![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Pravda, impulzivní nakupování je asi největší problém paypalu
![]() -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 106 Registrován: 14.12.2009 Bydliště: ZA Člen číslo: 486 ![]() |
Ahoj, kde by som nasiel cislo uctu a identifikator platby o ktorom sa tu hovorilo, ked to chcem takto prevadzat ako pises. Nejak ten "TopUp" tam nevidim. zatial som neovereny uzivatel. nezadaval som tam ziadne cislo karty. vdaka.
Skeidži, PayPal účet si můžeš dobíjet i bez přidání platební karty standardním bezhotovostním převodem (podaným na přepážce nebo el. bankovnictvím), ale pouze z účtu jehož majitel má stejné jméno i příjmení jaké si zadal při vytváření PayPal účtu. Někde tuto podmínku popisovali tak, že jméno PayPalu se musí shodovat se jménem bankovního účtu, což je ale dost nepřesně definované, protože jméno bankovního účtu si můžu vyložit jako "Ceska sporitelna AS." a naopak jméno PayPalu si zase může někdo vyložit jako zadaný email, který identifikuje PayPal. Ale shodovat se opravdu musí jména MAJITELŮ obou účtů. Proto ti nemohl automaticky fungovat převod složenkou z pošty. Protože účet České pošty, ze kterého jim ty peníze přišly, nepatří topě. Po dobití větší částkou ti navíc účet aktivují, jako kdyby sis do něj přidal kartu. Nevím přesně jaká částka to je. Já jsem si zkušebně poslal nejprve 50,- Kč a poté 1500,- a to již k aktivaci stačilo. Takto dobíjím PayPal "kreditem" jen když potřebuji, protože kartu si tam dávat nechci, aby mi někdo v případě hacknutí PayPalu nevysál i bankovní účet. PayPal mi přijde jako celkem mocný prostředek, podobný Ibankingu, ale není tam krom hesla, žádná další ochrana jako SMS potvrzení... Samozřejmě se to dá zabezpečit i např. nastavením rozumných limitů pro platbu kartou... Dobíjení je trochu nepohodlné, protože trvá asi 3 dny. -------------------- Fenix PD30 R2, Zebralight SC51w, Spark SL6S-740NW, Spark SX5 XM-L2 T6 3A, Armytek Predator Pro V3 XP-L HI, Armytek Barracuda Pro V2 XHP35 HI Warm, Acebeam T27 NW, ZebraLight SC600w Mk III NW, Fenix BC30
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Po přihlášení nahoře vyber panel "My Account", potom pod tím v nabídce je zprava "Overview" a hned vedle toho nalevo máš "TopUp". Tam uvidíš transfer ID, který pak musíš přesně zadat jako zprávu pro příjemce (tedy žádny VS. ) Číslo jejich účtu tam mají napsané bez oddělení lomítkem takto: "00000000818809262700". 2700 je kód banky, takže srozumitelněji "81880926/2700". Ale raději se podívej přesně co tam píšou tobě, číslo by ale mělo být stejné
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Osvícený ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 106 Registrován: 14.12.2009 Bydliště: ZA Člen číslo: 486 ![]() |
dikes, ale ja to tam nemam, posielam aj obrazok.
je mozne ze to nemaju s SR este poriesene? -------------------- Fenix PD30 R2, Zebralight SC51w, Spark SL6S-740NW, Spark SX5 XM-L2 T6 3A, Armytek Predator Pro V3 XP-L HI, Armytek Barracuda Pro V2 XHP35 HI Warm, Acebeam T27 NW, ZebraLight SC600w Mk III NW, Fenix BC30
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
||
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 343 Registrován: 26.11.2009 Bydliště: Liberec Člen číslo: 465 ![]() |
Aha, tak ty tam máš místo "TopUp" tlačítko "Add Funds", takže zřejmě se SK PayPal bude v něčem lišit. Tak to raději zkus hledat nějaké info pro SK, protože ještě před rokem to pro Slovensko opravdu nefungovalo: viz link. Ale třeba už to teď lze právě pomocí "Add Funds" Nevím.
