![]() |
Vítejte, hoste ( Přihlásit se | Registrace )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 280 Registrován: 1.4.2012 Bydliště: Czech Vitriol Člen číslo: 10 347 ![]() |
Jo, taky jsem zíral. Nevím kolik to mohl mít, ale odhadoval bych tak 4" šířku. Každopádně rám měl taky solidní. To se Honza Kopka právě vracel z Iditarod. -------------------- Vůbec tomu nerozumím, ale o to víc mě to baví...
Granát 3x XML TIR 70mm Cyklosvětlo TRON P08 Astrolux MF-01 XPG3/ Nichia 219C + ramping od Lexela, BLF-GT, Sofirn C8A, Yezl Y3 s XHP70... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
-------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 039 Registrován: 4.10.2011 Bydliště: okr. Senec Člen číslo: 8 292 ![]() |
Dezko,
Ale ved to bol prenosny lampasik takze namiesto petroleja bolo treba dat 4*18650 alebo nejaku kockatu LiPolku a namiesto knotu CREE MK-R/CCPCB . Ten otocny zdvihac knotu by mal samozrejme ovladat smievanie. -------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 415 Registrován: 24.10.2010 Bydliště: Nitra Člen číslo: 755 ![]() |
Mam ram,xml T3 2950K je,to verne žlté!
je to napajane priamo zi siete a je to napojene na sumrakovy spinac!ledka na max 200lm! máme to zavesene na stope takže na every day use sa akku vôbec nepripada do úvahy odfotim to,priamo už namontovane PS: presne tak som uvažoval ale uvedomil som si že je pre mna zbitočné dávač dimmer tak som to dal iba klasicky vypne a zapne kedy treba ale inač by sa dalo celkom pekne spraviť na to niejaky lampáš do prirody a svietito velmi dobre odfotím ak sa k tomu dostanem Tento příspěvek byl editován Dežo: 14.7.2013 19:42 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
||
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 339 Registrován: 18.8.2010 Člen číslo: 699 ![]() |
Jen tak pro zajímavost...
Jednorázová baterie Panasonic LRV08. Napětí: 12V (fakt prcek - cca jako polovina AAA) -------------------- Fenix: E05 Zebra: SC50W Convoy: C8 DD XP-G2.
Charger: LiitoKala Lii 100 |
|
|
||
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
Klasika
![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 814 Registrován: 30.12.2010 Bydliště: BpB, SK Člen číslo: 830 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 985 Registrován: 11.4.2008 Bydliště: Jeseník n.O. Člen číslo: 51 ![]() |
V těchto dnech je zase akce na Zoner > http://www.giveawayoftheday.com/zoner-photo-studio-15-pro
-------------------- Shledal jsem, že moudrost nese více užitku než pomatenost,
jako světlo dává větší užitek než tma. Kaz. 2:13 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 3 650 Registrován: 8.8.2011 Bydliště: Praha Člen číslo: 7 262 ![]() |
Akce se Zonerem končí přesně v 9:00. Kdo do té doby nestáhne a nenainstaluje, má smůlu. Ten co to stihne může používat Zonera neomezeně, až do přeinstalace Winů.
