![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 668 Registrován: 12.9.2009 Člen číslo: 394 ![]() |
Pozri Mike to je marketink, nejaky vtak sa rozhodol,ze budu dve verzie PCB jedna bez a druha s nejakym FTDI driverom na RS232,potom nahra iny firmware a hop cena je o 100% vyssia. Kazdy pristroj co ma CPU ma UART a je to otazka ho enablovat HW&SW.
Pri Voltcrafte ma doziera ze za SW 800Kc,za kabel dalsich 8 kil (ale to vieme riesit na DX lacnejsie) Tento cinsky CEM 1309 ma velmi laka po tomto maily asi uz idem po tlacitku checkout. Len nechapem,ze preci Cinanci uvadzaju citlivost 0.1lx a tebe to reaguje na zavretie dveri skrine s krokom 0.0X...zeby si sa mylili? Samozrejma,ze presnost tam nebude nejake sialena,ale aj tak za 100 evri si myslim,slusny pristroj. Ako som uvadzal hore po tomto mi srdce pisti,ale 600 libier je palka. Nasiel som ho okrem farnelu tu.Ale ked ratam shiping 29USD,kurz tak to vide na rovnako. GME mlci,asi ho nevedia dodat. Tento příspěvek byl editován ajo: 20.11.2011 15:19 -------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 668 Registrován: 12.9.2009 Člen číslo: 394 ![]() |
Tommu diky ta cena je skvela uz je to v kosiku.
![]() Ja som lenivy a nezachadzam viac ako dve stranky na google. Tento příspěvek byl editován ajo: 20.11.2011 17:57 -------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 174 Registrován: 15.11.2008 Bydliště: Mladějov Člen číslo: 189 ![]() |
Wow Tommu výborně! http://www.409shop.com/409shop_product.php?id=105932 mohl si to ale najít o 2 roky dříve..
![]() ajo: Jsem zvědaj jak s ním budeš spokojen, ale myslím, že maximálně. ![]() PS: Prodávám DT-1308 ![]() ![]() ![]() -------------------- Profesionální měření světelného toku v integrační kouli spektrometrem v TUL Liberec a měření světelných map v laboratoři s certifikací TÜV Berlin: http://...
Lehoučká čelovka na běh...................:SOLC Spider T-24 5000 lumen 59 gramů ANSIhttp://solclighting.com.... Ultra výkoná a lehká čelovka..............: SOLC Scorpion T-23 8400 lumen 79gramů ANSI http://solclighting.com.... Kompaktní cyklosvítilna.....................: SOLC Spider T-58 6250 lumen ANSI 169gramů i s baterií! http://solclighting.com.... Ultimátní čelovka s extra chlazením....: SOLC Scorpion T-44 až 12000 lumen 120gramů ANSI http://solclighting.com.... Výkonná svítilna na kolo....................: SOLC Scorpion T-73 až 12000 lumen 168gramů ANSI http://solclighting.com.... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
No jo nedalo to moc práce to najít. Ale není lepší koupit v ČR tento? Je sice za 1920Kč, ale pokud celníci budou chtít DPH a clo, tak to vyjde +/- nastejno.
