![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
V klidu chlapi, kdyby volby mohly něco změnit, tak už nám je dávno zakážou...
Já zvolil Nitecore SRT7 a díky barevným diodám jsem vybaven jak na příchod modroptáčníků, tak komunistů, a stejně tak i strany zelených ![]() No a pokud tu pakáž sbalí policie posvítím všem na cestu rád policejním majáčkem ![]() -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
No, pod dojmem truchlivého výsledku skutečných voleb jsem si musel trochu ulevit :-) Alane, za ty roky už by jsi měl pochopit, že národ čechů je národem nepoučitelných blbů, debilů a idiotů, elita národa odešla z republiky v padesátých letech a nakonec komu to pálí, tak rychle pozná, že zde pšenka nekvete a pojkud je v něčem dobrý, tak vypadne také za hranice, no, a to, co tu zůstane....... (KSČSSD, ODSTOP09, ANO atd...) Blanc |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Máš vcelku pravdu. Máme demokracii, což je samozřejmě lepší než minulá totalita, a tak když chce třetina národa komouše a estébáky, "ponejlépe" v jedné osobě, tak co naděláme. Stejně tak když 40% lidí místo k urnám jde k půlitru tak ....
Ale dost politiky, to by nám tu na fóru ještě scházelo. Takže ... S flaslighty na věčné časy a nikdy jinak :-) -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Vzpomněl jsem si na jeden vtip spojený se světlem:
Pesimista vidí na konci tunelo tmu, optimista světlo, realita přijíždející vlak a strojvedoucí vidí 3 idioty na kolejích ![]() Tento příspěvek byl editován Benik3: 27.10.2013 21:15 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Hezký
![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
Půjčil jsem si od známého laser, od Vickers Lasers. Blue, 5 W. Na stropě v baráku mi lezl atomový pavouk, tlustý, hnusný, chlupatý, ušatý.... Tak jsem si na něj tím laserem asi ze 2 m posvítil. Krásně se natlakoval a rupnul..... Normálně jsem ho tím usmažil.... Asi si ten laser koupím :o) Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
5W, tak to máš i díru v omítce ne?
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Když je ten Halloween
![]() BTW můžeš prosím hodit odkaz na ten laser? Vickers Lasers jsem vůbec nenašel (znám jenom Wicked) a překvapuje mě těch 5W, zatím jsem viděl max 2,1W u těhle malých diod... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Teď k tomu připojit malý radar a hurá na mouchy a komáry.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Když je ten Halloween ![]() BTW můžeš prosím hodit odkaz na ten laser? Vickers Lasers jsem vůbec nenašel (znám jenom Wicked) a překvapuje mě těch 5W, zatím jsem viděl max 2,1W u těhle malých diod... Vzhledem k tomu, že teď spěchám, tak ten odkaz teď hledat nebudu, ale zítra večer budu v Jihlavě, tak se po něm večer podívám. Jo, a možná jsem myslel Wicked, opravdu nevím... Blanc |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Pravděpodobně Wicked Lasers. Jen nevím, zda hledat pod záložkou "Smažiče pavouků" :-)
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Co s 5W, když se dá koupit 100W zde.
![]() Zdá se že už vedle Chlm (China lumen) máme také ChW (China Watt). ![]() Tento příspěvek byl editován Tommu: 30.10.2013 16:16 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Hmm Ale líbí se mi ten design. I jako svítilna by to bylo hezký
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Hezký to je, ale jako ukazovátko nepoužitelný.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
No, švenknout si náhodou přes zrcadlo nebo něco jiného s dobrým odrazem, tak je to na slepeckou hůl
![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Tak tak, trustfire to delalo, ale uplne puvodni design je jiny znacky. Tusim ze to delal McGizmo nebo nekdo podobnej z CPF.
![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ty jo, tak tohle mě oslovuje.... Přece jen těch 5 W je i na nějakého pavouka málo. Teď jsem tu na pokoji na stropě griloval takového menšího a trvalo to snad 10 vteřin, než se ugriloval a rupnul. Ale je pravda, že ty tlusťáci nejsou tak pohyblivý a vydrží stát na jednom místě, takže je snáze zaměříš... Tohle byl nějaký pavouk sprinter a pořád kličkoval a z té postele jsem ho na těch pár vteřin nemohl udržet zaměřeného.... Ale nakonec se zadařilo. Zajímalo by mě, jestli by se tím daly sportovně sestřelovat třeba mouchy. Ale vzhledem k té kládě co na pokoji je, tak tu žádná nebzučí..... Na chalupě jsem třeba vzduchovkou sestřeloval neseremedy turbo (sršeň obecný) na střeše a šlo to... Jenže pak se nasraly a dostal jsem od nich tři pigára do ruky.... Naštěstí nemám alergii, tak mi to ani neoteklo..... Ale večer (resp. ve dvě ráno) následoval sněhový hasící přístroj a potom venku na ohništi benzín.... Strašná pomsta :o) Blanc
Tento příspěvek byl editován Blancman: 31.10.2013 18:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 20.6.2025 - 13:45 |