![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Asi nejlepší "reklama" na LED svítidla. Kam se hrabe Armytek s brokovnicí. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=EXMzkh-NzJk Moc pěkné. Napadá mě reklama - parodie: šťouchneš párátkem do běžné svítilny z DX a ona přestane svítit :-) -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Mě se hlavně líbí u těch světel, že člověk provrtá půlku světla a vyřadí jen pár ledek. Člověk by bejval řekl, že je to zapojený seriově, ale asi mají každou ledku zapojenou zvlášť.
![]() Nebo spíše po určitých segmentech. Pár těhle LEDpanelů by se mi šiklo na auto. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Pár těhle LEDpanelů by se mi šiklo na auto. ![]() Nepotřebuješ odolnější světla na autě, ale měkčí chodce... ![]() Tento příspěvek byl editován wizard: 16.3.2014 15:49 -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Nepotřebuješ odolnější světla na autě, ale měkčí chodce... ![]() Což odolnost, světlo by se hodilo. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
To světlo na řetězu tě inspirovalo co? Takový flasholický nunčaky.
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Asi nejlepší "reklama" na LED svítidla. Kam se hrabe Armytek s brokovnicí. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=EXMzkh-NzJk tak taketo som videl na vlastni bulvy, ked pri mojej garazi zaparkoval jeep vyssi nez ja ... mal tie svetla na streche aj v naraznikoch, tak som si to cele poobzeral a poslintal ... ![]() Tento příspěvek byl editován m@roš: 16.3.2014 19:27 -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE tak som si to cele poobzeral a poslintal ... biggrin.gif Takže až zas tolik by ty světla odolný nejsou. ![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
mal tie svetla na streche aj v naraznikoch, tak som si to cele poobzeral a poslintal ... ![]() Jo, to se musí uznat, že oproti normálním přídavným světlům, jsou tyto naozaj sexy. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
nieco na "ochutnavku" :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a nieco take mi parkovalo pred garazou : ![]() -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
O niečom takom som už dávno uvažoval. Vcelku jednoduchá konštrukcia, viac nie je potreba, už len vyrobiť to. Ale tuna je to trochu OT. :)
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 96 Registrován: 21.4.2011 Člen číslo: 2 845 ![]() |
Mně se neptejte, já za to nemůžu, malajská pošta k nám neposílá.
Doufám že nikdo nepoužíváte tyhle neuvěřitelně nebezpečné věci. http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/3311...acit-horet.html -------------------- UltraFire noname (EDC)- Nichia 219B @1.4A; UltraFire WF-502B- XP-G2 dedomed @1.4A; Convoy M1- XM-L T6-3C @2.8A; Surefire M951 (oldgen)- XP-E2 WW @1.2A
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Radši jsem ten mobil a notebook rychle hodil z okna. Co kdyby začal hořet!
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Tady mě Číňani zase pobavili, tato LED žárovka se chlubí nápisem Cree a k tomu COB LED.
Přitom pak na obrázku je toto (Chips Made in America). ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
S týmito ledkami som už jednu MR16 3W žiarovku mal, hriali sa jak hovado a po 3 mesiacoch odišli. Vymenil som za osramy z fasttechu a tie svietia už rok a pol bez problému s pôvodným driverom a skoro vôbec nehrejú. No ale za 3USD to bol celkom dobrý host.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Já jsem takhle koupil 5ks asi 3W žárovek za cca 20Kč/kus
![]() Na eBay je měl jako 9W, když jsem si stěžoval, část peněz mi vrátil. Nad stůl do lampičky to použitelné je a kupodivu to skoro netopí ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Pripomina mi to zbran z wild wild west
![]() a painting tool Tento příspěvek byl editován m@roš: 26.3.2014 21:25 -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 8 Registrován: 31.7.2012 Člen číslo: 10 583 ![]() |
Keď LED tuning, tak poriadny
![]() ![]() Tento příspěvek byl editován Steju: 27.3.2014 17:16 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Obrázek nějak chybí...
![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Porucha je na vašem přijímači
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 21.6.2025 - 05:51 |