![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Jen si to pořádně zkontrolujte. Já jednou posílal přes svůj účet a Paypal na kolegovu adresu a přesto, že mám pocit, že jsem to několikrát zkontroloval, bylo to posláno sice na JEHO adresu ale MOJE jméno, takže výsledkem bylo, že to pošta odeslala zpět do DX a já pak dlouze komunikoval, než jsem vykomunikoval znovuposlání k nám.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 027 Registrován: 10.1.2010 Člen číslo: 528 ![]() |
TO Rebolt
Tak dalo by se to vyresit tim, ze tu zasilku das jako "Gift" , u nehoz se predpoklada jina adresa a jmeno prijemce. TO Alk07 V tvem pripade sis to objednaval TY ale na jine bydliste. I to by mohl byt duvod toho nedorozumeni. -------------------- UniqueFire AA-S1 MOD: XR-E Q5 + TIR
TrustFire R5-A3 Nove EDC, MOD: SB driver NF-500 MOD: XP-G R4 5B1 1A + GITD EMOS "Silver" 2xAA MOD: XR-E R2 0,6A SolarForce Skyline II MOD: XP-G R4 4B 1,5-2A Semi Direct Drive? MG RX-1 MOD: 52mm asferika + XP-G R4 4B 1,7A + GITD Epsilon ED-P72 - Tinmaker MOD: 4x XM-L T5+T4 "4500K" 2,5A + TIR = +2K lm Heaolight MOD: XP-G R4 4C 1A + 6000mAh battery pack + GITD difuzor Motto: Raději mít přežhavenou LED s pěkným tinem, než výkonnou "zeleninu"! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Bc ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 992 Registrován: 29.9.2009 Bydliště: Bratislava-Slovensko Člen číslo: 408 ![]() |
Jen si to pořádně zkontrolujte. Já jednou posílal přes svůj účet a Paypal na kolegovu adresu a přesto, že mám pocit, že jsem to několikrát zkontroloval, bylo to posláno sice na JEHO adresu ale MOJE jméno, takže výsledkem bylo, že to pošta odeslala zpět do DX a já pak dlouze komunikoval, než jsem vykomunikoval znovuposlání k nám. presne toto sa stalo aj mne.treba si to zkontrolovat pred odkliknutim...!! -------------------- EDC-Nitecore Edc31,Sofirn SC18 Xhp70 mod
Wildtrail WT3M Headlamp-Thrunite TH30 nw Nitecore NU20[/size] |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
TO Alk07 V tvem pripade sis to objednaval TY ale na jine bydliste. I to by mohl byt duvod toho nedorozumeni. Já už se samozřejmě nepamatuju přesně,ale vím, že jsem vyplňoval i kolegovo jméno. Že to jde poslat na mé účtové jméno a jinou adresu, to je jasné, ale tenkrát jsem si speciálně dával záležet na tom, abych změnil jméno. Tak nevím. -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Jednou se mi stalo, že jsem potřeboval poslat balíček z DX na jinou adresu a jiné jméno. Tak jsem to při platbě v PayPalu změnil, ale do DX se dostala jen jiná adresa, ale jméno zůstalo moje. V DX se to dá změnit, je tam na to tlačítko. Ale jen dokud není objednávka ve stavi Packaging či co. No a ta moje objednávka už změnit nešla, protože hned po odklepnutí se dostala do stavu packaging. Blbý bylo to, že to bylo rekomando. Ale pošťačka se dala umluvit a vydala to tomu adresátovi.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak to bude možná i můj případ.
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
|
|
![]()
Příspěvek
|
||||
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 130 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Mladá Boleslav, Zlín. Člen číslo: 9 ![]() |
Mám jednu otázočku. Je to úplně jednoduché. Adresu můžeš změnit před konečným potvrzením objednávky: Nebo až po objednání a zaplacení. V objednávce si otevřeš složku Update Address, změníš údaje a následně potvrdíš: Druhou možnost musíš provést ještě před zabalením zboží. Adresu můžeš změnit i během objednávky přes Paypal, ale mně konkrétně se nezmění jméno adresáta ![]() ![]() Tento příspěvek byl editován Sinty: 17.2.2011 14:39 |
|||
|
||||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
Mám jednu otázku. Na paypal účte mám nejakú čiastku "Balance" a chcel by som ju využiť na platbu napríklad na DX alebo iných shopoch. Dá sa to? Prehrabal som celý paypal, ale akosi som nenašiel možnosť či platiť z "Balance" alebo stiahnuť peniaze prostredníctvom platobnej karty z účtu. Je možnosť to nastaviť vtedy, keď jednotlivý obchod ponúkne prihlásenie so paypal účtu a nastaviť to niekde tam? Díky.
-------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 963 Registrován: 13.3.2008 Bydliště: Košice city Člen číslo: 25 ![]() |
Aby som to upresnil, čiastku tam mám v EUR a platiť budem v USD. Je tam aj "currency converter". Keď si tie peniaze premením na USD, tak mi ich automaticky stiahne pri platbe že?
