![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 188 Registrován: 21.8.2008 Bydliště: Trnava a okolie; Smolenice Člen číslo: 123 ![]() |
chlapi, zavidim ze som nebol, dalsi sa uz snad vydari
-------------------- na ceste: nic nove V mojej zbierke: Fenix: L1D xr-eQ5, LD10 Q5, L2D xr-eQ5, LD15 xp-e r4, Zebra H501, Fenix HM-61R Amber, Fenix BC-21R, broky eneloop 2000 a nabijacky brokov Voltcraf CM420, Voltcraft IPC-1, Fenix ARE-X1 Predane: Eastward YJ J06 xm-l, Tesco 2Dq5wc, Fenix MC10 GD+, Fenix LD15, Nitecore EZAA xp-g r4 5b1, Ultrafire C2 (MC-E), Smallsun ZY-C85, 3xRomisen L-C030, Fenix L1D CE, E01 nichia GS znicene: Akoray K-106, bastl 2x parkovacky T10 - cree Q5vratene: Nitecore D10 (2x reklamacka, ale mozno to skusim do tretice)
"je lepšie 1 krát vidieť ako 100 krát počuť ..." |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 075 Registrován: 20.1.2009 Člen číslo: 238 ![]() |
Také mě mrzí, že jsem nemohl jet, mám teď delší dobu zdravotní problémy, nemohu se z nich vyhrabat, pořád mi není dobře...... Snad na další už pojedu. Blanc
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 658 Registrován: 18.5.2009 Bydliště: Brno/Nedvědicko Člen číslo: 329 ![]() |
Tak se co nejdřív uzdrav
![]() Příště bychom totiž rádi připojili nějaké to temné podzemí ![]() -------------------- SureFire G2 P 61 drop-in, Streamlight Argo 1w Luxeon+Task-Light 2-L 3w Luxeon lumileds+Strion xenon bulb+Scorpion xenon bulb, Fenix TK20 s OP reflektorem+ Fenix popruh na hlavu, Olight M20 Warrior+M30 Triton+M21 Warrior SST50, Maglite 2AA, Trooper 73B, Zebralight H60-Q5+H30-Q5, Dereelight C2H 4SD-RU Cree XR-E Q3 OP, EagleTac T20C2 RGB Cree XR-E Q4, Akoray K-106 Cree Q5+K-109 Cree Q5, Ultrafire C1 Cree R2+WF-501B green K2 a red R2+WF-502B White-wall-hunter |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Já bych o jednom podzemí věděl, ale to by asi muselo být s průvodcem. A je to dcl daleko, cca 700km. Ale jsou to kilometry chodeb...
![]() Blancmane, na tebe jsem se těšil... snad příště. Tento příspěvek byl editován Marcio: 22.2.2010 10:45 -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
||
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Akce to byla opravdu povedená, díky Honzo že jsi to zorganizoval! Chata byla pěkně zašitá v kopcích, takže krásný klid a v noci černo černá tma. Noční jízda k chatě Honzovým tanko-bahnostrojem byl pro mně opravdu zážitek
![]() ![]() Podařilo se nám změřit i 30mW zelený laser na luxmetru. Vyběhl jsem k lesu a ze vzdálenosti 50-60 metrů svítil do chaty. Na tuhle vzdálenost jsme naměřili cca 1450 luxů, to po přepočtu na 1m vychází na více než 3 milióny... Někdy to budeme muset zopakovat a změřit přesněji. Nějaké pěkné beamshoty doufám dodá kukurus. -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 522 Registrován: 13.11.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 188 ![]() |
Koukam, ze si Honza troufl pripojit i vozik
![]() -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
||||||||||||||
![]() zubař ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 282 Registrován: 20.2.2009 Bydliště: Trnava Člen číslo: 267 ![]() |
Zdar vsetci, tak by som chcel doplnit marcia a pridat nejake fotky...
