![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 273 Registrován: 25.4.2009 Člen číslo: 317 ![]() |
OK, sorry, to patrí skôr do DX.
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 69 Registrován: 8.3.2009 Bydliště: Tábor Člen číslo: 282 ![]() |
Mohl by mi někdo osvětlit jak to chodí s Paypalem, když mi obchod neodpovídá?
Na Lightake nereagují na mé zprávy.Chtěl bych to nějak řešit, ale netuším jak na to a hlavně nevím, jestli kontaktovat paypal, když jsem prošvihl 45 denní lhůtu na dispute.Popravdě ani nevím, co to přesně znamená.Anglicky něco dohromady dám, ale potřeboval bych nakopnout nějakým postupem. Díky za pomoc. Edit: PS: Ještě bych mohl dodat co vlastně pořebuji.Objednal jsem svítilnu, která byla in stock, ale pár dní po objednání se u ní objevilo sold out. A tak už to trvá skoro 2 měsíce.Chtěl bych vrátit penízky.... Tento příspěvek byl editován Kenobi: 28.2.2011 21:28 -------------------- May the Light be with you...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
Mám tak trochu problém...
Založil jsem PayPal. Jsem neověřený uživatel a nemám ho propojený s bankovní kartou. Chtěl jsem to nabít "TopUp" převodem peněz na účet. A ani po týdnu mi tam těch 220Kč nedorazilo. Asi bych měl dodat, že jsem tam peníze posílal platbou přez složenku A na poště. Asi bude problém s tím, jak poznají že jsou ty peníze právě ode mě. VS ani SS tam nemám. Ale číslo účtu je správně a v kolonce odesílatel je celá moje adresa-tak jako na účtu v Paypalu. Pak tam ještě bylo nějaký "Transfer ID" a to jsem napsal do kolonky účel platby. Ale nevím jistě, jestli je to správně. Jestli to nemělo být v poli pro VS. Nevíte kde by mohl být problém, nebo jak dlouho to tak trvá? Edit: Odstraněny překlepy. Tento příspěvek byl editován Skeidži: 4.3.2011 12:27 -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Tak SLOŽENKOU jsem už leta neplatil, PayPal plním rovnou z účtu.
Ten Transfer ID je právě ten veledůležitý kód, podle kterého PayPal pozná, od koho mu penízky přišly. Musí se dát do Poznámky pro příjemce, takže pokud jsi ho dal ve složence do nějaké jiné kolonky, obávám se, že tvé peníze jsou nenávratně v perdeli, pane hrábě (jak by řekl klasik). A pochybuji, že složenkou lze PayPal vůbec plnit... -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
Ten "Transfer ID" jsem na složence napsal do správy pro příjemce. To jenom na tom malým ústřižku, co mi zůstal ho mám napsanej v "Účel platby".
![]() Edit: Já myslím, že složenkou se dá provést převod hotovosti na účet stejně tak, jako z účtu na účet. Tento příspěvek byl editován Skeidži: 4.3.2011 21:30 -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Tak jsem napsal na PayPal mail a už mám svoje peníze na účtu. Měl jsem ale docela štěstí. Tohle mi napsaly:
Thank you for contacting PayPal regarding your recent Top Up. With the information you kindly provided me with, I was able to find the funds and have now added the money to your PayPal account balance. You now have a PayPal balance of 220.00 CZK. Normally your Top Ups should post automatically to your account. In this instance you needed to ask us to manually search for your funds and post them for you. To ensure your future Top Ups are posted automatically, here?s some actions you can take: * Request your Top Up by physically going into your local bank and completing a transfer form as we cannot accept ATM, cash deposit or internet or money transfer service Top Ups as we do not receive enough information to complete the transfer. * Add your ?Customer Reference ID? in the notes section of your bank transfer form. This ID can be found in your PayPal account by clicking ?Top Up Account?. * Add your bank account details to your PayPal account. * Make sure that you are topping up in your local currency only. * The name on the bank account you use must match the name on your PayPal account. Jednoduše řečeno bylo málo informací, tak se moje platba málem ztratila. Takže topovat PP účet složenkou A na poště není moc dobrej nápad. Je fakt, že jsem PP neměl propojený s bankovním účtem. Ale chtěl jsem zkusit, jestli by to -šlo- i bez bankovního účtu. A výsledek? De to, ale dře to. -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 027 Registrován: 10.1.2010 Člen číslo: 528 ![]() |
Panove, ted me prisel mail z PP a ze pry mam neco s uctem a at si stahnu nejaky soubor a postupuju podle neho.