-------------------- UniqueFire UF-2190 XM-L | UniqueFire HS-801 XM-L | Čelovka AL profil R2 | J10 R4 | UltraFire A10 Q5 | Romisen L-C030 | Stolná lampa MC-E | Bike bastl Q5, R2, R4... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Aby som to upresnil, čiastku tam mám v EUR a platiť budem v USD. Je tam aj "currency converter". Keď si tie peniaze premením na USD, tak mi ich automaticky stiahne pri platbe že? Taky jsem tam jednou měl nějaké peníze (refund za nějakou zrušenou objednávku) a při platbě se to jimi automaticky zaplatilo a protože jich nebylo dost, tak zbytek se stáhl z karty. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Dnes z PP mi prišiel mail :
We have noticed that you have not confirmed your e-mail address yet. This simple procedure takes no more than a few minutes. Why should I confirm my email address? Safety is our highest priority. By confirming your e-mail address, you can help us protect you by ensuring that this e-mail address belongs to you. How do I confirm my e-mail address? 1. Log in to your PayPal account at https://www.paypal.com (Forgot your password? Click here). 2. Click on the ??Confirm e-mail address'? link. 3. You will receive a confirmation e-mail. Click on the 'Confirm' link in the e-mail to go back to https://www.paypal.com and log in by entering your password. Ale predsa som už taky mail dostal a vypisalo že učet je aktivovaní uspešne nevím prečo mi to poslali 2 krát ! Nie som si isty ale ten kod co sa tu spomenul neviem ci nenahradil potvrdzovanie cez mail ? lebo ono na základe toho ze som sa prihlásil do schránky vedia že som to ja ? či sa mylím ? Tento příspěvek byl editován Dežo: 20.2.2011 20:46 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Na potvrzování adresy (to je v tom mailu) se klidně vykašli. To prý funguje stejně jen v USA. Já mám taky svojí adresu stále uncorfirmed, ale ničemu to nevadí. Někteří obchodníci by s tím prý mohli mít psychický problém, ale asi zase jen ti z USA.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 522 Registrován: 13.11.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 188 ![]() |
Tusim, ze je rozdil mezi potvrzenim emailove adresy a potvrzenim postovni adresy. Pri objednavkach vidim, ze ma postovni adresa je neoverena, ale email jsem potvrdil hned.
-------------------- UltraFire C3, Police@XP-G R5 * MTE SF-15@SSR-90 * NF-500, UltraFire C2 DIY kit * Olight M2X-UT Javelot@XM-L2 * SKY RAY King@3LED XM-L T6 * Nitecore TUBE * Skilhunt H03@XM-L2 U4 NW * Sofirn C8A@XP-L2 HI NW * Sofirn SF10@XP-G2 R5 NW
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
ako teda s tím mailom nič nemám robit možem učet využívat nadalej ?
inač to ,,verifikation code,, nikde neni je možne že už také potvrdzovanie učtu neexistuje ? |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
ako teda s tím mailom nič nemám robit možem učet využívat nadalej ? inač to ,,verifikation code,, nikde neni je možne že už také potvrdzovanie učtu neexistuje ? Ja som si v minulom roku pridával novú kartu na PayPal a "verification code" odo mňa pýtali. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Ja som si v minulom roku pridával novú kartu na PayPal a "verification code" odo mňa pýtali. mno neviem teda lebo ked som sa registroval normálne som vyplnoval aj císlo karty ale ako som pozeral návody na yout. tak tam sa to nevypisovalo dokonca ani kolonka tám nebola ! nevím pojdem do banky zajtra a uvidíme |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 273 Registrován: 25.4.2009 Člen číslo: 317 ![]() |
z DX mi odosielali poštu dňa 22.1.2011, do mesiaca mi ešte vždy všetko došlo, viem, že niekomu to trvalo dlhšie. Po akej dobe po odoslaní z DX by som mal po zásielke pátrať ak som ju nedostal a ako mám postupovať
![]() Tento příspěvek byl editován redbolt: 25.2.2011 08:24 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 37 Registrován: 20.9.2010 Člen číslo: 716 ![]() |
Teraz mali nejaký sviatok, tak čakaj, malo by to prísť.
-------------------- Skyray King * Solarforce Skyline I * Aurora AK-P7 * Tank TK-737 * Astrolux S1 * Tikka XP * Spark ST6-460NW * Nitecore NU30 * Nitecore NU05 * WF-139 * IPC-1L
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 273 Registrován: 25.4.2009 Člen číslo: 317 ![]() |
asi to moje sťažovanie si prečítali aj v Číne, práve pred chvíľou mi to prišlo
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
z DX mi odosielali poštu dňa 22.1.2011, do mesiaca mi ešte vždy všetko došlo, viem, že niekomu to trvalo dlhšie. Po akej dobe po odoslaní z DX by som mal po zásielke pátrať ak som ju nedostal a ako mám postupovať ![]() Myslím, že to nepatrí do threadu o PayPale. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 16.6.2025 - 14:48 |