Podle parametrů se mi zdá skoro stejný, dokonce udávaná přesnost je lepší. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
No jo nedalo to moc práce to najít. Ale není lepší koupit v ČR tento? Je sice za 1920Kč, ale pokud celníci budou chtít DPH a clo, tak to vyjde +/- nastejno. Podle parametrů se mi zdá skoro stejný, dokonce udávaná přesnost je lepší. Nestras s tym clom.Do 150 euro by sa nic nemalo diat aspon na SK.Neviem ci Cesi su vynimka v EU. No neni rovnaky,ten nas CEM model ma rozsah do 400k. Mike hod to na bazar,myslim ze za 70% ho urcite kupi nejaky flasholic.Rychlo objednavaj,kym nepride vianocny osial,uz teraz citim v kozi ze HK,China post zase budu nestihat.Ja som si dlho myslel,ze luxmeter je prepych,ale uz aj mna to zacina trapit aby som si odmeral vysledok bastlenia.Na USB chcem sledovat najma vydrz.A na ten low-light mod chcem vediet aky mam svetelny smog:) Ale ak je to fakt tak citlive ako v tej skrini tak budem velmi spokojny. -------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Podle CZ návodu má rozsah 400kLux, takže to je stejný. To clo máme taky tak, ale i tak to ani není moc %. DPH je horší.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Podle CZ návodu má rozsah 400kLux, takže to je stejný. To clo máme taky tak, ale i tak to ani není moc %. DPH je horší. Tomu ja neviem,pozri (trocho OT) sem tu mas vsetko comu podlieha zasielka z non-EU krajiny http://www.zasilkovasluzba.com/v2/shopping.php#step8 -------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Mám už starší multimetr HC-3500T. Dneska jsem zkusil změřit proud protékající led a místo toho led zhasla. Spočítal jsem, že tam byl proud 3mA. Když jsem si zkusil změřit samostatně snímací odpor 0R1, tak jsem naměřil 0,12omů. Stejně tak umí měřit do 20M. Když jsem zkoušel měřit ty 3mA (jak jsem si pak spočítal), tak jsem zkusil jak rozsah 200mA, tak i 2mA (jenž mě přetížení neukázal) tak nic. Na ledce jsem měl odpor 1k5. Čím myslíte že to mohlo být?
Tento příspěvek byl editován Kolbaba71: 20.11.2011 21:20 -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Pani objednal som tento kliestovy ampermeter , aby som mohol merat bezkontaktne prud do LED. Z hrozou zistujem,ze to ma 2% z 40A rosahu chybu,to je 800mA co je dost nepresne.Ulakomil som sa na lacny DC ampermeter a tu je vysledok.Nemate niekto lepsi typ,nech to este rychlo stornujem?
-------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
Chci si udělat nejaký silnější kabely na měření proudu multimetrem. Je lepší použít normální vodič 4,5mm a nebo silikonový s průřezem 2,5mm? (Ten druhý má ve svazku víc jak 100 tenkých drátků.)
-------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Asi to bude tím, jelikož originální šňůry mají průřez jen necelý 2mm2. Myslel jsem si, že když jsem si koupi před 10 lety slušný multimetr, tak tohle bude ok, ale je vidět, že není.
-------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Ted jsem si zrovna delal novy kabely.
Dal jsem tam lanka asi 2-3mm prumer (puvodne k reprobednam). Odpor mensi nez 0,1ohm, i pri 10A v pohode, coz se neda rict o tech puvodnich, ktery se hezky rozhavily ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ja som kupil z DX kable a vymenil stare sprachnivene na mojom Flukovi a citim obrovsku zmenu pri merani vyssich prudov.Chlapci naco sa tu trapite z kablami?Kupte si kliestovy ampermeter s DC meranim prudu a mate vymalovano...
-------------------- Tiablo A9S + zoom optika@Q5 Spiderfire 2-mode@SSC P7 Ultrafire 502B@R2 X2000@P4 MAG 2C + 52mm asferika s kadecim a vidiet aj v tme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Ten je dost nepresny...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
QUOTE Ten je dost nepresny... "Jen" asi 25% při 3A, to ti nestačí? ![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
750mA sem 750mA tam, kdo by na to koukal
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 697 Registrován: 30.5.2009 Člen číslo: 337 ![]() |
Já si nemyslím že by kleštové byly tak nepřesné, pouze mají velký rozsah, stačí udělat pár závitu kolem kleští a je to hned lepší.
-------------------- Fenix PD20, Romisen RC-T5@4x XM-L T6 2B mod, Quark Mini CR2
Samsung ICR 3000mAh, iCharger 106B-plus 250W 6s Balance/Charger iCharger 3010B 1000W 10s 30A iCharger 4010 DUO |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
To se dela dost blbe s tema kratkyma dratkama k LED.
Takze bys tam stejne musel napajet delsi, coz uz muzu rovnou zmerit normalnim... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Tak jsem si ten Voltcraft MT-52 koupil. Změřil jsem Zebru SC50W a má 1150lm/m. Je to tak nějak v normě? Ja mám tento zázrak ![]() ... nájdite rozdiel ... -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 3.7.2025 - 14:30 |