![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|||
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 9 Registrován: 13.7.2011 Člen číslo: 5 792 ![]() |
Co rikate na Shadow TC6? Podle me,je to velmi pekna FL. Alespon co se designu tyce. Tak dnes dosla. Zpracovani celkem dobry, i kdyz treba ledka neni presne uprostred, tak to dela trochu koblihu a posunutej spill. Diky zrejme antireflexnimu sklicku to na krajich prechazi ve fialovou barvu. Ale musi se svitit opravdu hodne z uhlu, jinak to skoro neni videt. Co me ale moc nepotesilo, ze se do ni nevejdou protected baterie. Jsou moc tlusty a o ty medeny krouzky na spojich jsem uz dve znicil :/ Rezimy jsou 3, bez pameti high-medium-low. Uz ani nevim jakej jsem objednaval reflektor, ale je texturovanej. Bohuzel bez zadnyho dalsiho prislusenstvi, jen samotna baterka. |
||
|
|||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
Ako zbezne pozeram, tak kusok je to pekny, pacia sa mi tie mosadzne (medene?) kruzky a celkove prevedenie. Skoda ale tych neduhov, ktore spominas a tiez blbeho poradia rezimov.
-------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
No, neduhy to sice jsou, ale vše se dá přetunit, vychytat a upravit k obrazu svému :o) Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 9 Registrován: 13.7.2011 Člen číslo: 5 792 ![]() |
Jo, mosaz asi. O pulnoci jsem prisel domu z prace a cekala na me na stole, tak jsem to sem chtel rychle hodit..
![]() Pro zacatek to vidim na zbrouseni toho krouzku, aby se tam vesly baterie a zbytek asi tak zatim necham. Na modnuti uz tu mam jiny kousky s XML-U2 a o tuhle bych nerad prisel ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Heh, to mi prijde jako trochu nedomyslene pro bezpecnost. Takze kdyz dojde k vypadku kvuli pozaru, prvni borec vezme kliku a vybehne a ostatni zustanou ve tme za dverma, ktere bez kliky nepujdou otevrit :-D
-------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Najrýchlejší prežije. ;)
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 397 Registrován: 19.5.2011 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 3 415 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 359 Registrován: 5.10.2010 Bydliště: almost ukr, kosice Člen číslo: 736 ![]() |
-------------------- mam: Big Head!, Zebralight H600W MkII, HEXBRIGHT, DQG tiny IV AAA nw, Klarus P2A, Zebralight SC52, Zebralight H600w XM-L nw, Tank007 e09 XP-E, DRY 3*T6 3C!, UF C2 XM-L2 T4 5B1 80+CRI, "Solarforce L2" s predlztrubkou a XM-L T4 5A3 3-18V, LL H7 XP-G Q2 hicri s akupackom, UF-2100 XM-L T5 4B, Small Sun ZY-T08 XM-L2 U2 1C dedomed na medi, UniqueFire UF-T20 XM-L2 T6 3C na medi, NEW 612 XP-G R5 nw, Lumintop L1C XP-G
mal som: UQ HS-802 XM-L (povodne R2 mala bodka, predana), MTE XM-L (povodne P7 kobliha, sla bratovi), NF-500 Q5 zoom (predana), FF-2100 XP-G R5 (predana), UF C2 XM-L T4 5A3 (predana), CQG S1 XP-E nw (venovana), DXfire C3 XP-E nw (sla svagrovi), Ultrafire M5 XP-G (venovana) budem mat: ? neutral white ftw! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 127 Registrován: 25.6.2010 Člen číslo: 666 ![]() |
Dnes jsem byl u zubaře a všiml jsem si že má Led světlo (singLed), ale zdálo se mi že to svítí míň než klasika.
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Nie tak celkom zo sveta svetiel, ale niekoho možno bude zaujímať, ako sa za rok vytlačí 2000 míľ PV panelov.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
to je bomba, zvlášť ten "sorter" na konci :-)
-------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jo, 'binning and labeling' je super.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Docela zajímavé, jak dneska i velcí výrobci kopírují (pokud už to tu bylo, tak sorry):
http://www.kronium.cz/led-svitilny-fenix/l...0/prod_350.html http://www.hkequipment.net/index.php?sp=&a...pro_new&lang=en -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tááák a ododnes nám už končia aj 60-Wattové incan žiarovky.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
Docela zajímavé, jak dneska i velcí výrobci kopírují (pokud už to tu bylo, tak sorry): http://www.kronium.cz/led-svitilny-fenix/l...0/prod_350.html http://www.hkequipment.net/index.php?sp=&a...o_new〈=en To máš tak ako pri Passate a SuperBe, diely budú vzájomne sedieť. ![]() -------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 897 Registrován: 24.5.2008 Bydliště: České Budějovice, Brno. Člen číslo: 89 ![]() |
ten Jetbeam PA40 je MOC zajímavej.
-------------------- Ach jo, potřeboval bych asi osvětlení stadionu do kapsy (na 1xaaa) s výdrží 20 hodin, low režimem 4000lm a focusem. Zatím jsem na tomto:
Sipik SK-68 Q3 ---- FENIX E01 blue----- Fenix LD01 Sainless Steel "mazel edition" ----- MTE-M3 2I (MC-E) optika-kolimátor ----- Eagletac T20C2 R2 ----- Lumintop L1A ----- Tank007 tk-737 Q3 zoom 18650/3xAAA. ---- UF WF-900 5xQ5 1000lm ---- XENO E03 XM-L NW ---- FENIX HL21 R3 yellow ---- KD RQ 07 XM-L ---- KD Angle Q5 ---- DRY 3x XM-L CW Nabíječka šmejd NiMH, super Li-ion PILA IBCT. Potrava 18650 Trust yellow-red-black DX, 12x Sanyo+Panasonic z notebooků, AW 2600, 14500 Trust yellow-red-black, AA+AAA Recyko, Eneloop, Eneready, Arctic Power, Tronic, GP atd atd... PŘEJI SLUNCE V BUSHI :-) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pro nově příchozí - neberte nás flashaholiky vážně, my vás zatím taky vážně neberem. Vzájemně se začnem brát vážně, jakmile do toho taky spadnete, což většinou netrvá dlouho :-))) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
QUOTE Tááák a ododnes nám už končia aj 60-Wattové incan žiarovky. Co se dá dělat, tak budeme kupovat tepelné koule. ![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Docela zajímavé, jak dneska i velcí výrobci kopírují (pokud už to tu bylo, tak sorry): http://www.kronium.cz/led-svitilny-fenix/l...0/prod_350.html http://www.hkequipment.net/index.php?sp=&a...new&lang=en Oni až tak úplně nekopírují, oba zvolili stejné tělo od jednoho dodavatele, nechali si jej nepatrně upravit a hlavy pak udělali každý svou. JetBeam s XM-L, Fenix s XP-G. Stejně tak elektronika se liší - u JetBeamu je místo menšího tlačítka, které u Fenixu přepíná módy, zajímavá indikace vybitých baterií (která by ovšem mohla být trochu lépe vymyšlená). -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Helma pre Technovikinga.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 17.6.2025 - 19:25 |