![]() ![]() -------------------- Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bastl 6x žárovka na 12 plochých bateriií. Tělo z překližky, hlava z formy na pečení (svítí málo,váží hodně :p) | moje první slušná led svítilna Olight Triton M30! | zabloudila ke mě i Ultrafire C8 | hodně levně koupená noname čelovka s XML T6 na 2x 18650 z eBay| první zoom Ultrafire HWAWZS Q5 | a druhý zoom Ultrafire C8 s XML-2 |malá ale výkonná - 2ks Convoy S2+ (EDC + na kolo) | Projekt svítilny s více ledkami se šnečím temper rozbíhá @ Měla by svítit asi takto.| Pro svítilnu do ruky jsem začal tvořit testovací svítilnu WOLT | DIY Světlo pod kuchyňskou linku | Jako první trochu složitější projekt s mcu jsem udělal křižovatku řízenou semafory pro malé synovce jenž řídí ATmega48 | Nabíječka Opus BT-C3100 V2.1 jenž umí Li-ion,NiCd a NiMh | Jednoduchá svítilna Lipton z krabice od čaje | Malá svítilna ideální na klíče s hrozně dlooouhým názvem - Nitecore T Series Tube 45LM USB Rechargeable LED Light Keychain | ]Malá USB nabíječka s využitím jako powerbanka LiitoKala Lii-100 a LiitoKala Lii-202 | Časem bych si chtěl pořídit Quark MiNi |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 5 576 Registrován: 5.2.2011 Bydliště: Plzeň Člen číslo: 1 102 ![]() |
I po přeinstalaci se to dá, odzkoušeno s předchozí akcí
![]() Stačí si vykopírovat data z program files a z user data, pro jistotu jsem zazálohoval i klíč v registrech. Po přesunutí na nové windows fungovalo bez prolému ![]() A češtinu jsem předtím taky někde našel ![]() |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
-------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() empatír ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 696 Registrován: 18.7.2008 Bydliště: Ukray/Kešice Člen číslo: 109 ![]() |
Celé FMF ťahá...
-------------------- |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 227 Registrován: 2.4.2012 Bydliště: Bernolákovo Člen číslo: 10 350 ![]() |
I po přeinstalaci se to dá, odzkoušeno s předchozí akcí ![]() Stačí si vykopírovat data z program files a z user data, pro jistotu jsem zazálohoval i klíč v registrech. Po přesunutí na nové windows fungovalo bez prolému ![]() A češtinu jsem předtím taky někde našel ![]() Mohol by som poprosit o tú češtinu, nikde to neviem nájst... |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Do tý nový nebo starý verze?
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Flashaholic ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 227 Registrován: 2.4.2012 Bydliště: Bernolákovo Člen číslo: 10 350 ![]() |
15tka čo bola free...
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Zkus tohle, osobně jsem tu 15-ku neinstaloval, ale vypadá to, že to bude furt stejný způsob (mělo by stačit nakopírovat do složky s programem)
http://www.slunecnice.cz/sw/zoner-photo-st.../diskuse/48102/ Tento příspěvek byl editován Benik3: 9.1.2014 19:21 |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() LED maniac ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 1 370 Registrován: 26.3.2009 Bydliště: KE/RV (SK) Člen číslo: 295 ![]() |
skoda ze iba mobilom ... fotak nebol po ruke a tak ani nevidno luc svetla
![]() a dalsia skoda, ze bola riedka hmla, ale "live" to bolo paradne, este aj auta sa u nas zastavili ![]() zas (na chvilu) bol osvetleny pamatnik pre papeza v roznave -------------------- J.M. Petzval: "Podmanil som svetlo, mám ho v hrsti, lebo na svete je ešte príliš veľa tmy"
|
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
Neosvícený ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 31 Registrován: 9.1.2012 Člen číslo: 9 354 ![]() |
Nebyl jsem si jisty kam to dat. Co myslite ze ma za baterku?
![]() http://www.boredpanda.com/amazing-places/?...e-places-17.jpg |
|
|
![]()
Příspěvek
|
|
![]() Místní maskot ![]() ![]() ![]() Skupina: Člen Příspěvků: 2 007 Registrován: 22.8.2008 Bydliště: Praha Člen číslo: 124 ![]() |
To nikdy nezjistíš..
![]() Tyhle fotky se fotí klidně na vteřinový expozice, takže nerozeznáš rozdíl mezi tím, jestli drží nějákýho Polariona nebo nějákou bludičku ze SAPA. ![]() -------------------- "The Grill" ~800W of pure madness.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
PDA verze | Aktuální čas: 16.6.2025 - 02:46 |