studnicka vyzeala perfektne ![]() Prostredie bolo naozaj krasne, i ked prvy den prsalo a nedali sa podnikat velke vychadzky, tak sme skusili pri chate co to dalo, tesil som sa ze nas bude viac a spoznam viacej flešholikov, ale myslim ze aj ked sme boli iba siesti tak to stacilo, svietili sme tak ako sa dalo, ale v dazdi nic moc, sranda bola ako sme si pozerali vsetky svetla a zrazu vědator vytiahol jeho home made a vsetci sme boli hotovi, to fakt klobuk dole! Na druhy den bolo uz krajsie, snezilo a nebolo hlavne tak mokro, to co naprsalo sa snazilo zmrznut, a to bolo dobre, skoda ze v ten den Marcio s Vědatorem museli odist, prisli o vela zabavy... podnikli sme vystup na hreben, bolo to nieco cez 900 m.n.m. no vela sme sa nenachodili, isli sme Honzovym snehostrojom (ako jirik povedal), na hrebeni sme svietili a svietili, ved ako inac ked mas moznost topit sneh 70W-im HID a intimidatorom ![]() svetla bolo ozaj pozehnane na porovnanie 70W HID a TK10 detail vybojky a teraz intimidator a uz si nepametam co, proste o velkosti tuzkovej baterky za zmienku stoji aj jirikov laser ktory mal na luxmetri ak si dobre pametam nieco medzi 4 - 5 milionami lux ![]() cestou spät na chatu sme mali produktívnu jazdu, naprv sme roztrhli rertaz na snehostroji, vsetci sme boli tak trochu od kravskych "sraček" ako seme sa snazili pomoct, aj HID to schytal, vyzeral potom tak využito .... alebo zneužito? ale ono ne a ne prejst ![]() ![]() mierne dost prepaleny intimidator ![]() no dobre, zle som nadstavil cas prvy pokus a treti vysiel ![]() toto bola sranda sledovat, telo ako z gumy nejake moje pokusanie o nieco po dalsej noci nastal cas navratu, po ceste naspät som nieco pofotil, za jazdy ![]() samozrejme toto je len zlomok fotiek, ale myslim ze to staci ako lakadlo na dalsi zraz ![]() chcel by som podakovat Honzovi ze nieco taketo zorganizoval, a dufam ze to nieje posledny krat, uz som informoval Petu ze cez leto by sa mohlo vybehnut na nasu chatu blizko od Trnavy P.S.: treba vymiest komin, bol velmi slaby tah, povedal by som ze skoro ziadny ![]() -------------------- Tiáábloo A9 + optika Fenix: TK11 R2, LD20, L2T V2.0, L0D, E01, E01, E01 Solarforce: L900 Tank 007: 566 Q2 Doplnky: kuzele (biely, cerveny), filtre (biely, biely TK, cerveny), Žrádlo pre svetielka: Sanyo Eneloop (AA, AAA), Conrad 2500mAH (AA), Trustfire 18650, Energizer Lithium (AA, AAA) Nabíjačky: Voltcraft IPC-1, Ultrafire WF-139 DeoxitGOLD, Deoxit |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
V prvé řadě bych chtěl poděkovat organizátorům - dík Honzo. A taky všem zúčastněným. Bahnostoj mě pořád nějak fascinuje
![]() ![]() A snad největší nářez byl "disko" režim Intimidatora ![]() Asi udělám prezentaci mé jediné hand-made svítilny a taky menší prezentaci zase hand-made svítilny na kolo (je v tom jenom MC-E, ale ten obal je fakt unikát - leštěný dural ![]() Tento příspěvek byl editován Vědátor: 22.2.2010 13:24 -------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 522 Registrován: 13.11.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 188 ![]() |
No meli jste se pekne, podle popisu a fotek soude. A ty Vedatore, nam predved svuj zazrak s cockami a SSR-90
![]() -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|||||
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Vedator nam nazorne predvedl, ze se dvema cockama lze na 4 metry, stahnout kuzel ledky do ctverecku cca 4x4 nebo 5x5cm, ktery ma pres 200 tisic luxu a v podstate nezalezi, ktera led se pouzije! XR-E, XP-G i SST-90 mely kuzel v podstate stejny.
No a homemade svitilna bez spinace, ovladana dotykem byla rozhodne velmi zajimava. Doufam, ze popis udelas brzo ![]() Jeste tedy doplnim fotku ze statku pod hrebenem (meli i vyborny prirodni syr bez chemie): Traktor s mecem! ![]() Pres hreben se prevalovaly mraky, takze to obcas delalo efektni svetelny kuzely. Foceni jsem se vsak moc nevenoval. Na ceste zpet jsme nejdriv museli vyprostit Honzovu Nivu, kterou se podarilo zaparkovat tak sikovne, ze proste nemohla vyjet ![]() A pak jsme tahali pajero, ktere si to ustlalo v prikopu plnem nahrnuteho snehu. Tam se mi podarilo upustit fotak do snehu, takze pres mokre cocky byly dalsi fotky takove surrealisticke ![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
||||
|
|||||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
To s čočkami jsme zaostřovali jenom kvůli luxům - hodně světla šlo jinam .. A taky by to bylo celkem velké - čočky potřebují velké vzdálenosti. Pokud bych to zaostřil, tak abych pochytal nejvíc světla, tak luxy bodou menší, ale zato osvítí větší plochu. Ale to je tady už trochu OT. Intimidator má dobře řešený reflektor - ten se bude blbě dohánět jinak, ale je pravda, že čočkama se udělá čistý thrower - bude mít málo hala.
