![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
![]() To mi připomnělo ještě jeden ![]() Do místnosti vejde jeden člověk, ale vyjdou 2. Biolog: Došlo k replikaci Fyzik: Došlo k časoprostorové trhlině Matematik: V místností je prostě -1 člověk ![]() Tento příspěvek byl editován Benik3: 22.9.2013 16:45 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Ještě jeden si neodpustím:
![]() Hrají v nebi na schovávanou Watt, Newton a Pascal, Watt stojí u pikoly. Pascal se utíká schovat, Newton kolem sebe nakreslí čtverec metr krát metr. Watt skončí, otočí se a povídá "Deset, dvacet, Newton!" "Já nejsem Newton, já jsem Pascal!" |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Jeden známý si nechal vyrobit v Číně hřídele. Když mu přišly, nestačil se divit. ![]() Mistr na střední nám vyprávěl, jak si nechávali v číně dělat kopii motoru - byla naprosto přesná, ale nefunkční. ![]() ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE Ale SMD 5050 je označení LED stejně jako XM-L či XP-G ¨ Tak už asi vím, proč jsem si myslel, že je to rozměr pouzdra a ne typ ledky. Jsou jak bílý, tak i rgb. A je fakt, že třeba XML v RGB jsem neviděl. Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 23.9.2013 08:35 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
XM-L je v RGB
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Vidím žlutý, červený a 2x bílý chip. To svítí červeně, zeleně a modře?
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Je to RGBW - červená, zelená, modrá, bílá
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Takže jsem vlastně měl pravdu - RGB není.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Jak není, veď to je RGB. Žltý luminofor je biela, červený je červená a biele sú zelená a modrá. To, že je tam pridaná biela neznamená, že to nie je RGB. Aj displaye sa vyrábali v RGBG, RGBB, RGBY a podobne. RGBW má tú výhodu, že bielu nepotrebuje miešať z RGB, ale má vlastný, intenzívnejší zdroj.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Hm, já mě vždy za to, že RGB je vždycky red+green+blue.
![]() ![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Je to vlastne rgb ledka lebo obsahuje čipi s farbou RGB a ako Em vravel biela je tam preda aby sa nemusela miešať (ako napr u RGB 5050led pásoch (tam su reálne iba 3 čipi)
Takže tak je to multi-color led ! Ak chceš niejaku ledku aby si vedel namiešať potrebne farby tak jedine toto (je to náhrada za colored MC-E) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Že by fórum bylo natolik inteligentní, že by vědělo že jsi měl dneska dostat zprávu, ale žádnou jsi nedostal?
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Dobré
![]() BTW ten skin je pěkný, nikdy mě nenapadlo si ho zkusit změnit ![]() Škoda jen, že má nastavenou pevnou velikost a je tedy forum zbytečně malý už na 15,6" monitoru... :/ Tento příspěvek byl editován Benik3: 29.9.2013 17:37 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
jednu som dostal, ale už som mal 99% kapacity zaplnenej, tak to zrejme kvôli tomu nejako zblblo. Pošlite mi keď tak nejakú testovaciu správu, schválne, čo to spraví
![]() Mne sa tento páčil najviac, mám ho nastavený od kedy som tu. A pevná veľkosť by sa možno dala nejako jednoducho prerobiť, ale tvorbe webu sa moc nerozumiem, takže s tým tu ja sotva poradím. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Tak tady bychom si teda posvítili.
-------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Dočetl jsem knihu Rukopis Karla Velikého od Steva Berryho (v práci na noční, ve sluchátkách, načtenou Linguatecem). A co se člověk nedozví...Cit.:" Poté co Himmler nařídil arizaci dobytého Krymu, dostala Ahnenerbe za úkol vysazovat tam lesy německého typu a kultivovat nové plodiny pro Říši. Zároveň dohlížela na přesídlování etnických Němců do této oblasti a na deportace tisíců Ukrajinců.
Jenže jak rostla, potřebovala čím dál víc peněz. Vznikla tedy nadace, aby pro ni shromaždovala finanční příspěvky. Ke stálým dárcům patřily Deutsche Bank, BMW a Daimler-Benz - svědčily o tom opakované oficiální dopisy s poděkováním. Když se Himmler dozvěděl, že si jistý německý mechanik nechal patentovat odrazky na bicykly, zareagoval pohotově jako vždycky: Přiměl ho k založení společného podniku a pak se postaral o přijetí zákona, že odrazky musejí být na všech pedálech. Vydělával tím pro Ahnenerbe desetitisíce říšských marek ročně. Kolik úsilí se promrhalo na bohapusté výmysly..." Co byla Ahnenerbe zde -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Kde by bol svet, keby sa veci nerobili kvôli profitu, ale na to, aby slúžili...
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 20.6.2025 - 10:53 |