![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 405 Registrován: 31.7.2008 Člen číslo: 117 ![]() |
no ved to je jedno ... ale ked uz to tak rozoberame, aku ucinnost ma taka doutnavka ? ... ma zmysel tam dat usmernovac a vrazit nejaku led ? O účinnosti doutnavky nevím zhola nic. Muselo by se to změřit, jenže luxmetrem by to asi nešlo, protože citlivost jeho čidla je optimalizována pro světlo na které je oko nejcitlivější (zelené světlo) a doutnavý výboj je červený. Výměnou za 5 mm LED pravděpodobně získáš víc světla ale nevím jestli při stejné spotřebě. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Tak trochu větší lupa
![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Objevila se nová řada ITP světěl - série S. Mají zajímavý UI i cenu. Možnost preorder zde:
http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?p=28...4e27561dc#28570 -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
-------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Tak tohle už je zase další level LED závislosti :-) To mě ještě nenapadlo vyzdobit se nějakýma LEDkama (a že mě jindy napadají pěkné kraviny). Mám brýle, to by bylo snazší než u té chuděry, co to měla na řasách.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 174 Registrován: 15.11.2008 Bydliště: Mladějov Člen číslo: 189 ![]() |
Ano, budeme nosit fhlashlighty pod očima! To je nápad! Zadělám si hned pod každé oko 6xSST-50!!! Že mě to nenapadlo hned..., než dělat nějakou svítilnu s SST... ![]() -------------------- Profesionální měření světelného toku v integrační kouli spektrometrem v TUL Liberec a měření světelných map v laboratoři s certifikací TÜV Berlin: http://...
Lehoučká čelovka na běh...................:SOLC Spider T-24 5000 lumen 59 gramů ANSIhttp://solclighting.com.... Ultra výkoná a lehká čelovka..............: SOLC Scorpion T-23 8400 lumen 79gramů ANSI http://solclighting.com.... Kompaktní cyklosvítilna.....................: SOLC Spider T-58 6250 lumen ANSI 169gramů i s baterií! http://solclighting.com.... Ultimátní čelovka s extra chlazením....: SOLC Scorpion T-44 až 12000 lumen 120gramů ANSI http://solclighting.com.... Výkonná svítilna na kolo....................: SOLC Scorpion T-73 až 12000 lumen 168gramů ANSI http://solclighting.com.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Velmi zajímavá lucernička od Zebry:
http://www.zebralight.com/SC30-Flashlight-...193Lm_p_18.html K sežrání... ![]() -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 89 Registrován: 23.1.2009 Bydliště: City of Prague Člen číslo: 245 ![]() |
Vypadá jak AUDIna s těma zakroucenýma LED potkávačkama. Ještě by mohla mít dálkovky a blinkry... ![]() Jednou jsem, ještě v dobách totality, z mladické nerozvážnosti, nosil na klopě takový home-made elektronický šperk s LEDkama. Tenkrát byly jen červený a zelený. Blikalo to dle náhodného generátoru takovými těmi flash záblesky ala majáky RZS. Nevěřili byste, co jsem si užil v metru,busu či tram MHD. Takové ty bázlivé tázavé pohledy-co on je zač-tajnej, postiženej invalida, provokatér atd... Po měsíci nošení jsem to radši sundal... ![]() -------------------- Teprve začínám...: SolarForce T7 II, Fénix L1T V2.0, Olight M20 Warrior, Fenix L0D Premium 100-2x !, Olight T10 Q5-je super!!!, SolarForce T700-jsem poslední kupec v ČR:-), Fénix TK20, Tiablo A9 Q5+zoom lens, Olight I25 Infinitum , EagleTac P20C2, TanK 007 TK701 , Tiablo TL-1-můj nový miláček....., MTE3-2I-kvalita,kterou jsem nečekal!, Fénix TK15-je fakt DOBREJ, Fénix E05 R2-malé Nic,světla VÍC , Fénix LD40-masivní holka pro všechno ....... A co dál .... ? Nejlepší thrower - LASER