-------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
||||||||||
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 224 Registrován: 7.8.2008 Člen číslo: 118 ![]() |
Tak tady přidávám svá fota a video:
http://www.youtube.com/watch?v=YLGbQk20OkI Tímto také moc děkuji Honzovi za obětavost a skvělý sraz!!! ![]() Tento příspěvek byl editován Marcio: 22.2.2010 16:14 -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|||||||||
|
||||||||||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED Greenhorn ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 4 787 Registrován: 24.2.2008 Bydliště: Bratislava Člen číslo: 16 ![]() |
vyzera to tam ako u suchankov ... kofola, vinea, jedno pivo a nic viac ????
-------------------- Author Xenon, Sigma Elipsoid, Cateye EL300, MTE Rebel, Ultrafire 606A1@Q5, 2x MXDL@R2 WG, WF-400@P7 CSVOI, 4x Ultrafire C2@P7 DSVNJ+Sekonix Col#1, 2x TR801@P7 DSVNJ Akoray K-106, KD Cree Q3 5A, SacredFire NF-08 zoom, KD Cree Q3 zoom, 5xNF-500 Q5 zoom, Bastl 6xCree -> 1400lumen, Solarforce L900M@6xCree Q5 1500+lumen mod Uniquefire HS801@Phlatlight SSR-90, Endurer 4x18650 4xCree MCE M-bin WH 3000+ lumen, Police 2D Maglite SST-90 aspherical 2000+lumen thrower Romisen RC-T5 4x XP-G R5 1500+ lumen mod, 10xCree MCE 5C 4000K Hyperboost 6000+ lumen bike light - yeeaaah, it's done !!! Niekto vidi, niekto svieti ... A niekto svieti a vidi ... (pepko) Predstavte si lampu! Nech je akokoľvek umelecky a zaujímavo zdobená, musí predovšetkým svietiť! (Honoré de Balzac) Světlo umírá jenom příchodem ještě většího světla, ještě většího, většího světla. (Otakar Březina) Je dokonalejšie svietiť ako svetlo len vidieť. (Tomáš Akvinský) Ty brdo! Now that's a clean mod, looks awesome! This is the flashlight I needed when I met wolves in a Slovak forest at night :-) Yeeehaw! (Erasmus CPF) |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Na zahřátí byl svařák a to pivo jsme ani nenačli (dokud jsem tam ještě byl). A vůbec mi to nechybělo. Stejně mě ráno bolela hlava, ale to bylo jen nedostatkem spánku...
Tento příspěvek byl editován Marcio: 22.2.2010 16:17 -------------------- Na počátku byla tma... 2.Sam.22,29
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
vyzera to tam ako u suchankov ... kofola, vinea, jedno pivo a nic viac ???? Zapomnels na multimetr v rozsahu 20A ![]() -------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
Vypadalo to tam fajně a světelně..
![]() ![]() Tak tady přidávám svá fota a video: http://www.youtube.com/watch?v=YLGbQk20OkI A já čekal na konci hlášku: "Jóó, přežili jsme!".. -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 130 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Mladá Boleslav, Zlín. Člen číslo: 9 ![]() |
Podle fotek to byla pěkná slezina svítilen a lidí
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 130 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Mladá Boleslav, Zlín. Člen číslo: 9 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 188 Registrován: 21.8.2008 Bydliště: Trnava a okolie; Smolenice Člen číslo: 123 ![]() |
ta jazda na nive mi nieco pripomina ze kukurus
![]() -------------------- na ceste: nic nove V mojej zbierke: Fenix: L1D xr-eQ5, LD10 Q5, L2D xr-eQ5, LD15 xp-e r4, Zebra H501, Fenix HM-61R Amber, Fenix BC-21R, broky eneloop 2000 a nabijacky brokov Voltcraf CM420, Voltcraft IPC-1, Fenix ARE-X1 Predane: Eastward YJ J06 xm-l, Tesco 2Dq5wc, Fenix MC10 GD+, Fenix LD15, Nitecore EZAA xp-g r4 5b1, Ultrafire C2 (MC-E), Smallsun ZY-C85, 3xRomisen L-C030, Fenix L1D CE, E01 nichia GS znicene: Akoray K-106, bastl 2x parkovacky T10 - cree Q5vratene: Nitecore D10 (2x reklamacka, ale mozno to skusim do tretice)
"je lepšie 1 krát vidieť ako 100 krát počuť ..." |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() zubař ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 282 Registrován: 20.2.2009 Bydliště: Trnava Člen číslo: 267 ![]() |
-------------------- Tiáábloo A9 + optika Fenix: TK11 R2, LD20, L2T V2.0, L0D, E01, E01, E01 Solarforce: L900 Tank 007: 566 Q2 Doplnky: kuzele (biely, cerveny), filtre (biely, biely TK, cerveny), Žrádlo pre svetielka: Sanyo Eneloop (AA, AAA), Conrad 2500mAH (AA), Trustfire 18650, Energizer Lithium (AA, AAA) Nabíjačky: Voltcraft IPC-1, Ultrafire WF-139 DeoxitGOLD, Deoxit |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 8.7.2025 - 22:13 |