Ale vubec se to netvari jako z PP. Je to od: service@paypa|.com <paypal@service.com> Je tam jenom odkaz na externi obrazky. Jako predmet je: Account access limited Setkal se s tim nekdo? -------------------- UniqueFire AA-S1 MOD: XR-E Q5 + TIR
TrustFire R5-A3 Nove EDC, MOD: SB driver NF-500 MOD: XP-G R4 5B1 1A + GITD EMOS "Silver" 2xAA MOD: XR-E R2 0,6A SolarForce Skyline II MOD: XP-G R4 4B 1,5-2A Semi Direct Drive? MG RX-1 MOD: 52mm asferika + XP-G R4 4B 1,7A + GITD Epsilon ED-P72 - Tinmaker MOD: 4x XM-L T5+T4 "4500K" 2,5A + TIR = +2K lm Heaolight MOD: XP-G R4 4C 1A + 6000mAh battery pack + GITD difuzor Motto: Raději mít přežhavenou LED s pěkným tinem, než výkonnou "zeleninu"! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Dopíš aj mail headery (keď sa k ním vieš dostať).
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 027 Registrován: 10.1.2010 Člen číslo: 528 ![]() |
Dopíš aj mail headery (keď sa k ním vieš dostať). Ja ani nevim co to je. -------------------- UniqueFire AA-S1 MOD: XR-E Q5 + TIR
TrustFire R5-A3 Nove EDC, MOD: SB driver NF-500 MOD: XP-G R4 5B1 1A + GITD EMOS "Silver" 2xAA MOD: XR-E R2 0,6A SolarForce Skyline II MOD: XP-G R4 4B 1,5-2A Semi Direct Drive? MG RX-1 MOD: 52mm asferika + XP-G R4 4B 1,7A + GITD Epsilon ED-P72 - Tinmaker MOD: 4x XM-L T5+T4 "4500K" 2,5A + TIR = +2K lm Heaolight MOD: XP-G R4 4C 1A + 6000mAh battery pack + GITD difuzor Motto: Raději mít přežhavenou LED s pěkným tinem, než výkonnou "zeleninu"! |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Podľa klienta/webmailu aký používaš, skús niekde nájsť detaily mailu, kde ti zobrazí hlavičku. Alebo napíš na PayPal support (ale podľa mňa a podľa "service@paypa|.com <paypal@service.com>" to bude scam).
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Uz jsem napsal na jejich support at me potvrdi zda je to fake nebo ne. Tak uvidim.
-------------------- UniqueFire AA-S1 MOD: XR-E Q5 + TIR
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Stačí si hodit "paypal@service.com" do googlu. Je to podvod.
-------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Jo diky. Takze do kose a bacha na to!!!
-------------------- UniqueFire AA-S1 MOD: XR-E Q5 + TIR
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Sákra! Z týhle adresy mi asi 3x přišel mail, jakože: "Confirm your email adress". Tak jsem to nakonec odkliknul a už mi nic nechodí.
![]() ![]() Edit: Drobná úprava. Tento příspěvek byl editován Skeidži: 17.3.2011 21:21 -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Zmeň si heslo.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
A to hodně rychle.
-------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
Tak doufám, Skeidži, že jsi to stihnul. Já být robot který získal tvé heslo k PP, tak na nic nečekám platím.
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Skeidži, PayPal účet si můžeš dobíjet i bez přidání platební karty standardním bezhotovostním převodem (podaným na přepážce nebo el. bankovnictvím), ale pouze z účtu jehož majitel má stejné jméno i příjmení jaké si zadal při vytváření PayPal účtu. Někde tuto podmínku popisovali tak, že jméno PayPalu se musí shodovat se jménem bankovního účtu, což je ale dost nepřesně definované, protože jméno bankovního účtu si můžu vyložit jako "Ceska sporitelna AS." a naopak jméno PayPalu si zase může někdo vyložit jako zadaný email, který identifikuje PayPal. Ale shodovat se opravdu musí jména MAJITELŮ obou účtů. Proto ti nemohl automaticky fungovat převod složenkou z pošty. Protože účet České pošty, ze kterého jim ty peníze přišly, nepatří topě. Po dobití větší částkou ti navíc účet aktivují, jako kdyby sis do něj přidal kartu. Nevím přesně jaká částka to je. Já jsem si zkušebně poslal nejprve 50,- Kč a poté 1500,- a to již k aktivaci stačilo.
Takto dobíjím PayPal "kreditem" jen když potřebuji, protože kartu si tam dávat nechci, aby mi někdo v případě hacknutí PayPalu nevysál i bankovní účet. PayPal mi přijde jako celkem mocný prostředek, podobný Ibankingu, ale není tam krom hesla, žádná další ochrana jako SMS potvrzení... Samozřejmě se to dá zabezpečit i např. nastavením rozumných limitů pro platbu kartou... Dobíjení je trochu nepohodlné, protože trvá asi 3 dny. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Naprosto souhlasím. Navíc vítám tu časovou prodlevu 3 dnů mezi posláním a nabitím účtu, protože člověk si alespoň může rozmyslet svůj nákup a zrušit ho, když například chtěl nakupovat v noci v euforii po nějakém flashasrazu :-)))
-------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Přesně tak, alespoň člověk zbytečně neutrácí bez rozmyšlení
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 16.6.2025 - 14:49 |