|
|
|
||
![]()
Příspěvek
|
|
za "Add funds" sa skryva "Add Funds is Not Available"
![]() -------------------- Fenix PD30 R2, Zebralight SC51w, Spark SL6S-740NW, Spark SX5 XM-L2 T6 3A, Armytek Predator Pro V3 XP-L HI, Armytek Barracuda Pro V2 XHP35 HI Warm, Acebeam T27 NW, ZebraLight SC600w Mk III NW, Fenix BC30
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholik & sběratel ![]() ![]() ![]() Skupina: Moderátor Příspěvků: 3 799 Registrován: 22.2.2008 Bydliště: těsné sousedství Prahy Člen číslo: 14 ![]() |
Panove, ted me prisel mail z PP a ze pry mam neco s uctem a at si stahnu nejaky soubor a postupuju podle neho. Ale vubec se to netvari jako z PP. Je to od: service@paypa|.com <paypal@service.com> Je tam jenom odkaz na externi obrazky. Jako predmet je: Account access limited Setkal se s tim nekdo? Už mi to došlo také. Je to asi toto, že?: PayPal account information : Hello,We recently have determined that different computers have logged into your account, and multiple password failures were present before the login. Therefore your account has been limited. To get back into your PayPal account, you'll need to update your account information. It's easy:
Yours sincerely, PayPal ![]() Help Center | Security Center Please do not reply to this email because we are not monitoring this inbox. To get in touch with us, log in to your account and click "Contact Us" at the bottom of any page. Copyright Š 2011 PayPal Inc. All rights reserved. Consumer advisory: PayPal Pte Ltd, the Holder of the PayPalâ?˘ payment service stored value facility, does not require the approval of the Monetary Authority of Singapore. Consumers (users) are advised to read the terms and conditions carefully. ![]() PayPal Email ID PP959 -------------------- Budoucnost se mi jeví v lepším světle (minimálně 32 x XHP-1000...) :-)
------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Administrátor ![]() ![]() ![]() Skupina: Root Admin Příspěvků: 5 011 Registrován: 5.2.2008 Bydliště: Turnov/Praha Člen číslo: 2 ![]() |
Mazané...
-------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 26 Registrován: 10.10.2010 Člen číslo: 742 ![]() |
zdravim mam taky problem dneska som si kupoval nieco z dx vsetko islo v pohode potom som isiel kupit nieco z shiningbeam vsetko islo hladko az mi nakoniec paypal napisal toto
You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card. nevie niekto co to znamena? dakujem |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 130 Registrován: 18.2.2008 Bydliště: Mladá Boleslav, Zlín. Člen číslo: 9 ![]() |
Mrkni na transakční historii svého PayPal účtu: "My recent activity".
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
Tak heslo k PP jsem si po relativně dlouhé době změnil a vypadá to, že dobrý. Z peněz mi nic neubylo.
-------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
Dneska jsem objevil na netu zajímavou možnost jak si zdarma naplnit PayPal.
Kliknutím na cca 6 reklam denně, každá je za 5 USD. Výplatní limit je sice 5000 USD, což je dost, ale stejne jsem si řekl, že to skusím... Tady je to: "Odkaz" (Kdyby to chtěl někdo taky skusit.) ![]() Co si o tom myslíte? Vypadá to jednoduše... PS: Nechci tu dělat reklamu nebo tak něco, jen si tak říkám co všechno bych si koupil s pětilitrem tvrdé měny na PayPalu. ![]() -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
Dalsia pyramida ....
Inak ja mam otazku na paypal.. Vcera sa mi podarilo poslat 2x peniaze na neexistujuci ucet (na tretikrat to slo ok). Peniaze z uctu odisli hned, ale tie dve zrusene polozky sa na ucet "zatial" nevratili... Ako dlho trva prevod penazi nazad na ucet? -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Co si o tom myslíte? Vypadá to jednoduše... Hodně štěstí, je to podvod. -------------------- "You could send a little girl over an old graveyard in an abandoned ghost town at midnight, as long as she has an Olight SR90 Intimidator with her, she will be fine." - Serial Chiller@CPF
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
Tohle bude scam. Tolik za jeden klik si nevyděláš - jiné fungující a platící společnosti často platí za klik řádově 100x méně.
Jinak dneska jsem risknul a nechal si přes PayPal naúčtovat objednávku v eurech a ne korunách, kurz vypadá lépe, jen doufám, že se někde neobjeví nějaké další poplatky. Kurz PayPalu je dost nadhodnocený. -------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 355 Registrován: 4.3.2008 Bydliště: Praha 10 Člen číslo: 21 ![]() |
S PayPalem jsem nikdy žádný problém neměl, spíš mi pomohl proti nepoctivým obchodníkům. A o ty v článku zmíněné konkurenční služby, jsem na e-shopech kde nakupuju nikdy neviděl. |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Tie služby sú skôr pre US (ako aj magazín Gizmodo), ale PayPal sú naozaj zdierači... holt, na eBay je to (bohužiaľ) samozrejmosť, všetci vieme prečo.
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 273 Registrován: 25.4.2009 Člen číslo: 317 ![]() |
Tie služby sú skôr pre US (ako aj magazín Gizmodo), ale PayPal sú naozaj zdierači... holt, na eBay je to (bohužiaľ) samozrejmosť, všetci vieme prečo. "PayPal sú naozaj dierači" a tisícky ľudí sa nechávajú zdierať, vrátane mňa ![]() ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
"PayPal sú naozaj dierači" a tisícky ľudí sa nechávajú zdierať, vrátane mňa ![]() ![]() No to bohužiaľ aj mne. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 16.6.2025 - 06:27 |