vyrobit v Číně hřídele. Když mu přišly, nestačil se divit.
![]() Výkres vypadat takto: Přišlo mu to ale takto: Kdo jen trochu rozumí výkresům, pochopil, že je tu něco špatně. ![]() P.S. Zde jsem zachytil jen podstatu problému na obecném hřídeli. Výkresu samozřejmě nechyběly kóty a další potřebné náležitosti. Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 22.9.2013 15:47 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
||
|
|||
![]()
Příspěvek
|
|
No nevím, pro spoustu lidí to bude podobné jako tento vtip:
![]() Nekonečný počet matematiků přijde do baru. První: "Dám si pivo." Druhý: "Dám si půl piva." Třetí: "Dám si čtvrt piva." Barman: "Vy jste ale banda idiotů." A natočí jim dvě piva. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ten je dobrej
![]() Ještě že to neřeší jako matematici stylem: V místnosti spí 3 lidi, normální člověk, fyzik a matematik. Najednou začne hořet, normální člověk se zvedne, veme kýbl, natočí vodu a uhasí to. Za chvíli znova začne hořet, zvedne se fyzik, vypočte si potřebné množství vody k uhašení ohně, to natočí a uhasí ho. Když do třetice začne hořet, zvedne se matematik, koukne na kýbl, zkusí jestli teče voda, problém má řešení a jde zase spát ![]() Druhá možnost je, že podá kýbl fyzikovi, čímž převede problém na jiný, již dříve vyřešený... Tento příspěvek byl editován Benik3: 22.9.2013 16:38 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ten je podobnej tomuto:
Zavřou matematika, fyzika a chemika s jednou konzervou. Po třech týdnech se na ně jdou podívat. Fyzik: "Spočítal jsem si, pod jakym úhlem musim házet konzervu do rohu cely a když napraskla, dorval jsem ji zuby nehty. Ale žiju!!" Chemik: "Ze slin, vlasů, špíny na zemi a pavučin jsem si namíchal roztok, který tu konzervu narušil a pak zuby nehty..." Matematik mrtvý, celé stěny popsané a vpravo dole v rohu "=> konzerva je otevřena." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 20.6.2025 - 04:34 |