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Vypadá jak AUDIna s těma zakroucenýma LED potkávačkama. Ještě by mohla mít dálkovky a blinkry... ![]() Jednou jsem, ještě v dobách totality, z mladické nerozvážnosti, nosil na klopě takový home-made elektronický šperk s LEDkama. Tenkrát byly jen červený a zelený. Blikalo to dle náhodného generátoru takovými těmi flash záblesky ala majáky RZS. Nevěřili byste, co jsem si užil v metru,busu či tram MHD. Takové ty bázlivé tázavé pohledy-co on je zač-tajnej, postiženej invalida, provokatér atd... Po měsíci nošení jsem to radši sundal... ![]() To nebyla nerozvážnost, to bylá móda. Dneska by se řeklo, že je to free-cool-in, tehdy to byla prostě jen bomba :-))) I já jsem to měl jednou v tanečních než jsem seznal, že ze sebe nebudu dělat ještě většího vola :-))) -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 522 Registrován: 13.11.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 188 ![]() |
Me se zase libi svitici obojky na psech, zkuste takhle vecer Stromovku, pripadne jiny park ve vasi oblibene lokalite. Je to podivana.
![]() -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Me se zase libi svitici obojky na psech, zkuste takhle vecer Stromovku, pripadne jiny park ve vasi oblibene lokalite. Je to podivana. ![]() Souhlasím, ale měl bych podmínku, aby ten obojek měnil barvu podle nálady a úmyslu psa. Zelená = pes je v pohodě, případně mě ještě nevidí. Žlutá = právě mě spatřil nebo ucítil. Červená = už běží a nelíbím se mu :-) Možná ještě bílá = svítí si na to maso, co mi vytrhnul z nohy :-))) -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 522 Registrován: 13.11.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 188 ![]() |
Alk007, takovy obojek ma zrejme jen pes Chucka Norrise
![]() Tento příspěvek byl editován turboled: 6.2.2010 00:49 -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Alk007, takovy obojek ma zrejme jen pes Chucka Norrise ![]() Chuck Norris nemá psa. Chuck Norris odradí nepřítele už jen odrazem své tváře od tmavé, matné a neosvětlené stěny. -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Chuck Norris nemá psa. Chuck Norris odradí nepřítele už jen odrazem své tváře od tmavé, matné a neosvětlené stěny. Alk007, oslavim svuj 400-sty post na FMF tim, ze te pozadam o darek ![]() Ja si moc preji thread o nejvetsim flashaholikovi ci LED fanatikovi Chuck Norrisovi (zrejme splnuje obe kategorie a jeste dalsi o kterych nemam ani lux natoz lumen) ![]() -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 271 Registrován: 25.7.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 113 ![]() |
gratuluji oslavenče
![]() Tento příspěvek byl editován krtek: 6.2.2010 01:23 -------------------- Fenix: L2D, P1D a konečně jupíííí i HP10 (+ Diffuser AD03), E11, TK75 verze s XML2 U2, BT20
