![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Daj link na tie chytre naramky. Ak dociahnu napr. do pivnice nestoja viac ako 10E tak sem s nimi ?
Tento příspěvek byl editován zoom: 3.12.2015 19:54 -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 994 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
no uz som to vyriesil...pomocky pre ludi s takymto problemom..
k mobilom existuju uz aj bluetoothmalicke repraciky...tie revu,ked to zvoni...super a zvoncek-existuju dialkove zvonceky ..tiez bluetooth..niekto ti zvoni,na stole ti to zacne blikat a hrat...vsetko sa vojde do 30 euro.. a hentie ich pomocky pomaly 300 euro a cakas cele mesiace....krasne som to obsisiel... -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 469 Registrován: 4.9.2010 Bydliště: Karlovy Vary Člen číslo: 704 ![]() |
No, co se tyce tech naramku, ono jich je docela dost .. Osobne bych s ohledem na cenu bral asi prvni verzii Xiaomi MiBand, ted prichazi nova verze, takze se ta puvodni da sehnat vcelku levne (kdyz se divam treba na eBay, zacina to na trech stovkach). Vyhodou je velikost, cena a vydrz. Nevyhodou pozadavek na android 4.4+ a BT4.
Osobne jsem pouzival Sony Smartband SWR10, tam cena zacina okolo deviti stovek s dopravou (ceske ceny), vydrz je tak na pet dni bezneho pouzivani. Vyhodou bude upozornovani i na jine udalosti, nez je volani, pokud to babicka vyuzije :]. Presel jsem na Sony Smartwatch3, ale to uz je pro tohle vyuziti asi zbytecne draha 'sranda' :] Jinak ruznych 'cinskych' naramku bude asi vice nez dost, ktere tohle budou umet, bude zalezet na telefonu, ktery babicka pouziva. Tento příspěvek byl editován spachal: 4.12.2015 10:44 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 994 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
existuju aj naozaj svietive gumky pod sklicko a gitd gumky na vypinace?
vsetko,co som videl svietilo sotva par minut...mate niekto doma ucinne?tie zelene cinany nejsu nic moc.. -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
http://www.uv-elements.de/shop/#
toto som nasiel...ale tusim take daco bolo aj v cechach..minimalne gitd prasok ma zaujima chcel by som natret gitd prach zmiesany s odlakovacom..alebo nieco lepsie by bolo? rozmyslam ale,ci to nebude vlastne svietit na modor potom pri samotnom svieteni? robil to tu uz niekto?chcem,aby to posvecovalo aj v noci,ked to hladam v posteli.. Tento příspěvek byl editován ivan: 13.2.2016 12:37 -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Záleží na použitých pigmentech. Ty nejlepší jsou na bázi hlinitanu strontnatého s přídavkem europia. Síran zinečnatý už je zastaralý, ale je levný. Kdo ví, co je v těch o-kroužkách z Číny...
GITD pigment není problém sehnat, stačí zadat do prohlížeče "fotoluminiscenční" nebo "GITD" a vybírat... Dobré informace jsou na unitnuclear.com. Kvalitní barvy třeba na e-safetyshop.eu. Já mám na TRONu tyhle pásky. Stále drží, fungují, žádnou změnu nepozoruji, jezdím v létě i v zimě... Kvalitní materiály jsou ve tmě pro lidské oko viditelné i 30 hodin, což můžu potvrdit. Pigmenty jsou lepší hrubší, déle svítí, při míchání je lepší použít dřevěnou tyčku, kov se obrušuje a uvolňuje do barvy, je to jak šmirgl. Smíchat s odlakovačem? Tomu nerozumím... Míchá se to s akrylovou bází nebo s bezbarvými laky(pozor, NESMÍ obsahovat UV filtr), v ničem to nerozpustíš. Jinak ty barvy se prodávají v lahvičce už hotové, stačí zamíchat, rychle se to usazuje... A taky tu máme téma GITD... ![]() Tento příspěvek byl editován Miloš: 13.2.2016 13:04 -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
jasne..ja ze to je len prasok...tak ono je to uz namiesane?citam,ze to nejak nemec namiesal s okdlakovacom z DM marketu..alebo viem,ze epoxidom tie prasky miesali...doobre,pozrem sa na to dikes:)
-------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Ale odlakovač je přeci rozpouštědlo, aceton... Ty máš na mysli asi lak na nehty, ne?
-------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
no ano..tak.to som chcel zmiesat a dat okolo ledky...pocakat reflektor by asi nebolo dobre ze?
![]() -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
reflektor iba znicis ...
ja som takto skusal zamazat vnutro zoomovky, velmi davno sa tu riesil nakup gitd farieb, este niekde ich mam doma, aj prasok... efekt to bol iba taky ... takmer ziadny trocha som sa s tym hral, ale v podstate nic pouzitelne som s tym nespravil, zoomovka sice pekne svietila, ale len max 20-30 minut, potom to uz nebolo vidiet -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 577 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Já jsem přemýšlel pořídit si Zelenou (nebo bílou či modrou) a červenou a natřít to na konec ručiček nástěnných hodin. Takže v noci bych se jen podíval a hned bych věděl, kolik je
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Tak to by som nepotreboval ani odhanac zlych snov
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
||
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Na dohled od stanice Českomoravská na ulici Sokolovská, prodávají světlo na kolo. Je vcelku slabá (100 lm) a docela drahá ( cca 1000 Kč). Je vcelku malá a dá se nabíjet usb. Zda má výměnný aku netuším.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
||
![]()
Příspěvek
|
|
chlapi,takyto zavazny problem mame v rodine.v jednej casti izby je vdaka hnusnej velkej skrine strasna tma.kedze nasi sa uz nezmenia,nesmiem skrinou pohnut.tak chcem dat do tej casti na stenu nejeke svietidlo.nieco ,co pojde na stenu ale nie do prudu.asi na baterky,mozno by bolo super so senzorom..nejaky tip??dikes.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Já používám ve skříni tohle. Nesvítí to nějak zázračně, ale pro základní orientaci to stačí.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 577 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Jestli to chápu, hledá svítidlo na skříň, nikoliv do skříně
![]() Vyřešil bych to normálně LED páskem na L hliníkovém profilu a k tomu třeba Pb aku pro snadnou údržbu (pokud bys nechtěl použít Li-ion). Pokud by bylo potřeba, zapojil bych tam nějaký obyč PIR senzor... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
jasne.to ma osvetlit izbu..nie vnutro skrine..ale hej,take daco..ale aby to malo silu ako aspon 80w ziarovka..vsetky,co vidim maju 5 mm ledky...nist moc..
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
PIR + modul s relé na arduino stojí dohromady tak 2? a připojit se na to dá prakticky cokoliv.
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 21.2.2016 17:54 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Más i jednoduchý PIR, ke kterým žádný Arduino nepotřebuješ
![]() Akorát jako 80W žárovka, to je tak dát tam 2x XM-L... Nicméně nějak mi to nesedí do toho topicu... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
QUOTE Más i jednoduchý PIR, ke kterým žádný Arduino nepotřebuješ Ten PIR a relé, co jsem měl na mysli, se dá použít s Arduinem, ale nemusí - sám ho provozuju samostatně. Výhodou je, že je opravdu malý. -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 1.8.2025 - 09:35 |