![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
Fukushima hadr, Chernobyl byl "výkonnější"...... Myslím tím ten řachanec......
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Počkaj ešte, nekrič hop... :)
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
Věděl bych o lepších (čti mazlavějších) věcech na xicht.. ![]() Asi pro tebe zalozime specialni thread ![]() -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 227 Registrován: 2.4.2012 Bydliště: Bernolákovo Člen číslo: 10 350 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Aj je, ale opakovanie je matkou. Dcérky Múdrosti.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Hehe, právě tady v Praze v paneláku zvonili parta týpků, co dělají pro nějákou energetickou společnost (něco jako jehovisti), tak jsem s nima hodil řeč (nikdo je nechtěl pustit a já zrovna kouřil na balkoně v prvním patře).
Každopádně mi říkají, že když je pustím, dají mi slevu na elektřinu a já že ne, že jsem línej. A oni, tak slevu na úsporky. Začali říkat marketingový kecy naučený z letáčku: "Úsporka 3.generace, už se nerozsvicí 3minuty, ale rychle jako ledky!" Ptám se jich: "A jakou mají efektivitu?" Oni: "No, asi 3000kelvinů" Já: "To ale není efektivita přece" Podívají se na sebe a začnou mezi sebou řešit čísla, načež nadhodí nějáký nesmysly. Já: "No, kolik dají lumenů na watt?" Oni: "Jo taak, to jsi mě chlape nachytal, nechodíš náhodou na FEL (fakulta ČVUT elektrotechnická)?" Já: "To vůbec, jen se o to trošičku zajímám" šef skupinky: "Tak ty vole, doufám že v baráku není víc takovejch jako ty, to by nás hned prokoukli" Já: "Tak dyžtak říkejte 200lm/w" Oni: "Dík za radu ![]() Mezitím přišel soused a pustil je. Takže, až k vám někdo přijde a bude vám nabízet 200lm/w úsporky, řekněte že pozdravuju. ![]() Tento příspěvek byl editován HentaiRush: 8.11.2013 19:34 -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Tak tihle energetičtí jehovisti tu taky byli. Ale já jsem v šestém patře a nemáme dole elektrický zámek, tak bych musel jít dolů osobně a to tedy měli smůlu. Zvonili sice asi na všechny zvonky, ale neotevřel jim nikdo. Ty jeji černý kvádra působily spíš odpudivě než důvěryhodně. Na první pohled byli jasní nabízeči.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Tihle energetici jsou horší než jehovisti. U jehovistů mi stačilo slušně říci: No jen pojďte dát, já jsem satanista a hledáme někoho koho bychom rituálně obětovali.." a už mizeli v dálce. Tihle energetici odmítali opustit byt až do okamžiku, než jsem vzal do ruky pepřák a začal odpočítávat. Škoda, býval bych si vyzkoušel co umí
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Fully charged
![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Na novinkách zveřejnili krátký článek o led žárovkách.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 25.11.2013 11:14 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Hľadám a nič.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 359 Registrován: 5.10.2010 Bydliště: almost ukr, kosice Člen číslo: 736 ![]() |
mne ta diskusia nahodou prisla vcelku na urovni, dokonca tam spominaju aj vyssie CRI a odtien
![]() -------------------- mam: Big Head!, Zebralight H600W MkII, HEXBRIGHT, DQG tiny IV AAA nw, Klarus P2A, Zebralight SC52, Zebralight H600w XM-L nw, Tank007 e09 XP-E, DRY 3*T6 3C!, UF C2 XM-L2 T4 5B1 80+CRI, "Solarforce L2" s predlztrubkou a XM-L T4 5A3 3-18V, LL H7 XP-G Q2 hicri s akupackom, UF-2100 XM-L T5 4B, Small Sun ZY-T08 XM-L2 U2 1C dedomed na medi, UniqueFire UF-T20 XM-L2 T6 3C na medi, NEW 612 XP-G R5 nw, Lumintop L1C XP-G
mal som: UQ HS-802 XM-L (povodne R2 mala bodka, predana), MTE XM-L (povodne P7 kobliha, sla bratovi), NF-500 Q5 zoom (predana), FF-2100 XP-G R5 (predana), UF C2 XM-L T4 5A3 (predana), CQG S1 XP-E nw (venovana), DXfire C3 XP-E nw (sla svagrovi), Ultrafire M5 XP-G (venovana) budem mat: ? neutral white ftw! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Diskuze mě přijde odbornější, než vlastní článek.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Jeden vánoční...
Maminko, hoří nám stromeček !! Stromeček nehoří, stromeček svítí... ...o pět minut později... Maminko, už svítí i záclony !! -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED Greenhorn ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 4 787 Registrován: 24.2.2008 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 16 ![]() |
jak moze niekto kupit luster za 400eur
-------------------- Author Xenon, Sigma Elipsoid, Cateye EL300, MTE Rebel, Ultrafire 606A1@Q5, 2x MXDL@R2 WG, WF-400@P7 CSVOI, 4x Ultrafire C2@P7 DSVNJ+Sekonix Col#1, 2x TR801@P7 DSVNJ Akoray K-106, KD Cree Q3 5A, SacredFire NF-08 zoom, KD Cree Q3 zoom, 5xNF-500 Q5 zoom, Bastl 6xCree -> 1400lumen, Solarforce L900M@6xCree Q5 1500+lumen mod Uniquefire HS801@Phlatlight SSR-90, Endurer 4x18650 4xCree MCE M-bin WH 3000+ lumen, Police 2D Maglite SST-90 aspherical 2000+lumen thrower Romisen RC-T5 4x XP-G R5 1500+ lumen mod, 10xCree MCE 5C 4000K Hyperboost 6000+ lumen bike light - yeeaaah, it's done !!! Niekto vidi, niekto svieti ... A niekto svieti a vidi ... (pepko) Predstavte si lampu! Nech je akokoľvek umelecky a zaujímavo zdobená, musí predovšetkým svietiť! (Honoré de Balzac) Světlo umírá jenom příchodem ještě většího světla, ještě většího, většího světla. (Otakar Březina) Je dokonalejšie svietiť ako svetlo len vidieť. (Tomáš Akvinský) Ty brdo! Now that's a clean mod, looks awesome! This is the flashlight I needed when I met wolves in a Slovak forest at night :-) Yeeehaw! (Erasmus CPF) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Tyhle ceny bohužel za takovéto svítidla nejsou nic vyjímečného :/
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ach jaj. Made in People's Republic of Czechia. (Dúfam, že som nikoho neurazil, resp., že to nie je niekto odtiaľ
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Aj ja chcem take ....
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Ach jaj. Made in People's Republic of Czechia. (Dúfam, že som nikoho neurazil, resp., že to nie je niekto odtiaľ To snad ani nikdo odsud být nemůže... Ten nejspíš o Fotonmagu ani neslyšel ![]() ![]() -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No vzhledem k tomu že v obchodním rejstříku jsem žádnou takovou firmu nenašel, na adrese uvedené v manuálu sídlí dle mapy spolky typu Rychlá půjčka a podobně, tak ta podobnost se svítilnami Ultrafire bude jistě jen neúmyslná a náhodná...
V nejlepším případě tam budou sedět sva Rákosníci, jeden to bude sestavovat z dílů dovezených ze spřátelených zemí, no druhej bude tisknout manuály a lepit na to nálepky... Ta svítilna se mi porouchala, dejte mi kontakt na výrobce... Hwangu, Hwangu, pojď sem, pán by s tebou chtěl mluvit... -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 20.6.2025 - 18:51 |