Solarforce: L900 Powerlight ala tržnice Sapa DX upgrade na XPG Hi CRI s li-ion 18650 Blancfire 001: KRT007 XM-L U2 KD SO MGLite: X-Thrower XML U2 Tank 007: TK-737 Upgrade XPG R4 + nový driver Olight: M3X Lumintop: TD15 upgrae XPG Hi CRI Zebralight: SC50w, H51W TrustFire: X6 tuting Blancman XML2 T6 příjemně teplá Spark: ST6-500CW ITP: A3 XPG R5 SmallSun: ZY T13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Alk007, oslavim svuj 400-sty post na FMF tim, ze te pozadam o darek ![]() Ja si moc preji thread o nejvetsim flashaholikovi ci LED fanatikovi Chuck Norrisovi (zrejme splnuje obe kategorie a jeste dalsi o kterych nemam ani lux natoz lumen) ![]() Já jsem to pochopil, k řemu mě tlačíš. Ale už jsem zapomněl i ty "chuckoviny", které jsem ti poslal. Zatím jsem oprávněn sdělit jen to, že: - Je pěkné mít ve svítilně měnič s účinností 90%. Nejhorší z Chuckových svítilen začínají na účinnosti 250%. - Většina lidí má problém s různými velikostmi baterií. Chuck Norris vezme jeden nebo více LiIon článků velikosti D a do libovolného flashlightu je prostě natlačí. - Chuck Norris nemůže změřit runtime svých flashlightů. Vybitý akumulátor se Chuckovi Norrisovi prostě bojí říct, že je vybitý a raději dodává energii stále dál. - Chuck Norris nejmírnějším ze svých chvatů donutil své flashlighty svítit za roh. - Chuck Norris nepotřebuje na svých svítilnách spínač. Chuck Norris prostě jen trochu přitlačí vzadu. - Chuck Norris nepotřebuje na svých svítilnách zoom. Chuck Norris prostě jen trochu přitlačí vepředu. - Chuck Norris si koupil novou svítilničku na klíče. Zvolil XTAR D30 Howitzer. - HA III na svítilnách zaručuje výbornou odolnost. Kůže Chucka Norrise má v nejslabším místě HA MMDXIII. - Chuck Norris už před dvaceti lety dosáhl účinnosti 12 500 lm/W - Na tomto fóru je Chuck Norris členem číslo 0 -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED Greenhorn ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 4 787 Registrován: 24.2.2008 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 16 ![]() |
alk vyborne ... to je vlastna tvorba ???
ja pridam len take starsie: Keď boh povedal budiž svetlo, Chuck Norris povedal: Lebo čo ?! Chuck Norris spí v noci so svetlom. Nie, že by sa bál tmy, ale tma sa bojí Chucka Norrisa. Ked vojde do miestnosti Chuck Norris, nezapne svetlo, ale zhasne tmu. Chuck Norris nebehá rýchlosťou svetla, ale svetlo behá rýchlostou Chucka Norrisa. Tento příspěvek byl editován pepko: 6.2.2010 07:23 -------------------- Author Xenon, Sigma Elipsoid, Cateye EL300, MTE Rebel, Ultrafire 606A1@Q5, 2x MXDL@R2 WG, WF-400@P7 CSVOI, 4x Ultrafire C2@P7 DSVNJ+Sekonix Col#1, 2x TR801@P7 DSVNJ Akoray K-106, KD Cree Q3 5A, SacredFire NF-08 zoom, KD Cree Q3 zoom, 5xNF-500 Q5 zoom, Bastl 6xCree -> 1400lumen, Solarforce L900M@6xCree Q5 1500+lumen mod Uniquefire HS801@Phlatlight SSR-90, Endurer 4x18650 4xCree MCE M-bin WH 3000+ lumen, Police 2D Maglite SST-90 aspherical 2000+lumen thrower Romisen RC-T5 4x XP-G R5 1500+ lumen mod, 10xCree MCE 5C 4000K Hyperboost 6000+ lumen bike light - yeeaaah, it's done !!! Niekto vidi, niekto svieti ... A niekto svieti a vidi ... (pepko) Predstavte si lampu! Nech je akokoľvek umelecky a zaujímavo zdobená, musí predovšetkým svietiť! (Honoré de Balzac) Světlo umírá jenom příchodem ještě většího světla, ještě většího, většího světla. (Otakar Březina) Je dokonalejšie svietiť ako svetlo len vidieť. (Tomáš Akvinský) Ty brdo! Now that's a clean mod, looks awesome! This is the flashlight I needed when I met wolves in a Slovak forest at night :-) Yeeehaw! (Erasmus CPF) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Taky pěkné :-) Tamto je moje momentální tvorba (cca 5 minut).
Zakládám (na přání hádejte koho) nový thread o Chucku Norrisovi -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 15.6.2025 - 21:40 |