![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE uz ano : klik Já tam mám jen čtvereček, že by tam mohl být obrázek. Klikací ale není. Klasický odkaz mě funguje. U Conrada nabízí "supersvětlo na kolo". Můj dojem je z něj dosti rozpačitý. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Mozilla 28.0 windows 8.1 funguje bez problémů
![]() Rozpačitý....Conrad je známý svými vyššími cenami... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE Conrad je známý svými vyššími cenami... Když podobně reálně svítící světlo mohu mít za cca 300Kč, tak cena 13000Kč mě příjde mimo. Za vyšší cenu bych považoval tak 5-7 tisíc, ale ne dvojnásobek. Ale za tyhle peníze bych si na kolo pořídil spíš Mikeho Zoru, než tohle "šidítko". ![]() Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 28.3.2014 19:09 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
To jo no
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Řeknu to po intelektuálsku: Si dělaj prdel, ne? Když jsem to četl, tak jsem se fakt bavil. Když jsem narazil na údaj "1001 lumenů", tak jsem vyprskl až na monitor a když jsem došel až k "9201 mAh" tak jsem musel na toaletu :-)) Ta jednička na konci mě málem zabila.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
No pokud je v ceně i rozumné kolo tak je cena fajn... Jinak je to asi předčasný apríl. Alespoň by k tomu mohli dát cyklistickou helmu s vyvrtanými dvěma otvory, aby ten vůl co si to koupí si měl kam dát rohy...
-------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
To mi hlava nebere. Se mi z toho chce......
-------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 929 Registrován: 1.9.2013 Člen číslo: 15 259 ![]() |
Tak jsem jim jako uživatel "Honza" přidal odkaz do diskuze, jsem zvědav co odpoví...
![]() Já vím, jsem na ně zlej... -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
Pistolí a dobrým slovem zmůžeš více než jen dobrým slovem. Kdo říká, že jediný člověk nemůže změnit svět, ten nikdy nejedl nedovařeného netopýra |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tady jsem ji našel za přijatelno cenu. I bez slevy se cena pohybuje úplně jinde, než u Conrráda.
Edit: Pokud by měli jak na Amazonu, tak i na wiki pravdu, tak by se mě i těch 13 000Kč zdálo přiměřených. Jelikož pokud ani jedna stránka nekecá, tak v tato svítilna ač je na to velice malá, by měla zvládnout bezmála padesát tisíc lumenů. Vzhledem parametrům známých ledek by na Amazonu o jeden řád překonali nejoptimističtější "odhady" výkonu co Čínani píšou na svžch webech u podobných dvouledkových svítilien. ![]() (Ma amazonu píší, že má 3500 candel. Na wiki píší, že jedna kandela, je zhruba 13 lumenů.) Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 1.4.2014 12:28 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Kolik mrtvých prostitutek je potřeba k výměně žárovky?
. . . . . No určitě víc než tři, protože mám ve sklepě pořád tmu... -------------------- Pokud něčemu věnuješ dostatek času budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb...
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() Také přidám: Na pánské toaletě Na Spilce stojí tři muži u pisoáru........... První dokončí své dílo a jde si umýt ruce. Na osušení rukou použije papírové utěrky, spotřebuje jich asi deset dokud z rukou neutře poslední kapičku vody. Otočí se k ostatním a říká: "My, co pracujeme u Panasonicu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali extrémně dokonale." Druhý také skončil a umyje si ruce, utře si je však pouze do jedné papírové utěrky, využívajíc každý milimetr čtvereční volné plochy. Otočí se povídá: "My ze Siemensu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali nejen extrémně dokonale, ale i extrémně efektivně." Třetí skončí svou práci a odchází... Cestou ke dveřím přes rameno prohodí: "Nás ve Škodovce naučili nepochcat si ruce." |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Skoda ze tych Skodovakov je menej ako 1%.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tohle je teda spíš k pláči něž smíchu....
http://www.gme.cz/vyvojovy-kit-arduino-arduino-nano-p772-061 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Asi myslis cenu ...
ebay -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Přesně tak...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
To znám. Já když jsem si koupil cca před rokem Arduino 2560 na eBay za 15$, tak v GME vyšlo na 2800 Kč. Teď už výrazně zlevnilo, ale stále je to hodně. I vlastní mcu u TME nebylo tak levný jako celý Arduino z eBay. Stálo cca 700Kč bez DPH. Teď už stojí relativně přijatelných 235Kč. Jenže člověk připočte DPH a poštovný a je na 364Kč a zas se vyplatí eBay, jelikož bez redukce se kamkoliv připojí blbě. Hodí se jen na finální DPS, ale ne na prvnotní pokusy.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Kedze som nevygooglil vhodny hotovy modul tak som v praci vyrobil maly citac s displejom pre sledovanie otacok cerpadla za nejaky cas... Pouzil som vlastne arduino aj suciastky... Kedze som to chcel samozrejme nazad (ved nebudem dotovat firmu...) tak som si to objednal od u nas schvalenych dodavatelov (gme, sos ...) tak to vyslo hadam na 10nasobok mojej nakupnej ceny...
Keby system u nas nebol taky skostnately, tak na nakupe sa usetri obrovska kopa penazi... Ale to uz nie je moja starost. Podal som navrh, ktory sa im nepacil tak ho zavrhli. Velmi uvazujem o zalozeni nejakej "obchodnej" firmicky, ktora bude nakupovat lacno a za velke peniaze predavat tovar takymto skostnatelcom,... -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
A aby sme neboli OT ...
http://www.geekalerts.com/star-wars-lights...led-flashlight/ -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Nechávám si od Chrome překládat cizojazyčný stránky. Jednou mě naběhnul překlad slovenštiny a nestačil jsem se divit.
Původní text: QUOTE dx je asi najvacsi,ale uz nie najlepsi obchod...aj ja hladam radsej na ebay a tak..nez dx. Přeložený text: QUOTE dx JE ASI najvacsi, pivo uz nie najlepsi obchod ... aj ja hladam radsej na ebay Tak .. nez dx. V tomto případě se jedná o tento příspěvek. Zda je to bug, či jen vtípek autora překladače nevím. Tento příspěvek jsem vybral náhodně, překládá to takto nejspíše vždy. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 31 Registrován: 9.1.2012 Člen číslo: 9 354 ![]() |
To spis vypada ze ti to nic ze slovenstiny neprelozilo a chytlo se to na anglictinu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 21.6.2025 - 09:02 |